....за пиърсинга, татуто и още нещо....- 10

• 19 186
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Розке, много ти убаво татуто Hug Heart Eyes
Със здраве да си го носиш  bouquet

# 166
  • Пловдив
Само едно ме притеснява защо ти е сложил марля???Сигурна ли си ,че е марля а не найлоново фолио?
Сега,като се замисля,май си беше точно фолио... EmbarassedАз марля ли казах? ooooh!Моя е грешката.
Мерси за отговорите на всички. Hug

# 167
Е, дай да го видим татуса де...  Praynig

# 168

Ето го, Никсън.

# 169
Е, дай да го видим татуса де...  Praynig
ooooh!

Ай, да видиш, че съм пич Hug

п.п....Мечо,  Crossing Arms

# 170
мерсииииииииии Герич   Hug
Не, че е лош татуса..., ама според мен трябва да символизира нещо... и в тая връзка искам да попитам стопанката... какво точно означава... и какво общо има с нейния начин на живот?!
Не се заяждам - чисто любопитство!

Ай, да видиш, че съм пич Hug
аз знам, че си ма Рускееееееееей! А скоро разбрах от хора от форума, че и гаджета сме били - да знаеш и ти де... шото мен тая новина ми качи рейтинга!  Crazy

# 171

Ко ма? Що ми кръстиш кунки? Щот съм по- голем пич от тебе ли? Mr. Green Joy
Щот си мнго бърз пич, на некъв спийди пич се праиш Mr. Green Joy

....и щот си кранта, ама тва е тема на друг разговор Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Heart Eyes

мерсииииииииии Герич   Hug
Не, че е лош татуса..., ама според мен трябва да символизира нещо... и в тая връзка искам да попитам стопанката... какво точно означава... и какво общо има с нейния начин на живот?!
Не се заяждам - чисто любопитство!
Тва означава "любов" на китайски...
...също като на Гери, ама нейното е по- различно Mr. Green Joy

# 172
Мечо, Руске, таз мома кога ше се появи, че да я разкатая бе?  Hug Аз не знам до сега де съм спал...и как така тая тема така вещо съм я пропуснал.., ама некси ми дойде музата! Трябва да има стил в тези неща...не бива да си лепваш някакво лайно, някъде по теб...само защото е мода! Татуса изразява душевност дори (според мен де)  Peace

# 173
# 174
# 175
благодаря много!но тази вече е на 3 години и е малко поизбеляла Sad

# 176
ShockedЕйййййййй, тва ми харесва Peace Crazy
...а символизира ли нещо, или просто ей така? Thinking

# 177
А има ли начин да се избегне това избледняване?  newsm78 Идва ми да си повторя мойта.

# 178
А има ли начин да се избегне това избледняване?  newsm78 Идва ми да си повторя мойта.
ами честно казано,мисля че рано или късно всички избледняват,зависи колко е качествено мастилото.но ако искаш да дуржи много време може да се направи релефна.защото по принцип ми обясниха, че кожата изхвурля по малко мастило и на това се дулжи избеляването.

# 179
Абе хора нормални ли сте????Релефен татус означава некадърен татус направен от некадърен татуист!!!!!Образовайте се малко преди да съветвате хората!

Общи условия

Активация на акаунт