Слънцето силно ни пече, пловдивчанчето отива на море (Пловдив - 19)

• 19 970
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Малта на 9.09 ми е термина и го чакаме мъника всеки момент. снощи цяла вечер ме боля и кръста и корема, а бебо не спря да рита и да се обръща. не знам дали това значи че ни наближава времето ама много искам да го гушна вече.
Не знам как едновременно кърмиш и пишеш,аз имам чувството че бебо като доиде компютъра ще го забравя за много дълго време...

# 166
хахаха, това ми е единственото развлечение-компютъра. Аз нямам представа какви са симптомите за раждане, защото нашия случай беше много объркан, но съм чувала май , че е болки в кръста..

Много се радвам за теб, наистина едно бебче много променя живота и определено го осмисля. Пожелавам ти лека бременност и съвсем скоро да гушкаш малкото съкровище. А като съвет от мен приеми     НАСПИ СЕ ХУБАВО СЕГА, ЧЕ ПОСЛЕ НЯМА КОГА !!!!!  smile3515 smile3507

Аз ще си пускам филмче, за да ме унесе, че пак цяла нощ бях дежурна заради  коликите  ooooh!

Последна редакция: вт, 26 авг 2008, 15:34 от Малта

# 167
оле не знам...не мога да спя защото няма кои да ме остави.
ние взехме шишенца и биби на AVENT защото ни казаха че от тях нямало колики ама знам ли аз????
то много неща могат да си приказват продавачките пък колко е така ще се чуе.

# 168
ние взехме шишенца и биби на AVENT защото ни казаха че от тях нямало колики ама знам ли аз????
Аз не ползвам шишета и залагалки, но сестра ми са на смесено хранене и е пробвала няколко вида. Каза, че тези на Авент били най-простите шишета и че дупките им били много голями и много течали.

# 169
Здравейте!Относно бибите и шишетата на Авент-отгледала съм 14 деца с тях за последните 10 години и сега моето с тях и не бих ги нарекла прости  и нефункционални,но всекио има право на мнение,просто моето не съвпада с това мнение,а поддържам тезата че са добри,а коликите каквото и да предпприемеш с превантивни мерки си е чисто загуба на време,защото се появяват при дете с предразположения и никой не може да го спре или предотврати, а само да ги облекчава с капки!

# 170
JenyB сериозно ли???? защо тогава са толкова скъпи? ако е така значи яко сме се набутали Weary

# 171

Аз сьм най-доволна от Авент-изключително издрьжливи са и се почистват много по-лесно от всички други видове шишета. А това за дупките -за пьрви път го чувам,никога не сме имали подобен проблем. Всички около мен ползват Авент и сьщо са доволни. Когато Марти поотрасна пак ползвах шишетата само купувах меки и твьрди накрайници.

За коликите-шишетата не решават проблема-трябва да се действа комплексно-подходящи шишета, капки,диета за кьрмачката и правилно поставяне на гьрдата. Peace И пак си е до дете.

Не се тревожи не си се набутала-това е мн добра инвестиция. Peace

# 172
tanyatais къде изгледа толкова деца newsm47 ти си герои! има много неща които не знам още,а понякога си мисля че нищо не знам. както за тези пелени...защо искат пелени в родилното???/

# 173
  • Пловдив
ми да му ги слагаш под главичката, вместо чаршафче и каквото друго се сетиш Rolling Eyes Ако е в Окръжна - даже ще го повият с тях първите дни, като пъшкулче Simple Smile

# 174
тц...защо не убесняват тия доктори...само да се излагаме с тъпи въпроси.
радвам се че инвестицията с бибероните е била добра защото наистина много парички дадохме,ама нали наи доброто за бебо...няма как!

# 175
Аз съм с 2 шишета на Авент и 2 на Чико. От Авент съм много доволна, а относно дупката на бибата ще кажа, че не е толкова голяма (по мое мнение  Rolling Eyes). Сега давам на едното хранене адаптирано мляко, защото ми намаля кърмата и съм много доволна , защото "пуска" тругно биберонът и няма да привикне с шише, защото е по-лесно. (ама май пак не е гаранция де  Confused) Та идеята ми беше, че не си сбъркала. Само не му купувай на бебока още залъгалки. Аз купих рано и сгреших. Сега имам 1 на Нук, 1 на Чико, 2 на Авент , 1 на Бертони и 1 на Нуби. Май засега харесва само на Нуби  Peace

ПП: шишетата мила не са гаранция за коликите. Никой според мен не се оттървал от тях. Ние сме на 4-то шише Инфаколик  Peace и 2 шишета Еспумизан, както и един сироп от педиатър на име Крушков, който също не действа . Но все пак ти пожелавам да си първата без такъв проблем  Hug

# 176
ами една залъгалка съм взела да видя дали ще я харесаме.общо взето почти всичко си имаме като изключим че всеки ден излиза по нещо за което не знаем,ама....всичко с времето си.
Малта ти къде си раждала??? аз защото искам в хирургиите ама не намерих много мнения за там,а усещам как малкия започва да става нетърпелив

# 177
tanyatais къде изгледа толкова деца newsm47 ти си герои! има много неща които не знам още,а понякога си мисля че нищо не знам. както за тези пелени...защо искат пелени в родилното???/
Здравей!В Лондон като последната ми работа беше с близнаци от 5 месецна възраст до почти 3 годинки, а преди това тризнаци пак сама по 13 часа на ден !Иначе за Бг не знам защо искат пелени,защото аз раждах в Селена и нищо не сум носила осевн комплект за изписване !Ако те инте=ресува ещо питай!Успех с мъниците!

# 178
Раждах във Втора градска в Кичука при Карагьозян. Сърдечно ти препоръчвам доктора, а болницата е мизетия и то пълна  Peace. Акушерките също са много отзивчиви. И аз исках да раждам в хирургиите , но мой познат доктор там ме разубеди.

На мен ме ни искаха пелени, но във всяка болница е различно

# 179
леле...с три на веднъж и то сама! сигурно ти е било много трудно.
и аз първо мислех в селената да раждам ама докторката ми ме разубеди пък и не бях доволна от престоя си там...толкова много се стараеха да не ме боли като ми взимат кръв че чак ме надупчиха като решето. 40 мин,3 сестри и един доктор...направо станах #Crazy
въпроси имам много...ама в момента точно нещо съм забила тъй като цяла нощ не сме спали....ама като се сетя ще питам

Общи условия

Активация на акаунт