Вече време е да пазаруваме, ОКТОМВРИЙСКИ дрешки да купуваме!

• 14 614
  • 295
  •   1
Отговори
# 210

Ооооо, няма ден без сладолед за мене Joy Ами грехота е да не се яде това чудо Naughty

Пуки, аз направо гладувам на фона на храната ти.Верно си е до хормони и аз съм забелязала.Освен това по -пълните жени камват по-малко забелязвам.70-те и аз ги ударих -вече  даже и кило над тях.

Тони за пържолите и аз ги обичам денонощно.До 4 месец не ми вървеше месото,но сега се оправих Laughing

# 211
  • Варна
Пуки наистина ли изяждаш всичко това  Shocked Аз ям доста по-малко пък съм слон. Явно си е до човека.

И аз това се чудя, но е факт. преди да забременея не ядях по цял ден а вечер само салата хапвах. Въпрки това си бях доста пълна,че и си дебелеех бавно.После пък за месец пак без да ям, заради хормоните с които ме тъпчеха покрай инвитрото, качих 15 кила.А сега почти нищо, въпреки това което поглъщам като храна. Мене ме е яд че преди съм дебелеела без причина.Сега и да пълнеех повече, знам че тези килца после лесно се свалят и нямаше да се ограничавам.

Цитат
Пуки, къде я сложи тази храна-направо ти завидях,понякога искам да ям,а не ми стига мястото в корема

И аз имах такъв период, но беше кратък. Мисля че е свързано с положението на бебето, но незнам. newsm78

# 212
Здравейте и от мен Hug Докато ви изчета и то стана никое време ooooh!
Браво за добрите новини от прегледите Peace
Честити розови гащи на Алекс newsm51
Никози, много гадна работа ooooh! дано да имате късмет и полицията да открие нещо, защото е всеобща тайна, че са си комбина newsm61
Ели,  smile3501 за абитyриентката
Пуки, на кръвчица да ти стане, хапвай си щом ти се яде Hug
Е нещо зациклих newsm78 , като се сетя пак ще пиша Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 08:43 от tediko

# 213
  • София
Пуки, май с теб сме на едно меню  Laughing Ям постоянно и вместо да се чудя къде потъва се чудя как не мога да се заситя, непрекъснато тъпча нещо. И явно е до хормони, защото с това няколкомесечно лежане и цялата храна, която погълнах като тръгна да раждам трябва с кран да ме изнасят. В момента съм 65кг. Ако дебелеех сигурно много щях да се замисля какво ям.
Многото килограми освен всичко, което сте изброили, могат да повлиаят отрицателно на високото кръвно, което не е за подценяване. Самите кг могат да бъдат като симптом на проблем, но в повечето случаи няма нищо обезпокоително.

Активната гимнастика- първия месец не е нужна, затова спокойно можете да си я поръчате като подарък от роднина или причтел.  Peace

Майка ми и баба ми днес били много притеснени как ще се купуват нещата за бебето, като не мога да отида сама да си ги избера. Мъжът ми нямало да се справи, трябвало да дойдат в София да помагат. Щях да умра от смях. Мъжът ми отдавна е подкован с информация, а и повечето неща могат да се поръчат по нета. Само незнам с техните познания от преди 30г. какво разбират от съвременни колички, шишета без бисфенол и т.н. Все пак е трогателно, че се тревожат за нещицата на бебка  Simple Smile Само да не ми се изсипят сега да влачат мъжо по магазините, че след него и аз ще се гръмна.

# 214
Аууууууу Тедиии недей така  Laughing сега се смея.... ама после ще ми се реве  hahaha
трябва да кача снимки.... да видите китче, което е изхвърлено на плажа  Joy

# 215
Еличка ти като споменаваш за килограмите все пак ми се струва, че трябва да казваш и върху какъв ръст са разпределени  Wink
Според мен при храненето е важно да се спазват някой основни принципи. Не е необходимо да се тъпчеш с храна като за двама, но организмът най-добре знае дали е гладен или не. Аз общо взето в момента ям всеки ден или шоколад, или сладолед, пия кафе, но пък почти не консумирам тестени изделия. Е ако рша, че ми се е приял някой сладкиш значи няма да ям шоколад и така. Не се лишавам от нищо, но и не прекалявам с нищо. Така или иначе нали за това са тези ежемесечни изследвания, за да се установи навреме дали има проблем и съответно да се вземат необходимите мерки  Grinning
Странно, но нито един доктор не ми направи забележк за качените килограми. Единствено, когато се установи, че задържам течности ми казаха да огранича солта и така.
Лека нощ от мен на всички  Heart Eyes

# 216
  • на Земята
Абе сладурани,яжте,пийте и не се вманиачавайте толкоз!!! Един ядял, а не пълнеел,друг не ядял пък пълнеел..... много важно. Има време за суета,сега не е момента според мен . smile3502
Да сме живи и здрави и нашите бебенца да са добре!  Не си лишавайте душицата от нищо що й се Иска , нали сте чували че е на гости и ако не й се угажда си отивала...
(Е,това в кръга на майтапа,някой да не се стресне пък сега!  chef)
 newsm62

# 217
  • София
Добрютро, девойки  Grinning
Позволих си да поканя октомврийки 2007 за съвети относно покупките. Надявам се, че никой няма нищо против  Embarassed
Сега заминавам да ми точат кръвчица в болницата, ще се видим после  Sunglasses

# 218
Добро утро,
днес см на ЖК и ще доложа колко кг. съм +, но никой ли няма отношения по моя въпрос със зрялата плацента? Sad Аз пак да си питам, може па да ме огрее, днес ще занимая лекарката от ЖК с този въпрос!
Хайде лек ден за сега от мен!

# 219
  • Варна
Добро утро,
днес см на ЖК и ще доложа колко кг. съм +, но никой ли няма отношения по моя въпрос със зрялата плацента? Sad Аз пак да си питам, може па да ме огрее, днес ще занимая лекарката от ЖК с този въпрос!
Сиси,писах ти малко по--назад в темата,че за зрялост на плацентата съм чела в темата на юлските мами-върви при тях и си задай въпроса.Това,което ми остана в главата е ,че плацентата  има няколко фази или епата на з рялост-първи,втори и трети и най-узряла е когато наближи термина. Друго не помня Confused

# 220
Здравейте бъдещи и настоящо-бъдещи майчета  wavey
Не съм писала отдавна /поради което много ма йе срам Embarassed/ обаче ви чета редовно  smile3521
На мен също много ми се карат за килограмите/над 20са/и то е заради риска от гестационен диабет, но засега захарта ми е ОК.Иначе пълнея равномерно, а ще имам момченце  Wink
Но да ви кажа честно, въпреки, че не се храня супер здравословно, то е в пъти по-добре, отколкото преди да забременея.Сега все пак внимавам повече какво ям и почти не пуша.
Все пак си седя в къщи, което предразполага към пълнеене, но ако бях на работа сигурно щях да ям вафли и пици  Rolling Eyes Откакто е лято много ми се яде сладолед, но няколко седмици ядях редовно, особено тази съб и нед имаше 3 вида сладолед и вече не ми е толкова вкусен от пренасищане.Сега ми се ядат много плодове и ако трябва да съм истински доволна, значи трябва да давам между 5 и 10лв на ден само за плодове и зеленчуци, отделно от другата храна.Много скъпо стана ей... Angry Ма да не ви занимавам с такива злобни теми...
Момичета, вие решихте ли вече къде ще раждате? Аз още не и поради това ми е малко неспокойно.Моята акушер-гинеколожка ми предложи при нея в частна клиника, но цифрата е над хилядарка, и незнам дали ще смогнем с паричките...
Ох, и те така... Rolling Eyes
Хубав и успешен/и прохладен/ ден ви желая  newsm51

# 221
     Добро утро и от мен Party

Сисилия, хубаво си направила че си поканила Октомврийки 2007 Peace

Добро утро,
    Миличка стискам палци всичко да е наред и да ти разяснят днес нещата Hug Praynig

pokjei, къде се загуби?Ходи ли да гледаш количките на Кенгаро?

Еличка, права е Манана че за килограмите е важен и ръста.Ти май беше от високите мами newsm78

Честита госпожица на Алекс  bouquet

Хубав и прохладен ден ви желая.Поне за Пловдив се очертава такъв Laughing[/color]

# 222
ssissi, нещо не намерих много информация за това узряване, може би тази тема малко ще ти помогне
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=5166&highlight=%F1% … E0%F0%E5%E5%ED%E5

Но потърси и в бг мама.
Важно е да не се шашкаш, просто по-редовно наблюдение от лекар  Hug

# 223
   Добро утро момичета  bouquet!
 Успех на всички които са на преглед днес и имат въпроси които ги тревожат!Дано ви отговорят изчерпателно и най-вече успокоително Praynig!
 Аз също имам едно огромно притеснение и съм в голяма дилема да звънна ли на доктора или не newsm78.
 Аз съм вече в средата на 7-мия месец и съм +10кг,което също ми е доста обезпокоително,ама няма и какво да направя.Ям само когато съм гладна и то не е много често,ям основно плодове,хляб почти не ям (ако ям е само пълнозърнест).Сладолед и кроасани дали ми се събира два пъти в месеца да си хапна,шоколад и вафли не обичам,абе изобщо в голяма чуденка съм.Първата бременност си хапвах доста повече,понеже свекърва ми страшно много ме глезеше,сега жената е на 10000км оттук,а аз наддавам много повече и корема ми порастна много по-рано newsm78.Странна работа,те хората са казали,една с една еднаква бременност няма.Ама както и да е,после ще спонсорирам целутроните и козметичната индустрия Joy.
 Пожелахме си малко хлад,ама то си е направо студ навън,да не говорим че въпреки тюленския ми вид вятъра е в състояние да ме издуха Joy.Направо се чудя какво да си облека,дрехите дето ми стават са си все за доста горещо време newsm78.
 Лек ден ви пожелавам Hug!

# 224
Добро утро, момичета Hug
Успех на всички днес, които са на косултации Peace
Ако не се лъжа, Надето днес трябва да разбере пола на бебчоооо...  newsm78 Стискам палци да е такова, каквото искаааа newsm10
Първата бременност "спях" с хладилника ooooh! не усещах никакво засищане, като бездънно кошче бях Tired. Рзултата беше 40кг. отгоре #Crazy Сега ям по-малко, отколкото преди да забременея, качила съм 8кг, но незнайно защо ми тежи повече ooooh! Явно всяка бременност си е различна и не зависи от това какво човече ще родиш. Вече си мисля, че не опира въпроса и до ген... newsm78 Първият път бях, като топка- родих момче, сега съм повече издадена на корем и дупе и пак казаха момче. Май всичко си зависи от майката Природа, знам ли newsm78
Приятен ден ви желая Grinning

Общи условия

Активация на акаунт