Вече време е да пазаруваме, ОКТОМВРИЙСКИ дрешки да купуваме!

• 14 572
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • Велико Търново
Е как, пък и имам да те черпя Simple Smile Винаги съм насреща!

# 76
Ето горе долу модела който си харесах:
http://www.camspa.it/inglese/DB_2007/scheda_prodotti.asp?ID_ART=842008
Но тук не ми харесва толкова, колкото на живо! И освен това в магазина беше с кош за новородено и столче за кола и струваше около 850лв, само сенника ми е малко смотан. Но е с 8 въртящи се навсякъде колела и супер удобна, макар че на Chico беше по-лека количката и почти не се усещаше като я буташ. Скъпички са, но ако си купуваш отделно кош за новородено и столче за кола едва ли ще излезе по-евтино... И плата много ми хареса. А за Chicoто, ако ползваш столчето за кола в количката докато бебето е малко, не виждам как ще му духа или ще му е студено, иначе честно не си спомням да не се затваря отзад добре, но и аз още не съм се научила да гледам всичко необходимо.
...уф, малко редакция. Коша за новородено си е на количката, ама аз не го отчетох, защото не е показан отделно... Embarassed

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 12:23 от shikimiki

# 77
Tsv, да ти е жива и здрава малката принцеса newsm59 baloni bdbaloni Щастие и успех по пътя й Peace
Ина, благодаря за почерпката, страхотна е тортата! БРАВО smile3501
Гери, страхотни сладури сте Hug
И на мен тази бременност ми е по-трудна. първата бях качила повече кг. но не ми е тежало толкова ooooh!, а така ме болят стъпалата Tired стъпвам, като в паници... Сигурно е от ЕГН- то Mr. Green да знаете. Пък ако неможем да ходим, ще ни носят бе момичета Grinning не се притеснявайте / аз ще трябва да си намеря някой по-якичък, че мойто мъж е 60 кила, ще го размажа направо Joy/

# 78
  • Варна
Гери, добре завърнала се. Wink

ТСВ, да ти е честита рожденничката.

Аз от 10 часа съм будна и още не мога да се разсъня.Чак сега пия кафе. Понеделниците ми действат много стресово,въпреки че  сега не работя.И за да се покрия уж от стреса, умишлено се излежавам до обяд. Луда работа.Изключвам телефони също, защото много хора така и не разбраха че не работя и не искам да работя сега. #Cussing out

# 79
Puki, този вълшебен извор до циментения завод ли е? Мъжа ми го похвали и ми обеща да ме заведе там, много било хубаво! И имало маймунка  Laughing!

# 80
Ей, колко ти е цветно момиченцето TVS, да ти е живо и здраво! Hug
Крисси, много яки бебета, ако можехме и нашите да снимаме заедно един ден....
А за количките сега търся линк за тази която си харесах в Хиполенд в търновския мол, но нещо не я откривам на CAM беше. А другата, на която се спрях е тази на Chico, дето казахте, че не става за зимата, Крисси мисля, че ти я беше постнала. Наде, за нея ти говорих на срещата ни в Търново. Между другото, много ти благодаря за този един час, разведри ме ужасно Hug! Надявам се пак да се видим!

Количката е идеална за зимата и добре уплатнена.Друг писа че не е добра и смята да си купи точно Чико -май беше Невидимата .Виждала съм и двата модела на живо и нейния определено не е по-добре уплътнен.Виж я има я по магазините тази дето постнах.Тя е на края на старата тема.Ето издирих я 550лв е Hug :

Днес имам доста работа като всеки поденелник и гледам да ви чета от време на време, но не мога да пиша много.

Гери, добре дошла миличка Hug Радвам се че сте прекарали добре  bouquet

Инче с кг-те и аз съм същата...като кит се чувствам, но сега наистина не е време за диети.А и сега започва да наддава и бебо Hug После ще отслабваме заедно.Свалят се кг-те Heart Eyes

Tsv, да ти е жива и здрава принцеската и много да те радва  bouquet

За коментарите на мамите за количките и аз чакам с нетърпение Peace

Оставям ви пак че работата ме зове.До скоро Hug

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 12:59 от Kpuccu

# 81
Крисси, мерси за повторното постване на количката! Аз я видях на живо в търновския мол и много ми хареса. И материята и столчето...а теглото и е супер! Много е лекичка, даже със столчето вътре! Peace

# 82
  • Варна
Шики, да, там е вълшебния извор, под моста. Много е хубаво. Има извор, река, в реката са пуснали кефали, един сом,доста голям, шарани.Има маймуна наистина, папагали, разни декоративни птици гледах вчера, които са в клетка и имат малки пиленца и са много сладки. Има и пони за децата,както и много, много други животни. Обстановката е прелестна за отмора, и кухнята е страхотна.

# 83
  • Варна
Момичета, с тия теми за кошниците за кола вчера много се обърках. Аз така и не разбрах как ще слагаме това чудо в колата. Моля ви дайте идеи. Верно кошницата си има указание, вързва се с колана, но колана знаете винаги при спирачка се отпуска малко и чак тогава спира. Освен това при примерно страничен удар, кошниците ще хвърчат на ляво или дясно , и колана няма да помогне. При по-остър завой също. Интересното е че колата ни има специално приспособление за кошче за бебе, но пък кошницата няма такова приспособление за да се задържи за това приспособление. Снощи пет часа с мъжа ми търсихме начини, но не намерихме. Навън се продават такива приспособления, но тука ги няма. А от интернет не мога да купя, защото незнам ще стане ли точно за този кош и тази кола. Ужас. Дайте идеи моля ви. Ако не съм го обяснила както трябва, ще снимам това в колата, както и кошницата ни отдолу и ако има някой компетентен, да подсказва. Майлили, ти писа повече за кошниците, така че помагай и ти.

А, да добавя, че производителя на колата ни продава и бебешки кошници за кола, но там струват над 2000 лв. което пък е лудост и никога няма да дадем толкова пари само за кошница,която ще се ползва съвсем кратко. newsm78

# 84
Крисси, мерси за повторното постване на количката! Аз я видях на живо в търновския мол и много ми хареса. И материята и столчето...а теглото и е супер! Много е лекичка, даже със столчето вътре! Peace

Без кошницата е 12кг Laughing С кошницата е към 16.Количката е много хубава.Мен малко кг-те само ме притесняват иначе много ми допада.И двете табли са супер. Горната си има и капаче.Имаме време.Аз ще помисля до септември.Определено уплътнява чудесно и чувалчето е супер и всичко се сваля за пране. Hug

# 85

Без кошницата е 12кг Laughing С кошницата е към 16.Количката е много хубава.Мен малко кг-те само ме притесняват иначе много ми допада.И двете табли са супер. Горната си има и капаче.Имаме време.Аз ще помисля до септември.Определено уплътнява чудесно и чувалчето е супер и всичко се сваля за пране. Hug
Хм, на мен тази в Хиполенд ми каза, че количката тежи 8кг без столчето. Много странно. Сигурна съм, че е същата количка!

# 86
  • Варна

Хм, на мен тази в Хиполенд ми каза, че количката тежи 8кг без столчето. Много странно. Сигурна съм, че е същата количка!

В книжките на количките би трябвало да пише кое колко тежи. Вижте също и сайта на производителя.

# 87
Послушах Пуки и ето какво намерих за комбинирана количка Duo Ct 0.2:
http://www.chicco.bg/catalog.htm
Разминаваме се и двете с данните от тук Joy, освен ако това не е друга количка, в което много се съмнявам! Забравих да питам в магазина за името на модела.

# 88
  • Варна
Сиси, в предишната тема си споделих въодушевлението от запознаването ми с количката на живо-ето пействам го,да прочетеш-бебето гледа и в двете посоки

Става въпрос за това Graco,което наживо е жестоко-това е то, струва си всеки лев
Чакайте да ви разкажа за нея,че съм толкова превъзбудена,че сигурно и пулса ми е ускорен

В коша на количката има друг "кош", прилича на порт-бебе, но не е-толкова е оригинално замислена,че чак ми се иска да разбера кой е инициатора и да му пратя  поздрав

Та "вътрешното кошче" е с дюшече и цялото едно такова плътно-точно за зимата, като се сложи в самата количка не личи отникъде,че е допълнително сложено,защото самата количка се покрива с друго покривало от всички страни,т.е . изолирана е от вятър

После-сенника е жесток, плътен и пак плътен, дълбок и с цип. В две части е-едната част е по-дълбока-за зимата, а другата се маха от ципа и за лятото е разкошен
Бебето може да гледа към майката и към света, за лятото се вади този"  вътрешния кош" и количката става доста широчка
Лека е, маневрена, с хубави колела-едните са двойка,другите единични
Цвета,който много ме грабна е нежно синьо с тъмно синьо, имат и кафяво-червено и сиво

Това,което ме събаря е,че количката минава психологическата ми граница като пари,които мислех да дам, надявах се до 650лв да си намеря нещо, но тя е 765лв

Моите притенции са най-вече с това,че искам хубав плат-а този наистина е такъв, количката-хем да става за зимата,хем да е лека за лятото, защото втора количка не искам да купувам, и третата ми забележка е да е широка вътрешната част-т.е. коша, където ще е бебето/детето

Много харесвах и Inglesina Zippy-днес и нея разглеждах, но няма нищо общо с Гракото, Zippy-то не е подходяща за студено време, хубав е плата,но отзад както МимиСофия беше писала за Chicco-изобщо не варди сенника точно,където ще е главичката на бебока, а и тя е 650лв, като термо-чувалчето хич не е термо-просто покривало

ИЗвинете,че толкова нашироко се обясних за тези колички, досега никой в темата не е проявявал интерес към тях-освен Невидимката

П.П, Пуки в твоя комплект количка не влизаше ли и столчето за кола-ти не си ли купи целия комплект на
Brevi

Момичета -и САМ и Chicco ги гледах на живо, наистина не е изолирано бебето от студ и вятър точно зад главичката му.Не налагам мнение, може пък да слагате нещо като пелена или незнам и аз какво и да не му духа....

# 89
Пуки, нямате ли нещо като метален клип закрепен някъде отзад, на гърба на кошницата, който да свалите и с който да застопорите колана на колата?
Аз затова толкоз писах, защото докато проуча всички начини на прикрепване зор видях, то си е направо за висше образование. Като имам възможност ще го снимам да го видиш на какво прилича... малко е като катарама. Мисля че, са стандартни и може и да си купиш, ако се окаже, че сте без такъв.

Виждам разкошни снимки на малки и големи човечета и мами с тумбаци!!! Честито на малката рожденничка!!!!
Да сте живи и здрави всички и много целувки от нас!!!

P.S. и аз този каталог на Чико вчера го разглеждах, братлето щял да купува първият модел- Трио Тур 4... чакат второ бебе през август. Ама, много скъпи бее... Интересно защо за САЩ дори сайта им не е довършен нещо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт