Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Форумът предпочита да отдава апартаменти под наем на семейства с деца, тъй като те се считат за по-надеждни и отговорни наематели в сравнение със студентите или несемейните лица. Опитът показва, че семействата с деца са по-малко склонни към честа смяна на местоживеенето и осигуряват по-стабилна среда.
-
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
-
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
-
Какви са кошничките и столчетата за кола за бебета?
-
Каква е разликата между бебешките кошчета и детските столчета за кола?
Здравейте ! Получихме покана и аз идвам да досаждам!
след раждането всичко се оправя.

Така че само хубави новини днес
и аз се чудех това за количката, но е невъзможно да не излезеш 4-5 месеца навън ще се побъркаш, а и октомври, ноември не е толкова студено....та взех си моята количка комбинирана със зимен кош и с летен вариант.при гостуване при баби зимния кош е голям лукс, просто го откачаш и бебето си има легълце, но ако не вземете зимен кош пак не е проблем, вземате 1 порт бебе и сте готови, има различни но най-удачния вариант според мен е тези дето са като голям сак, не влиза вятър вътре, та слагаш го в летния вариант на количката и сте готови за разходки. Въпреки, че бебетата ви ще са есени това не означава, че трябва да седите вкъщи, а и полека трябва да се климатизират както каза мойто ПЕДИ...та 2 седмици след раждането вече бяхме навън 
,сигурно мъжът ми много ме гледал.Замисляли ли сте се,че може да дебелеем от спокойствие.Може да ни боли тук и там,но в общи линии сме спокойни.
Аз съм си пълничка, през бременността едва ли не станах като фиданка, т.е. качих само 7кг, а след като излязох от родилното най вероятно оставих едни 15 кг...И какво от това питам аз?!?!? Щото 2-3 месеца след изписването моя милост започна да качвааа
И така до скоро, докато не се взех в ръце. Та мисълта ми е да не се кахърите за подобни работи. Някой може да качи много през бременността, но после много бързо да ги свали, други пък обратно...и така. Похвапвайте каквото ви се папа, но с мярка, разбира се