....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 10

• 19 207
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
момичета аз се пренавих накрая. избрах мястото, отзад на гърба от средата на гръбнака почти до врата. Иска ми се да е нещо нежно, като типажана лозите но не точно. може ли да помоля за малко идеи, че ми се иска да си ида подготвена в салона с предложение. благодаря предварително Embarassed

# 91
момичета аз се пренавих накрая. избрах мястото, отзад на гърба от средата на гръбнака почти до врата. Иска ми се да е нещо нежно, като типажана лозите но не точно. може ли да помоля за малко идеи, че ми се иска да си ида подготвена в салона с предложение. благодаря предварително Embarassed
Кас, дано се намери някоя добра душа Praynig Hug
...аз ще воайорствам и ще давам акъл Wink Whistling

# 92
И аз разбитам на идеи от момичетата, че хич ме няма с търсачката...най-вече по подобни сайтове. много ми се иска да е нещо хубаво, при все че смятам като си я направя да ходя все с гол гръб Flutter

# 93
Кас- що не разгледаш линковете на първа страница на темата? Може да попаднеш на нещо?

# 94
Отивам да ровя. Ако някой все пак има и друга идея ще съм благодарна.

# 95
Отивам да ровя. Ако някой все пак има и друга идея ще съм благодарна.
Има много пеперуди Wink
...айде, сподели после, ако се двуумиш Wink Hug

# 96
Уф, те сйтовете са все на английски. това с лозите как се води, че все ми излизат едни груби и грамадански Embarassed
Пеперуда по дължината на гръбнака няма да стане, а съм решила да е там.

# 97
Уф, те сйтовете са все на английски. това с лозите как се води, че все ми излизат едни груби и грамадански Embarassed
Пеперуда по дължината на гръбнака няма да стане, а съм решила да е там.
По целия гръбнак ли? Shocked
...може много пеперуди. Пеперуди, пеперудки и пеперудчици...
...разхвърляни, ама подредени по гръбнака някак.... Thinking
...Кас, аз дори си го представям... Crazy...

# 98
моят ще откачи, мисля да не му го причинявам Mr. Green. плюс това ми се иска да е едноцветна , а за да са хуави пеперудите искат цвят.
от средата на гръбнака до най-горния прешлен на врата искам  Grinning

# 99
моят ще откачи, мисля да не му го причинявам Mr. Green. плюс това ми се иска да е едноцветна , а за да са хуави пеперудите искат цвят.
от средата на гръбнака до най-горния прешлен на врата искам  Grinning
Върти ми се някаква идея, и в събота и неделя,
ако ми остане време ще се опитам да ти я нарисувам да ти я споделя Hug

# 100
Ще чакам, че в неделя съм го запланувала ако не ми мине котка път. благодаря предварително. Държа да отбележа, че тялото ми е слабичко и няма кой знае колко база за рисване отгоре, та наистина ми се иска хем да е по цялата дължина, хем и да не е грубо. Извинявам се за претенциите Embarassed

# 101
Ще чакам, че в неделя съм го запланувала ако не ми мине котка път. благодаря предварително. Държа да отбележа, че тялото ми е слабичко и няма кой знае колко база за рисване отгоре, та наистина ми се иска хем да е по цялата дължина, хем и да не е грубо. Извинявам се за претенциите Embarassed
Ай, ще си дам зор в съботата, тогава Hug

# 102
Касиди  цветя ли искаш да са, че не разбрах? Thinking

# 103
Те лозите обикновено включват и флорални мотиви. Каквото и да е трабвя да си има начало и задължително край горе на тила. Трябва и да е стилизирано вертикално. много ли са ми претенциите и изобщо обяснявам ли си желанята правилно Embarassed. Виждала съм го на гръб на момиче ама ме досрамя да питам, а почти ми избледня в съзнанието.

# 104
Я обяснете на русите сега Whistling
"Лозите" лози в буквалния смисъл на думата ли значи? Грозде? Thinking
...или има някакво друго значение? И кво е то? newsm78 Blush

Общи условия

Активация на акаунт