Вече време е да пазаруваме, ОКТОМВРИЙСКИ дрешки да купуваме!

• 14 584
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мен!
Гери - добре дошла! Очакваме снимки и разкази.
Леле как сега ме стегнахте с тези кошчета - ама то много сложно ми звучи Shocked
Госпойце - и аз гледах Грако вчера в Хиполенд - София, не беше много учтиво момичето, хареса ми количката, ама имаше само в кафяво, с някакъв електронен часовник и измерва градусите, за същият модел ли ни сподели и ти, з-то "любезната продавачка каза че не знаела да има други модели Shocked
Имам малко работа, после пак ще ви прослушам.
А може ли някой да ми даде инфо за прегледа при Марков - утре съм в 15.00ч. Колко парички струва, какво включва?
Благодаря предварително!

# 61
Добро утро и от мен,поизгубих се по разни пътувания ама сега по -полека ще я караме че бая тежко ми е вече,от няколко дни имам чувството че съм глътнала камък а и кръста ми и крака в дясно и мен ме болят,също като невидимка WinkАма така ще е и по-зле ще става ,само да сме здрави,другото ще ни мине!Днес и утре съм на работа  и ще надничам по-малко в темичката,айде лек ден засега от мен!  bouquet

# 62
 ssissi,прегледа само струва 60лв,ако искаш диск да ти запишат кажи си предварително,там има една много любезна и приятна жена дето ще те посрещне.С диска струва 80лв прегледа.Много ще ти е интересен самия преглед,защото лежиш срещу една огромна плазма,на която виждаш малкото сладко човече в корема ти какво прави.Доктора е страхотен,обяснява всичко което вижда,показва ти всеки един орган и ти казва дали всичко е наред.Пита те имаш ли ти въпроси,но той е толкова изчерпателен,че се съмнявам нещо да се сетиш да го попиташ.Наслаждавай се на изживяването и срещата с малкото човече  Hug!

# 63
Ето ме и мен.Изкарахме си супер ама с дете някои знаят как е.Да се похваля ходих и в "Акваполис" на Златни пясъци и се пусках на водна пързалка hahahaНали съм като шамандура ама опищях целия парк защото не мога да плувам и потънах естествено JoyВсеки ден почти изминавах поне 4 километра пеша и общо взето така с Денката не беше много почивка но иначе беше веселко.След малко качвам снимките Laughing

# 64
Добро утро и от мен. Включвам се в отбора на оплакващите се. С първата бременност ми беше гадно до 4 месец и после все едно не бях бременна, сега не мога да ходя и ми е много тежко непрекъснато. И аз не знам как ще я карам до октомври.

# 65
Добро утро и от мен  Wink Последната седмица се чувствам ужасно дебела и неподвижна, тази бременност ми е приказка в сравнение с предната, но нещо последните дни едвам се движа, постоянно ми пада кръвното  Sad започва мноооого да ми тежи... На всичкото отгоре съм с хрема и главоболие...

# 66
  • Варна
Госпойце - и аз гледах Грако вчера в Хиполенд - София, не беше много учтиво момичето, хареса ми количката, ама имаше само в кафяво, с някакъв електронен часовник и измерва градусите, за същият модел ли ни сподели и ти, з-то "любезната продавачка каза че не знаела да има други модели Shocked
Не,Сиси-този модел ми се струва тежък-13.5кг го дават по харектеристики,въпреки че е идеален за бебето-с дълъг кош,широк и с хубави колела, но според моите изисквания ще наложи и лятна да купувам щом тежи толкова,а пък не искам
Аз полудях по този

# 67
Ето снимки

# 68
Добре завърнала се Гери. Радвам се, че сте изкарали страхотно.

Сиси, Съни, много добре е описала прегледа при Марков. Страхотно е, и съм убедена че ще ни напишеш дълъг пост с похвали след това)))) Hug

Аз вечера се мерих на кантара на свекито и като ме даде 70 кила и направо щях да пропадна  #Crazy Тя вика че не бил верен и давал кило повече, викам си да й имам успокоението... ама това значи, че до края най-много 3 кила мога да си позволя да кача... ама да видим де... а за кръста, така ме свива отвреме навреме, и вече и удобни "пози" не си намирам.

Айде да ви почерпя с една тортичка, нали и аз съм от вредните домакини, правих я вчера че днес шефката ми има рожден ден, та реших да я изненадам.

Айде седмицата да ни е лека и прохладна.

# 69
ina.gg, тези оси на тортата носят ли скрито послание към шефката?  Mr. Green
gery_roz, добре завърнала се!
EkaterinaM, и аз се чувствам тежка и тромава, ама няма как. Ще трая още известно време. А на теб пожелавам скорошно оздравяване!

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 11:20 от barabina

# 70
  • в здрача
Днес една малка принцеса

ви черпи за своя пети рожден ден

и раздава на всички от тортата

Вчера празнувахме рожденния ден, днес продължението е в градината.  Grinning

# 71
  • Велико Търново
Честит рожден ден на принцеската   bouquet Да ти е жива и здрава, все така слънчева като на снимките и да ти помага за бебето Simple Smile

# 72
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Tsv, честит рожден ден на малката кукла  Gift  Да ти е жива,здрава и много послушна  Grinning ( ох,много красиво детенце , между другото  Heart Eyes)
Гери, добре дошла  Hug Като ти гледах снимките се смях , защото и аз се снимах на едни камънаци на морето(явно вълноломите са предпочитан пейзаж  Mr. Green) А Дени е страшен сладур,искам да го намачкам и нацелувамммммм  Heart Eyes
Инче, споко, точно сега бебоците растат. И аз знам че в 6,7 и 8-ми месец се качва най-много. Ми тя малката душица нали от тебе се храни,да не ти минават мисли за диети  Naughty. Догодина живот и здраве ще сваляме заедно всички  Hug
Ох, все забравям. Май Софкобофко и Госпоицата предложиха да поканят мамите от другите отчетни за коментар за количките. Давайте, момичета, мисля че никой няма да има нищо против  Hug

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 11:47 от sisilia

# 73
Благодаря момичета, за инфото относно прегледа, вече нямам търпение честно ви казвам!
Госпойце - ето тази и на мен ми изглежда къде къде по-добре, онази е огромна, а момичето ме шашна като каза че няма други модели Shocked и  аз като съм си лаик Blush иначе тази е само с една позиция на бебчо, нали? - към света?
Tsv - честита ти рожденничка, да е жива и здрава, отмяна на мама, жизнено и енергично дете!  bouquet
Гери - страхотно изглеждате, важно е че сте се откъснали от ежедневието, а че физически не сте си отпочинали - мисля че разбирам защо! Simple Smile

# 74
Ей, колко ти е цветно момиченцето TVS, да ти е живо и здраво! Hug
Крисси, много яки бебета, ако можехме и нашите да снимаме заедно един ден....
А за количките сега търся линк за тази която си харесах в Хиполенд в търновския мол, но нещо не я откривам на CAM беше. А другата, на която се спрях е тази на Chico, дето казахте, че не става за зимата, Крисси мисля, че ти я беше постнала. Наде, за нея ти говорих на срещата ни в Търново. Между другото, много ти благодаря за този един час, разведри ме ужасно Hug! Надявам се пак да се видим!

Общи условия

Активация на акаунт