Слънцето силно ни пече, пловдивчанчето отива на море (Пловдив - 19)

• 19 951
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
малта ми тя моята докторка работи в окръжна и каза че там искат пелени. в хирургиите незнам..няма кои да питам. аз лежах там за задържане и трябва да си призная че бях страшно учудена от доброто държане на сестри и доктори. е имаше една дето ми слагаше инжекцията в дупето с такъв замах че след като ме изписаха 2 седмици ме боля ама иначе беше мила... а за мизерия и дума не може да става.
беше много чисто,с нови легла,щори,перденца нощни шкафчета и всичко беше в тон...
май май там ще е

# 181
леле...с три на веднъж и то сама! сигурно ти е било много трудно.
и аз първо мислех в селената да раждам ама докторката ми ме разубеди пък и не бях доволна от престоя си там...толкова много се стараеха да не ме боли като ми взимат кръв че чак ме надупчиха като решето. 40 мин,3 сестри и един доктор...направо станах #Crazy
въпроси имам много...ама в момента точно нещо съм забила тъй като цяла нощ не сме спали....ама като се сетя ще питам
Разбирам наистина много се стараят в Селена!:).А по отношение на децата заради тази моя мания да следвам за гувернантка и трудната работа след това малко ме бяха разубедили да имам аз дете ,но не може вечно да се отлага!Ок,когато се досетиш нещо казвай !Успешно раждане и едно сладко,пухкаво бебче!

# 182
Ми аз казах мнението на сестра ми. Тя има Авент, Нук, БФрии и Линдам. И от 4те марки на последно място се нарежда авентското Grinning Освен това са и от гадната пластмаса, за която много се говори на последък ама айде да не те стряскам , че вече си ги купила Simple Smile

Иначе продавачката нещо е в грешка да си мисли , че коликите зависят само от шишето или просто е стратегия да продава на неопитни майчета Grinning

ПП: шишетата мила не са гаранция за коликите. Никой според мен не се оттървал от тях. Ние сме на 4-то шише Инфаколик  Peace и 2 шишета Еспумизан, както и един сироп от педиатър на име Крушков, който също не действа . Но все пак ти пожелавам да си първата без такъв проблем  Hug
Е това не е вярно. Ние нямахме колики, така че сигурно има много такива майки  Simple Smile

# 183
ами на самата опаковка пише "клинично доказано намалява коликите"!
е още малко остана и ще видим Grinning

# 184
Малта, малкия е голям сладур  Hug
За коликите ти бях пуснала снимка на Омега 3 (ленено масло), което вече се продава в почти всички аптеки и съм го виждала и във Вис виталис. Аз лично съм много доволна от него, а и малката няма колики, а вече сме на месец и нещо. Препоръчвам ти го от личен опит, не пречи да го пробваш, ако не му изчезнат коликите, поне да минат по-поносимо както за него, така и за теб. Отивам да лягам, дано малката вече да е заспала, че се приспиваме от поне 2 часа......... #Crazy

# 185
въпросче! вярно ли е че община пловдив дава 2000 лева на всяко бебе на което поне единна родител е с пловдисвско гражданство. четохме го с мъжо ама нещо... знам ли? звучи малко невероятно....

# 186
въпросче! вярно ли е че община пловдив дава 2000 лева на всяко бебе на което поне единна родител е с пловдисвско гражданство. четохме го с мъжо ама нещо... знам ли? звучи малко невероятно....
Все още не е прието. Simple Smile

# 187
  • Пловдив
Бре! Вземат да направят нещо за децата ни, а? Thinking

А дали и ако двамата са с пловдивско гражданство, ще дадат 4000? Mr. Green Mr. Green

# 188
Значи може да замажем нещо, дано да се приеме час по-скоро.

# 189
Знам, че още не е прието, но и аз се поинтересувах доста за допълнителна информация и се оказа, че евентуално , ако го приемат , биха изплатили 2000 лв.....,нооо     при условие, че нито един от родителите няма задължения кум общината, здравната каза, социалното осигоряване тем подобни организации...  Shocked
Ние отпадаме, мъжът ми не си плаща осигоровките...

JeniB, мила, на твое място след моите 3 поредни денонощия с по час сън, не бих се хвалила, че сте нямали колики... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tooth майтап

Наистина някои момиченца имат късмет, но при момчетата е голяяяяяяма рядкост това да се пропуснат незаменимите моменти на плач, превиване и безсъние, причинени от колките  Whistling

# 190
Ние ползваме за коликите хомеопатичното лекарствено средство на капки Колиеф и сме много доволни,а преди ползвахме и Инфакол ,но ефекта беше краткотраен,но докато се зарадвахме че Колиеф помагат и на 2 месеца и половина започнаха болкиъе при ратсенето на зъбчета!направо всичко накуп,колики,зъбки,ваксини и прочие!

# 191
За колики давах еспумизан,много нипомагаше,и вместо вода давах чай от лайка! (Бебезана е с копър и запича,а в него също има лайка)

# 192
Абе аз сега плащам за мои грешки, защото под натиска на майка ми и педиатърката започнах да давам сокчета. Дотук добре, ама една приятелка ми каза да смесвам ябълката с круша, за да не се запича .... та от там кански ревове и големи гърчове. Сега премина, но остана навика да се носи на ръце, защото така правих като го болеше
пак се събуди и започна да мрънка, бягам

# 193
Живот и здраве второто си дете ще захраня чак след 6-я месец, тия ранни захранвания не се прилагат в развитите страни.

# 194
  • Пловдив
Живот и здраве второто си дете ще захраня чак след 6-я месец, тия ранни захранвания не се прилагат в развитите страни.

Абсолютно е така  PeaceКъсно съм захранила дъщеря си, беше САМО на кърма до 6 месеца, дори и от вода няма нужда бебето на тази възраст. Въпреки, че беше недоносена (а при тях коликите са в пъти по-силни и дълги), коликите бързо отшумяха и не сме имали проблеми от такова естество.
Най-голямата глупост е да подложиш нежното бебешко стомахче на "сокче" Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт