Слънцето силно ни пече, пловдивчанчето отива на море (Пловдив - 19)

• 19 982
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Идвам с надеждата да ми помогнете......

чували ли сте за самоубило се момче от вашия град?
май е стнало на 19 08 .......

пишехме с него в друг форум...нямаме информация,по медиите няма нищо за сега.

на 30 год ,завършил право...
скочил от влака на път за Бугас Sad

Предварително ви благодаря и за най-малката информация!
Дано се окаже,че всичко е шега!

# 151
Аз имам едно питане дали някои няма познат из ТЕЛК за малко помощ  Praynig

# 152
Аз имам едно питане дали някои няма познат из ТЕЛК за малко помощ  Praynig
Здравей,баща ми се занимава с тях от доста години и няма начин да не познава някой! Та кажи какво ти трябва (може и на лични) и може и да успеем да помогнем!

# 153
Здравейте, майчета!
Някоя от вас може ли да ми препоръча добра детска ясла в Смирненски? Благодаря предварително за отговорите Hug

Аз пък се интересувам от ДГ в Смирненски и по специално около Сани-то.

# 154
искам да намеря 2 майки с който заедно раждахме децата си в родилен дом Весела във град Пловдив искам да поговоря с тях за развитието на малките им дъщерички да ги попитам как се чувстват сега нато бг мами знам че и двете са във форума

8 тъка се наричаха те

# 155
Здравейте, майчета!
Някоя от вас може ли да ми препоръча добра детска ясла в Смирненски? Благодаря предварително за отговорите Hug

Аз пък се интересувам от ДГ в Смирненски и по специално около Сани-то.

Около района на "Санито" има 2 ДГ,едната е "Дружба" -(намира се до ДЯ № 15)за там съм чувала добри отзиви,а другата е до Кметството и там мисля,че са доволни родителите  Peace
Но нека и други да се включат да кажат  Laughing

# 156
Мерси, дано се включат и други, че в темата за Детските градини в Пловдив няма много инфо за градините в този район. И аз се чудя между тези две. Има и една Първи Юни мисля, че се казва, но ми идва по-далече.

# 157
Мерси, дано се включат и други, че в темата за Детските градини в Пловдив няма много инфо за градините в този район. И аз се чудя между тези две. Има и една Първи Юни мисля, че се казва, но ми идва по-далече.

Тя е филиал на ДГ "Дружба",ама се намира към Аптечно и затова не ти я казах  Laughing
Ето тук са всички ДГ за район "Западен"  Wink

Район "Запад"

ОДЗ "Боряна"
ул. "Елена" 24
тел.: 032/ 642 310, 643 069
Директор: Иванка Д. Балабурова
и Росица Петрова Минкова - ВИД

ЦДГ "Светла"
ул. "Дрян" 8
тел.: 032/ 643 076, 643 125
Директор: Людмила Георгиева Тошева

ЦДГ "Росица"
ул. "Явор" 29,
тел.: 032/ 642 650, 642 684
Директор: Пенка Донева Дончева

ЦДГ "Дружба" с филиал "Първи Юни"
ул. "Антон" 1
тел.: 032/ 643 095, 642 319
ул. "Пепелаша" 8
тел.: 032/ 644 240, 644 036
Директор: Надка Атанасова Янева
 СДГ "Елица"
ул. "Орфей" 12
тел.: 032/ 644 000, 644 027
Директор: Венета Асенова Чалъкова
и Мария Николова Узунова - ВИД

ЦДГ "Мир"
ул. "Знаме" 2
тел.: 032/ 643 892, 643 150
Директор: Радосвета Тодорова Йонкова

ЦДГ "Звезда"
ул. "Орфей" 10
тел.: 032/ 644 275, 642 641
Директор: Мариана Ц. Петкова

# 158
Минавам набързо да почерпя, днес ставаме на 2 месеца  tooth

и за децата боза

# 159

Благодаря ти. Този списък съм го виждала. Само Елица не знам, къде точно се намира. Както писах аз съм се ориентирала към Светла или Дружба /в краен случай - Първи Юни/, но търсех лични впечатления и отзиви за градините, ако на някоя мама детенцето ги посещава/ло.

# 160
Здравейте, мами! Търся някаква информация за частно у-ще " Стоянстрой". Интересува ме какви деца има там, по-разглезени ли са от тези в държавните у-ща, как се работи с тях. Всяка инфо ще ми е от полза. Благодаря предварително.
 По въпроса за дг в Смирненски - "Елица" не е ли специализирана за деца с проблеми със слух и говор? Нещо такова съм чувала.

# 161
Малта, честити ви 2 месеца   bouquet
Пусни някоя прясна снимка на малкия хубвац да го видим  колко е пораснал Simple Smile

# 162
# 163
Малта много ти е хубаво бебчето...толкова мило ми стана. и аз чакам бебче и еи такова си го представям като твоето слънце smile3525

# 164
Малта много ти е хубаво бебчето...толкова мило ми стана. и аз чакам бебче и еи такова си го представям като твоето слънце smile3525
Благодаря ти много. В кой месец си   ooooh! само с една ръка пиша, защото все кърмя като съм във форума

Общи условия

Активация на акаунт