LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 574
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 260
Имам въпрос ?..Пуснах поръчка на 30.06., но не ми се отрази в суивитор кошницата не ми се изпразни, а същевременно от банката ми казаха че съм направила успешно плащане и парите са задаржани от търговеца , но още не са си ги дръпнали . Притесни ме фактът, че не ми е запазена поръчката и им писах писмо, в което им обясних ситуацията и не са ми отговорили, но в суивито ми се появи текст, в който се казва, че са получили поръчката на 11.07. След това правих друга поръчка на 14.07. която ми е запазена в суивито.
Някой имал ли е подобен проблем да му задържат парите за поръчката, без да му я запазят в суивито и дали ще ми дойде поръчката? Надявам се някъде като правиш поръчката да си запазват в системата

Какво значи "да ми я запазят"??? Както вече написах, там се отразяват вече направените поръчки. Ако не ти изпратят нещата, няма да ти изтеглят парите. Ако ти ги изпратят - ще ти ги изтеглят. Изчакай си отговора от Ла Редут за въпросната проблемна поръчка. Ако са я приели, те ще те уведомят и ще изтеглят парите. Не разбрах, какво искаш да кажеш "като си правиш поръчката да я запазват в системата", но предполагам, че имаш предвид, че се записва някъде. Да, записва се. Но когато има проблеми със сайта, както в момента заради пренатовареност, понякога системата им се бъгва и дава съобщение, че поръчката се обработва ръчно. Понякога се появяват нещата в Суиви де команд, понякога - не. Въпрос на късмет е, малко. Просто си изчакай отговора от тях, но не се притеснявай, че ще ти дръпнат парите, а няма да ти изпратят нищо.

# 1 261
Моми4ета, имам две направени поръ4ки на 9 и 10 юли (имам и още две от днес и в4ера, но не става въпрос за тях в момента). Вси4ки поръ4ки са отразени в суивито и за всяка полу4их потеърдителен имейл. Единствено ме притеснява, 4е изтеглиха парите за поръ4ката от 10ти преди 3 дена, а за поръ4ката от 9ти сумата стои само блокирана без да е изтеглена. Знам, 4е по принцип може да стои блокирана до 45 дена преди да си изтеглят парите, но къде е логиката??? Да изтеглят пари за втората поръ4ка (изтеглиха сумата то4но в деня на Бастилията), а за първата все още да не са... Има ли някой, който е пуснал поръ4ка на 9ти и изтеглени ли са му парите???

# 1 262
  • София - Бургас
Извинявам се за въпроса , но как стигате до тези offer prix цени ?

# 1 263

Променяла си цвят или размер, след това си натиснала червения бутон, и сега ти дава надпис, че промените, които си искала, са отразени в кошницата.
сърдечно мерсаж!

таман се поФалих, че се е отпушило, и ей на, че пак се запуши  Confused

# 1 264
  • София

ще ти приберат парите не се притеснявай нещата може да стигнат до теб и пак да не са ги дръпнали а да са само блокирани Peace

# 1 265
  • София
Моми4ета, имам две направени поръ4ки на 9 и 10 юли (имам и още две от днес и в4ера, но не става въпрос за тях в момента). Вси4ки поръ4ки са отразени в суивито и за всяка полу4их потеърдителен имейл. Единствено ме притеснява, 4е изтеглиха парите за поръ4ката от 10ти преди 3 дена, а за поръ4ката от 9ти сумата стои само блокирана без да е изтеглена. Знам, 4е по принцип може да стои блокирана до 45 дена преди да си изтеглят парите, но къде е логиката??? Да изтеглят пари за втората поръ4ка (изтеглиха сумата то4но в деня на Бастилията), а за първата все още да не са... Има ли някой, който е пуснал поръ4ка на 9ти и изтеглени ли са му парите???
Не се притеснявай, на мен парите за поръчка от 03.07 ги изтеглиха повече от седмица преди тези от 02.07. Поръчката от 03.07 пристигна, а тази от 02.07 я чакам още. те си знаят кога ги тедлят. Според мен ги теглят горе долу като ги пращат. Най-вероятно ще получиш първо тази от 10.07  Peace

# 1 266
И в моята сметка е една мистерия-показва ми, имам пари в картата, които няма как да са там.Утре ще ходя да внасям пак , т а ще видя кой блокирал , теглил.....
Тая мацка четящата ми се появява,като реша да видя кошницата, а иначе ми позволява да слагам артикули. Шантава работа  Rolling Eyes

# 1 267
  • В Голямото село
E, добре бе, то на нищо не прилича това!!! По-голямата част от "намалените" неща в сайта са Epuise или Disponsible sous 12 semaines. Направо бяс да го хване човек. И тия прословути Кашарелски обувки - всичко е изчерпано, ама ги държат там на 1 евро, за да дразнят...  #2gunfire

Според вас възможно ли е до 2 август да пуснат някакви количества от намалените цени?

# 1 268

Да, и за 9, и за 10 също.  Peace

# 1 269
  • Пловдив
Рано ли е още за доставки на поръчки от 05.07?

Съдейки по това, че сега се получават поръчки от 1, 2, 3 юли, си много близо до получаването да пратката си. newsm18

Аз пак да попитам има ли друг като мен, който не си е получил колетчето от 1ви?
Днес жената с книгата не ме пускаше да си вляза в кошницата, но упорствах и направих поръчка, като с това май приключих  с пазаруването от намаленията.

# 1 270

Днес жената с книгата не ме пускаше да си вляза в кошницата, но упорствах и направих поръчка, като с това май приключих  с пазаруването от намаленията.
Е как успя да я излъжеш?

# 1 271
  • Sofia
и аз чакам от 01.07 колет

# 1 272
E, добре бе, то на нищо не прилича това!!! По-голямата част от "намалените" неща в сайта са Epuise или Disponsible sous 12 semaines. Направо бяс да го хване човек. И тия прословути Кашарелски обувки - всичко е изчерпано, ама ги държат там на 1 евро, за да дразнят...  #2gunfire

Според вас възможно ли е до 2 август да пуснат някакви количества от намалените цени?

Според мен, докато не махнат снимките, има още вероятност да пуснат наличности. А това "след 12 седмици" не значи нищо, каквото съм следила да се появи, се появява без никаква връзка с недписа.

marzeliva,

Аз чакам от 30 юни и две от 1 юли  Sad

# 1 273
  • В офиса
Аз пък днес нямах никакви проблеми със сайта.

Ако не сте ги забелязали - Страшно ми харесаха но има само 31-ви номер, което ще ми е доста голямо Sad

# 1 274
  • Варна
Ей това http://www.laredoute.fr/vente-top.aspx?productid=324102286&d … e&pagesize=16
го взех за 1 Е и преди малко го сложих в казана. Беше в една торба с цип, като я отворих после не мога да си проветря стаята 2 дена Sick

Общи условия

Активация на акаунт