Бургаски кърмачески срещи - II част

• 28 708
  • 456
  •   1
Отговори
# 375
Ако не е много нахално и аз бих се дотътрила на срещичката  Rolling Eyes

# 376
  • България
Е, хубава работа . Всеки е добре дошъл  Hug

# 377
  • Бургас
И аз съм съгласна, както и времето е хубаво, ще дойда с малката Simple Smile
Днес пак я пробвах да се кърмим, на едната гърда беше ок, не ме болеше и не буйстваше (като вчера беше супер), но тази разранената си ме болеше като яде тя, сигурно е нормално все пак не е здрава. Пробвах различни пози Simple Smile Сега и се чувствам по-добре. Мехурчетата почнаха да спадат, но кръвчицата си стои... Мажа упорито с Авента, май ще взема Лансинох да има повече резултат.
Да ви кажа колко добре се почувствах Simple Smile Много е хубаво да кърмиш и ми липсваше  Blush Мисля че и на нея, супер е че засука, а не се отказа  Heart Eyes Благодаря ви отново за съветите и подкрепата      bouquet
Хайде ще чакам срещичката утре Simple Smile

# 378
Къде и в колко часа?

# 379
Лилита и аз това си мислех  newsm78 Знам ли за кого кога е удобно. Да направим така, аз мога около 12ч да съм в Морската, ще остана поне до 16-17ч, ще чакам Емма да се наспи в количката. Така че вие решете  Hug Оставам си телефона ако е нужен на някого 0889 483 105

# 380
Сега остава да определим и мястото Simple Smile

# 381
Фонтаните пред Елит? Където винаги се намираме  Grinning

# 382
Аз към 12-13ч ще съм при фонтана Peace

# 383
  • Бургас
Не съм сигурна в колко точно ще можем да сме в Морската с малката, ще се възползвам от дадения тел. Simple Smile Ще говоря и с Reny27, може заедно с нея да дойдем.

# 384
Момичета , оказа се , че ще съм ангажирана към 12-13ч ooooh! ЩЕ дойда след това обаче Peace

# 385
Така като гледам лудницата и аз ще съм там към 13ч

# 386
  • Бургас
май пак ще пропусна ми така е като не съм много редовна във форума.

Утре имам уговорка за срещичка в Морската градина, ако някоя мама е редовно там да свирне да се видим Hug

# 387
  • у нас
Ние минахме, към 13,10 и нямаше никой на пейките пред фонтаните. На по-долните пейки се видяхме с Вики86 и една друга мацка, но и те казаха, че никой не са видяли от кърмаческата сбирка.  Sad

# 388
  • Бургас/Пз
Синара, събрахме се малко след като ти тръгна. Не знам от къде си се прибрала на връщане, но към 14.30-15ч повето майки бяха там, където се видяхме с тебе.

Много са хубави тези срещички, сега като е по-топло е добре по.често да се виждаме.

Мая76, ние с Вики86 сме почти всеки ден в морската - или на пейките пред Елит, или на Октоподчето. Така че ако дойдеш на там оглеждай се. Аз съм със зелена количка Мутси, а Вики е с оранжева на Конкорд.

# 389
  • у нас
така ли стана?  Ние се прибрахме преди малко, явно затова пак никой не съм видяла навръщане ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт