Бургаски кърмачески срещи - II част

• 28 725
  • 456
  •   1
Отговори
# 120
Мацки, коя от Вас баша казала, че може да шие слинг - искам да си поръчам Thinking

# 121
Момичета, хайде да си направим срещичка следващата седмица, че нещо много се затъжихме за вас!Дават времето да е добро!!!

П.П.То и ние за къде вече с вас-от два дни съм временно непрактикуваща кърмачка (докато дойде другото бебче някой ден де Heart Eyes), ама може и да ни изтраете! Blush

# 122
момичета, дайте да се видим утре на Альошата,
който, когато свари да дойде след 11 часа.
После бавно ще се разходим към Морската.
Или ще се разберем,
на тези на които им е удобно, предвид факта, че спят навън
ще отидат до морската, другите пък -
обратно вкъщи за следобеден сън.
К'во ще кажете, а?

# 123
Аз може да дойда да ви видя на Альошата в 11, че някой път и към 12 ни се доспива.

# 124
  • Бургас
Аз утре със сигурност няма да дойда, защото ще пътувам, но ще продължавам да следя за срещичка в хубавото време. Peace

# 125
Мирка можеш ли да снимаш пъпчиците и да качиш една снимка!?Защото майто педи каза по телефона да не се притеснявам!Не пожела да ги види!Само по лицетоли имате?

# 126
Аз ще се постарая да дойда, зависи сутринта Настя докога ще спи, понеже ако се събуди по-рано, будува и после си доспива, след това я храня с пюрето, и чак тогава излизаме. Обикновено след 13ч. успяваме да излезем. Така че, ще дойда, ако не ви сваря на Альошата, поне в Морската ще ви догоня. Само дано ви засека, че само на Ади имам телефон, а тя сигурно ще е на работа и няма да дойде. Ане, ако отвориш утре, прати един телефон на лични, моля те, да има къде да звънна, ако не мога да ви намеря. Имам да ви споделям разни бебешки перипетии, по-точно мамини перипетии  Wink

# 127
  • Бургас
Моят работен ангажимент се отлага за утре, днес ще се постарая да дойда.

# 128
Аз със сигурност няма да дойда, защото още не съм изкарвала малката навън! Другата седмица мисля да я изкарам! Peace

# 129
Ееее аз изпуснах Confused,карай следващият път.Разкажете как мина срещата.

# 130
Mай позакъсняхме и с Ане се видяхме на Альошата към 11,45  Embarassed Дано някой не е минал преди това  Confused Аз на всичко отгоре не съобразих, че сме малко сополиви. Дано да няма отражения върху Ане и Борко Rolling Eyes

# 131
С Ане направихме една хубава разходка, аз я поех след Краси  Wink и я разведох едно хубаво из центъра и Морската, жалко че не се виждаме по-често заради разстоянието и трудното придвижване с малки деца и бебета. Малкият Бобо много добре папна, помърка, поплака, въобще бебе за пример, пу-пу  Heart Eyes на сладура!
bissera, чакахме те да се обадиш, но явно не си успяла, с теб поне по-често ще се засичаме в центъра. Днес пак пече хубаво слънце, да са ми яки копитцата, че пак ме чака ежедневното суркане по улиците, щъм нещъм  Mr. Green

# 132
аз също съм доволна от вчерашния ден.
Деси, ужасно съжалявам, че не направихме снимки на Бобо и Настя.
Днес се канех пак да слизам, но мъжа ми беше категоричен,
че Бобо е малък и било рано да шофирам сама с него.
пълни глупости са според мен.
замислих се само, че все пак той е с лека хрема,
наследство от батко му,
а в колата се поти, после духва вятъра
и от тия съображения отиваме в нашия парк.
до скоро.

# 133
  • Бургас
Е ние вчера не се класирахме, но какво да се прави като са ми поспаливи - към 12 се будят. Ако има друга срещичка в скоро време, ама и ако е след 2 (че по-рано не сварваме  Embarassed) можем и ние да се присъединим с катуна  Laughing

# 134
  • у нас
Аз пък видях за срещата чак вечерта след нея  Sad

Общи условия

Активация на акаунт