Бургаски кърмачески срещи - II част

• 28 722
  • 456
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Ето и дългоочакваната блага вест

Ане си има момченца. Роди се на такъв хубав ден. 01 септември, понеделник, по църковния календар е начало на църковната година.
Малкото голямо момче се казва Борис и тежи цели 3950 гр.

Да е жив и здрав. Да радва мама, тате и бате.  bouquet

# 91
  • у нас
Честито на мама Ане!   bouquet Да е жив и здрав Борис, да расте послушен и много весел юнак, и да носи много радости на всички около него!   bouquet  Hug

Ане, тамън снощи си мислех дали не го преносваш вече. И хоп днес влизам и то имало щъркелови новини.  Wink

# 92
Честито, Ане! Да ти е жив и здрав малкият Борис и да има късмет в живота! Нека расте весело и палаво дете, обградено с много обич и щастие!

# 93
Да е честито малкото бебче Борис на цялото семейство!Приветстваме те с добре дошъл в кърмаческата дружинка и дано надминеш бате Стефан! Heart EyesДа растеш жив и здрав за радост на мама и тате и да слушкаш бате! newsm07

# 94
Ехааа, това се казва радост  Hug
Ане честит ти син Борис!   bouquet Да расте много здраво, умно и щастливо дете! Хайде бързо се връщай да разкажеш  Heart Eyes

# 95
  • Бургас
Ане, честита ви рожба! Да расте много здрав Борис, за радост на мама, тати и бати Стефан! sling

Мери, чакаме те за срещичка! Hug

# 96
 Ей,тъкмо се канех да съобщя аз новината. Grinning
Ани е добре,бебчо суче и спинка и също е добре.Това е най-важното!
 Скоро ще ги видим на срещичка!!!  bouquet

# 97
Ей, че хубаво - Ане вече си има още едно детенце! И с какво чудесно име - Борис! Много пожелания и от мен - да расте здрав и силен, много обичан и добър син на мама и тате, а на батко Стефан - честито му по-малко братче, добре да се грижи за него!   Hug
Хайде, дано Ане се възстонови бързичко, влезе в ритъм и за разходки намери време, че сме много любопитните нетърпеливки  Simple Smile Аз неотдавна си гушнах едно такова мъниче, но не бих отказала всичко да започне пак - с още едно съкровище до мен! Жалко, че засега само ще си мечтая ...

# 98
ЧЕстито АНЕ! Да ти е жив и здрав малкият юнак и много да те радва! Страхотно име сте избрали! Много цунки от мен и  Hug

# 99
Честито бебче Борис , Ане! Да е жив и здрав , да е кротичко и примерно кърмаче и много да слушка батко Стефко!

# 100
Благодаря от сърце, момичета!

Всичко мина добре и вече у дома, а кърма на корем. Преливам направо. Не пия течности, изцеждам по малко, колкото да намаля напрежението, но малкия ми мъж още не е в състояние да суче по много. Купих си сутиен за кърмчки в края на бременността, но май ще се наложи нов да купувам, не се побирам направо.

А иначе ми намирисва на топла есен, което ме радва много и без да се каня си мисля че октомври и ноември ще бъдат прекрасни за срещи.

В болницата видях Кесова, по-скоро тя ме позна, хем аз съм физиономист. В общи линий навсякакъде има брошури и материали, които тя се е погрижила да остави, предполагам съветва там където е нужно. Аз не съм се занимавала с никаква "прпаганда" Simple Smile

Гледам в август 2008 има много бургазлийки, преди срещи ще пускам и ЛС.

Поздрави за сега!

# 101
  • Бургас
Здравейте!
Надявам се, всичко да е ОК при мен и ноември месец да си имаме бебче! Както се надявам да съм кърмеща мама, което означава че ще ми трябва вашата помощ! Надявам се, че мога да се присъединя към вас! Hug

# 102
  • Бургас
DeeDee76,  welcome Пожелавам ти едно страхотно  newsm30 на финала!

Ане, много се радвам, че сте добре. Още малко време да мине и ви чакаме за разходки. Hug

Деси, съжалявам, че не ти се обадих в петък, но работих целия ден, макар да мислех, че ще е само до обяд.  Embarassed

Хайде, момичета, да се организираме за срещичка.

# 103
Здравейте и в тази темичка, бургазлийки.Аз пиша ведна друга бургаска, ама тази сега я откривам.
Аз имам още малко мътене и очаквам да се обебя, така да се каже след по-малко от 20 дни. Дано да е по скоро де, ама когато тогава.

# 104
Ане дано си права и есента да е топла и мека, та като родя и аз да дойдем на срещичка Hug

Общи условия

Активация на акаунт