....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 10

• 19 153
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Най-вероятно да се е замърсила дупката там под закопчалката,аз съм чистичка,ама....напоследък се улавям също ,че много спя по-корем,дали не е и от това newsm78

# 226
Почиствай я няколко дни със физ.разтвор може и да се оправи,ако не ти се занимава....по печи си коремчето и ще се оправи....успех!!!

# 227
Имам една в гащите, но тя е на 5 г. вече, ще я снимам някой път и ще ви я покажа.
Сега дайте идея за нещо на крака, около пръстите Whistling

# 228
Момичета (и момчета, ако има), не съм влизала тук от ужасно много време...
Нямам нерви да изчета всичко пропуснато, но съм почти убедена, че Руска и Бомба вече имат по 15 татуировки и 4-5 пиърсинга Mr. Green Hug
Та, сега по същество.... Получих официално разрешение (за незапознатите - от мама Blush ) да си направя татуировка  Mr. Green  Вече съм решила къде и каква, но ми е трудно да ви обясня Laughing Ще се опитам да я нарисувам и ще я покажа, защото няма такава картинка в нета...

# 229

Сега дайте идея за нещо на крака, около пръстите Whistling
нещо такова ли?

# 230
Момичета (и момчета, ако има), не съм влизала тук от ужасно много време...
Нямам нерви да изчета всичко пропуснато, но съм почти убедена, че Руска и Бомба вече имат по 15 татуировки и 4-5 пиърсинга Mr. Green Hug
Та, сега по същество.... Получих официално разрешение (за незапознатите - от мама Blush ) да си направя татуировка  Mr. Green  Вече съм решила къде и каква, но ми е трудно да ви обясня Laughing Ще се опитам да я нарисувам и ще я покажа, защото няма такава картинка в нета...
Комши...имам ли леки подозрения,кой ще я прави Mr. Green

# 231
Хахах, Комши, сменила си ника, не те познах  Crazy Hug
Подозренията ти са правилни  Laughing Тази вечер с приятеля ми говорихме и той спомена, че искал втора татуировка да си прави. Ама ми каза, че чул, че нашия човек не бил в България в момента. Има ли нещо такова? Всъщност аз мисля към септември-октомври чак като се захлади да я правя.

# 232
Хахах, Комши, сменила си ника, не те познах  Crazy Hug
Съмненията ти са правилни  Laughing Тази вечер с приятеля ми говорихме и той спомена, че искал втора татуировка да си прави. Ама ми каза, че чул, че нашия човек не бил в България в момента. Има ли нещо такова? Всъщност аз мисля към септември-октомври чак като се захлади да я правя.
Тука си е ,жив,здрав,прав и с машинка в ръце.Преди около 2 седмици ми прави една на крака.Обаждате му се и ок. Hug

# 233
Ааа, добре, да не се тревожа значи  Mr. Green
Каква си прави ти? Има ли я тук пусната някъде да разровя? Моята мисля да е на едно място, което не знам как се казва... между корема и кръста  Crazy

# 234
Ааа, добре, да не се тревожа значи  Mr. Green
Каква си прави ти? Има ли я тук пусната някъде да разровя? Моята мисля да е на едно място, което не знам как се казва... между корема и кръста  Crazy
Паласка,комши...паласка Joy
ПУснах я някъде.В предната тема е сигурно.Мн добре стана.Още една на гърба и край Joy

# 235

А! Баш!  Joy Ама ще минава малко към корема и малко към кръста...

# 236
Лео, тези са хубави, но са ми много големи.

# 237
Хай и от мен !Нещо ново ?Не съм се вясвала от много време ,ама лято е все пак, разбираемо е !
Отглеждам си аз татосчетата и си ги разхождам. Вече съм навита за трети горе на врата. Да не я вижда мъжо ,че ще хване пътя за лудницата с тез мойте прищявки .

А и специално за руска, мацко с теб сме  Hug!Радвам се че нещата с детето вървят на добре. Simple Smile

# 238
....А и специално за руска, мацко с теб сме  Hug!Радвам се че нещата с детето вървят на добре. Simple Smile
Hug Heart Eyes

Мъргало, веднага почвай курс на лечение с гентамицин- мас Peace

# 239
  • СОФИЯ
Рускееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добре дошла в темата  Hug
Видя ли какво съм сложила , всички много го харесаха  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт