Априлско-майската дружина е вече втора група в детската градина!

• 63 835
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник на всички студенти по душа  bouquet  umnikuu Wine Glass
Ние с тати празнуваме, а Дария е на бабин дом. Не само, заради празника, причината е, че им сменят дограмата и шкафовете в ДГ и помолиха, който може да си задържи детето вкъщи.
Доволна съм от Бронховаксом, пу-пу здравичка е.
В неделя сме на куклен театър, ако слуша Дядо Коледа ще й подари първия подарък от тазгодишния списък: лаптоп с червена мишка (разбирай на БАРТ), пъзел Буратино или Мики Маус или...; книжка; ваничка за бебето (куклата) и живо бебе иска, но то не е в списъка. Казах й, че е закъсняла с поръчката за Дядо Коледа и ще го чакаме от щъркелите, а тя ми се присмя:
- Какви глупости говориш, бе мамо #Crazy, нали трябва ти да родиш бебето!

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 19:52 от M&D

# 196
Аз съм навита като свинска опашка,да ви видя:)
Само дайте час:)

Навита, навита, ама не дойде Sad И телефона сменила Sad
МОМИЧЕТА< КЛУБЪТ Е ЖЕСТООООООООООООООООК!!!!!
Запазихме за Ивановден даже Simple Smile
Жени, браво , мацко, уникално е!!!

# 197
Еми съм,Еми съм  Laughing Hug
ами навита,навита ,ама забравих.Едни чудеса са ми на главата.
Чиста кукувица съм станала,ако ме питаш и трите си имена не помня вече Thinking
Стискайте палци на 11ти после дано имам повод да почерпя.
А телефона Емчо е друг да.Ще го пратя на лични.
Хайде едно коледно,уговорено.
А новите зали ще ги видим само да мине пустия 11ти,че не се знам на кой свят съм.
Не се съмнявам в Жени Wink
Аре целуф по муцун.

# 198
ще почерпя засега скромно,защото това което зависеше от мен го направих:).От тук решават други хора.Отличничка съм на изпита:)

# 199
  • Sofia
Честито на Бавна, плавна за отличния успех   bouquet

Вие как сте майки и априлчета? Виктор днес точно, в деня на коледното тържество, е с конюктивит. Но ще го заведа в 15 часа да види дядо си Коледа и да му даде подаръка и после - в къщи. Добре че от събота съм вече в почивка и хич няма да ги давам повече на градина чак до 5 януари.

Хайде до скоро, че ме привикаха шефките  Wink

# 200
Здравейте!
Темичката ни изглежда не е актуална като коледните теми Confused и тъй като сме на стр. 14 предлагам да си отворим нова с празнично заглавие newsm78 Коледните/Празничните емоции на априлско-майската дружина - приемам критики и предложения Hug

Тъкмо се прибираме от Кукления театър, където след края на представлението Дядо Коледа изпълни поредното желание на Дария. Сега запретваме ръкави да месим коледни меденки, за да оставим няколко под елхата с чаша мляко в святата нощ, че най-голямото желание още не е изпълнено.

Празнично настроение ви желаем от сърце Heart Eyes

# 201
М&Д, отчетните теми се заключват на 20та стр. в момента.

А аз имам за хвалене - от днес имаме 3 детенце у нас - Мери е на 6 години и ие сме приемното й семейство.

# 202
Поздравления, Хапчице! Hug
Явно, че с много неща не съм в час Embarassed
Добре, де, дори да не я заключат, дайте предложения за празнично заглавие, поне да я преименовам, ако желаете.

# 203
хапчице, възхищавам ти се. Преди 18 като тръгвах на училище взимах на път за училище  една моя приятелка от тях.Там 1-2 пъти засичахме едно много красиво момиченце, после не. Оказа се, че съседката, която била разведена и имаше 2 момчета взимала за празниците имайче и за  събота и неделя едно момиченце от дом. След 1 година тя му намери родители българи, доктори в чужбина. Казаха му, че това са му истинските родители,но не са имали как да я гледат докато не се установят в чужбина. След много, много години въпросното момиченце се върнало в България и отишло на гости на въпросната съседка за Коледа, без да я предупреди. Всички били във възторг от нейната красота и колко възпитана и умна е станала. Тогава тя казала на съседката,че тя е изпълнила нейната коледна мечта. Моята приятелка като ми разказваше за завръщането на момиченцето си поревах. Направо звучи като сценарий на филм.
Винаги съм искала да направя и аз нещо такова, но мисля, че няма да мога

# 204
  • Варна
Сладкохапкова! Hug Честита нова радост у дома! 
Господ здраве да ви дава, блаженство и спокойствие и с децата удоволствие!
Весели празники!

# 205
  • София
Хапчицееееееееееееее!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 206
Mерси,мерси!
Дай боже пълна къща на всички, които искат голямо семейство.

# 207
Роси, евала! Наистина много благородно деяние да направите едно детенце щастливо!

# 208
  • София
Честито, Хапчице! Много здраве и смях да има във вашия дом ти пожелавам!
Сега чакаме още едно попълнение. Жени, с теб сме мила, кураж!!!
Честит имен ден на двете Жени-та  Grinning  ! Много здраве и щастие да има около вас!!!

# 209
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ЦЯЛАТА АПРИЛСКО-МАЙСКА ДРУЖИНА Hug

Общи условия

Активация на акаунт