Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за отдаване под наем на апартамент на семейства с деца?
Форумът предпочита да отдава апартаменти под наем на семейства с деца, тъй като те се считат за по-надеждни и отговорни наематели в сравнение със студентите или несемейните лица. Опитът показва, че семействата с деца са по-малко склонни към честа смяна на местоживеенето и осигуряват по-стабилна среда.
-
Какви са мненията за закупуване на употребявана количка за бебе?
-
Кои са препоръките за избор на подходяща кошница за кола за бебе?
-
Какви са кошничките и столчетата за кола за бебета?
-
Каква е разликата между бебешките кошчета и детските столчета за кола?
Ама така ще е и по-зле ще става ,само да сме здрави,другото ще ни мине!Днес и утре съм на работа и ще надничам по-малко в темичката,айде лек ден засега от мен!
!
Нали съм като шамандура ама опищях целия парк защото не мога да плувам и потънах естествено
Всеки ден почти изминавах поне 4 километра пеша и общо взето така с Денката не беше много почивка но иначе беше веселко.След малко качвам снимките
започва мноооого да ми тежи... На всичкото отгоре съм с хрема и главоболие...

Тя вика че не бил верен и давал кило повече, викам си да й имам успокоението... ама това значи, че до края най-много 3 кила мога да си позволя да кача... ама да видим де... а за кръста, така ме свива отвреме навреме, и вече и удобни "пози" не си намирам.

Да ти е жива,здрава и много послушна
)
. Догодина живот и здраве ще сваляме заедно всички
иначе тази е само с една позиция на бебчо, нали? - към света?