Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Форумът предпочита да отдава апартаменти под наем на семейства с деца, тъй като те се считат за по-надеждни и отговорни наематели в сравнение със студентите или несемейните лица. Опитът показва, че семействата с деца са по-малко склонни към честа смяна на местоживеенето и осигуряват по-стабилна среда.
-
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
-
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
-
Какви са кошничките и столчетата за кола за бебета?
-
Каква е разликата между бебешките кошчета и детските столчета за кола?
и имаме такъв страхотен проблем с неяденето откак се е родил, че ми е болна тема. А съм ви казвала и преди, че с него качих 22 кг. Верно, това е частен случай, но кажете ми как да им повярвам на докторята
. Моля ако някой е получил обяснение от лекар на драмата с кг-те да ми подскаже, наистина съм в чуденка отдавна.
Алис, имаш пълната ми подкрепа за това мнение!
Та затова истини - много. Но моля ви, момичета, не се втелявайте с тия килограми.
-е как, след като за цялата бременост съм +6. Последва едно голямо мърморене, аз пък се засегнах, защото знам с какво се храня и че ми се карат неоснователно.
), увеличаване на околоплодните води, преждевременно раждане, изкуствено покачване на теглото на бебето, подуване на краката, задържане на вода, гъбични инфекции,високо кръвно, диабет при детето (вече родено), затруднено дишане на новороденото и т.н. Но естествено не е гаранция, че всяка качила доста кг бременна се разболява. Бременната следи постоянно нивата на кръвната захар преди и след ядене и води диета без въглехидрати.

. Това по повод, че мъж ми е 195 см и към 100 кг, а аз не съм от най-едрите, 162 см и небременна 50 кила макс. Та ако сега излезе права докторицата, ще играе ножа
.Гледам коментирате килограмите и искам да ви кажа,че аз съм една от тези бременни който трябва да спазват диета смисъл такъв,че не трябва да консумирам сладко,газирано и въобще каквито и да са захари