Слънцето силно ни пече, пловдивчанчето отива на море (Пловдив - 19)

• 19 988
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, пловдивски мами! Искам да помоля,ако някоя от вас е раждала скоро във ВМИ Пловдив да ми даде актуален списък от необходимите за раждане неща! Благодаря ви предварително
Това е техния списък:
1.Чехли
2.Тоалетни принадлежности(чаша, вилица, лъжица, кърпа)
3.Лична карта плюс тази на съпруга
4.Лигнин, превръзки
5.Памперси 1 пакет
6.Мокри кърпички
7.Храна за един ден
8.Нощници
9.Лично бельо
А аз мога да допълня и това:
Естествено трябва да си носиш и дрешки за бебето. Там ще ти го дадат с техни дрешки първия ден. Носи си също и 2 шишета-за млякото и водата. Помпа също може да си вземеш. Може да си вземеш фотоапарат и също залъгалка за бебето за всеки случай, че не се знае какво ще стане  Simple Smile Също и козметика за бебчо, като кремче за дупе да речем. Също си вземи и някакви пеленки, които да използваш като постелки и завивки за бебето и за под главичката като възглавничка.
Друго в момента не се сещам.
Леко раждане  Hug

# 136
Здравеите  hahaha е най-накрая да ви пиш. Аз ж ивея в "Мараша" на Хр.Чернопеев точно до здравната каса.
И съм горда мама на Миташки моя подарък на бабин ден роди се на 21.01.2008 г.
Аз за съжаление не знам за евтина квартира около училището "Цар Симеон"  newsm78,  но се надявам твоята приятелка да намери нещо, ако чуя за такова веднага ще обадя newsm03 Хайде до послеотивам да  smile3550 ,   bath1  и   grinning012 . Пожелаваме ви с Митака спокоен ден пловдивски мами  newsm32
П.С. Таня, ами аз знам за бременни мами в оня център синия не го знам как се казва на В. Априлов 18 (стрещу Ликьор, там е 5лв., но ако ходиш 4-5 пъти на седмица има отстипка) и норалн в училището Цар Симеон Великик" по наше му Симеона и там пак е 5лв на ходене, но и аз мила не съм чувала за бебешки иначе бих го записала също.
Честито на всички Марии!
Варненци ъщо имат празник днес и на тях честито!

Последна редакция: пт, 15 авг 2008, 10:14 от millenita_g

# 137
Честит имен ден на всички мами и бебоци,носещи хубавото българско име Мария!!! Нека им се сбъднат всички желания и най-вече -нека бъдат много щастливи!!!!

# 138
Здравейте пловсдивски маминки!
Да се запишем при вас,родих на 28/5/08 в Селена при Крьшков--планувано секцио 3 дена преди термина .Малката Рая е поспаланка и дундакис,но обожава да се вози до Бунаржика парка ,защото живеем на  улица Волга,до Паспортна Служба и да се качваме до Алеко,че е срамота да живеем на такова хубаво място на педя от нас и да  не се възползваме от възможността!
Къде в Пловдив има бебешки класове например,бебешка йога,музикални класове с песнички или нещо подобно за малки бебоци?
Аз не съм намерила къде има такива неща. Ти ако откриеш кажи Grinning
Аз ходих на йога за бременни и попитах инструкторката дали има и за бебета, но тя каза че при тях няма. Има за деца, но не и за бебета. По принцип в София има за бебета, но тук май няма.
Видях иначе разлепени обяви на гледачка, която гледа почасова деца от 8месеца. Не съм се интересувала в детските центрове Тон Бонбон, Приятели и т.н. на каква възраст може да е детето за да го заведеш. Ако някой има информация може да сподели.
От Лондон климатизирането тук ще ти е малко трудно Grinning
Иначе ние с Ива и още 4-5 майки с бебчета се събираме всеки ден в градската градинка. Може да заповядаш при нас Simple Smile

# 139
JeniB здравей вие къде точно се събирате в градската,ако може да се присъединя към вас  Simple Smile И всеки ден ли сте там

# 140
JeniB здравей вие къде точно се събирате в градската,ако може да се присъединя към вас  Simple Smile И всеки ден ли сте там
От Понеделник до Петък. Около 10 часа се събираме на алеята, която е над малката детска площадка. Тя е една с големи плочки, не е с асфалт. Обикновено оставаме там до към 1, ако не е много жега може и до 4. Всяко от момичетата си преценява до колко и е удобно да стои Grinning Понякога отиваме и на кафе в Синфонията.
Аз утре отивам към София, но в Сряда се връщам, така че може да се уговорим нещо за четвъртък примерно. Simple Smile

# 141
Здравейте,извинявам се че нахлувам в темата ви,но ми трябва инфо за аквапарка в пловдив.Мислим да ходим един уйкенд на аквапарк и незнам кой е по-добър от този в Пловдив и този в Благоевград?Питах за Благоевградския,но ми препоръчаха Пловдивския. Rolling Eyes

# 142
JeniB ми и аз уж там седя защото ми е най удобно там да я кърмя ,ама нещо не сме се засичали,като се върнете от София пиши за да се видим .

# 143
Момичета дайте идеи къде може да се ходи на сауна в Пловдив?

то не ,че сега целия град не е сауна  Nature Sunny

# 144
Здравейте пловсдивски маминки!
Да се запишем при вас,родих на 28/5/08 в Селена при Крьшков--планувано секцио 3 дена преди термина .Малката Рая е поспаланка и дундакис,но обожава да се вози до Бунаржика парка ,защото живеем на  улица Волга,до Паспортна Служба и да се качваме до Алеко,че е срамота да живеем на такова хубаво място на педя от нас и да  не се възползваме от възможността!
Къде в Пловдив има бебешки класове например,бебешка йога,музикални класове с песнички или нещо подобно за малки бебоци?
Аз не съм намерила къде има такива неща. Ти ако откриеш кажи Grinning
Аз ходих на йога за бременни и попитах инструкторката дали има и за бебета, но тя каза че при тях няма. Има за деца, но не и за бебета. По принцип в София има за бебета, но тук май няма.
Видях иначе разлепени обяви на гледачка, която гледа почасова деца от 8месеца. Не съм се интересувала в детските центрове Тон Бонбон, Приятели и т.н. на каква възраст може да е детето за да го заведеш. Ако някой има информация може да сподели.
От Лондон климатизирането тук ще ти е малко трудно Grinning
Иначе ние с Ива и още 4-5 майки с бебчета се събираме всеки ден в градската градинка. Може да заповядаш при нас Simple Smile
Благодаря ти ЖениБ!С удоволствие ще дойда ако ми кажете къде точно се намира градската алея?С такси не ога да дойда заради беба и колкишката и трябва да вървя!Аз както казах живея на Волга на тепето с Альоша паметника!До скоро!

# 145
Zdraveite mili mami.Ot dosta vreme ve4e imam tuk registraciq i 4ak sega re6ih da se razrovq po obstoino i da se opoznaem s koito iska  Simple Smile imam si bebe Niq rodena na 05.03.08 g.Vse o6te se rova i razu4avam...

# 146
Ехооо здравейте всички ако има някой заблуден в това време да си седи вкъщи.За пръв път пиша във форума и не познавам никой Sad

# 147
Има има,ние сме си вкъщи,че кофти времето навън! Mr. Green

# 148
Здравейте, майчета!
Някоя от вас може ли да ми препоръча добра детска ясла в Смирненски? Благодаря предварително за отговорите Hug

# 149
Здравейте, майчета!
Някоя от вас може ли да ми препоръча добра детска ясла в Смирненски? Благодаря предварително за отговорите Hug

За ДЯ № 15,която се намира на ул."Лерин" съм чувала добри отзиви(ние към края на септември тръгваме там и като добия впечатления как е пак ще пиша)  Wink,за другите незнам,нека се включат и други мами,да кажат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт