И аз периодично се ровя в старите снимки. Не мога да си изкривя душата, че Боян ми се виждаше много сладък на моменти, а сега като гледам - грозник от класа, черен като циганче. Ама, както казва една приятелка, толкова съм му свикнала с мутричката, че все красиво ми се вижда....
Да разкажа изцепка на Бобо от онази нощ:
Събужда се посред нощ и плаче, че го нападнала котка. Пита ме дали може да спи при мен и като се настани (на 2/3 от леглото) ми казва:"Мамо, сега има едно последно нещо, което можеш да направиш за мен"
Питам:"Какво е то?"
Той отговаря:"Да ми попееш малко..."
След това чу сирени от линейка и пита:" Тези полицаи за котката ли идват?"
След като го уверих, че е така, се отряза като талпа и заспа щастлив.
А на другата сутрин, докато се облича, маха с ръка на баба си да се разкара и казва "Айде, отивай да ми правиш закуска, че имам една работа с майка ми!"
А после ми целуна ръка......Такива ги изтриса напоследък, че оставам без думи...
Изкарахме си чудно, въпреки че децата са станали толкова вироглави, че не сме седнали нито за минута спокойно...Но както се изказа Гого, сега му е времето за търчане и после ще си спомняме с умиление тези интензивни почивки...Та по повод интензивността- вече и аз съм 58 кила и съм само на 2 кг от изходна позиция преди двете си бременности
Поне това му е ясно.
- реших, че е добре да се социализирам виртуално с бременни майки. Обаче - не само че не мога да смогна да прочета, ами и 15-те страници се изписват за има-няма седмица (дори по-малко), а освен това е пълно с дълги постове... Чудя се тези жени не работят ли и ако работят - кой ги търпи да пишат по цял ден по форумите?
и ще прецени след това, каква ваксина да й сложи.