LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 565
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 275
за това момичешко якенце има ли някой отзиви, колко е дебело и качествено ли е: http://www.laredoute.fr/vente-veste-enfant-fille-okaou.aspx?prod … e&pagesize=16

# 1 276
  • Пловдив

Днес жената с книгата не ме пускаше да си вляза в кошницата, но упорствах и направих поръчка, като с това май приключих  с пазаруването от намаленията.
Е как успя да я излъжеш?

Излизах и влизах в профила си няколко пъти. Пробвах да слагам разни неща в кошницата, за да може при terminer.......  да се метна в кошницата, но и така не ставаше, докато в един момент точно при слагане на артикул успях да се добера до кошницата.

# 1 277
  • В Голямото село
Сега ми се появи това в началната страница:

# 1 278
а аз не мога и не мога  Confused
седят си нещата, готови за плащане, а не мога да се добера до там.

# 1 279
Polo ado fille tunisien PRIX MINI това може ли да ми го преведе някой от преводача нищо не разбрах а ми стои в кошницата няма снимка и непомня какво е  ooooh!

# 1 280
На мен пък почти нищо не ми отваря, или да отвори не ми го пъха в кошницата, все онази с книгата.
Няма да правя повече поръчки и няма да отварям сайта 3месеца.
 Peace

# 1 281
Polo ado fille tunisien PRIX MINI това може ли да ми го преведе някой от преводача нищо не разбрах а ми стои в кошницата няма снимка и непомня какво е  ooooh!

Поло, тип туника за момиче в тийнейджърска възраст, мини цена  Mr. Green Подчертавам дебело, че познанията ми по френски започват и завършват с пазаруването ми от сайта, така че не ми се смейте много  Laughing

# 1 282
ВечеПетя  bouquet

# 1 283
  • В Голямото село

Polo означава блузка с якичка
с tunisien обозначават всички блузки, които имат копчета на деколтето
демек това означава блузка с якичка и копченца за момиче Simple Smile
мисля, че за това иде реч: http://www.laredoute.fr/vente-polo-ado-fille-tunisien-prix-mini. … 2&prodcolor=2

# 1 284
Не знам и при вас ли е така, но днес цял ден сменят заглавната страница в 4ервения сектор и връщат старата. В момента пак ми е сменена и пише Dernieres demarques  newsm78 Щракна ли някъде оба4е - жената с книгата - въобще не ме пуска в категориите... Дали не ни готвят приятна изненада???   newsm78 А кръглите цени в зеления сектор - същата работа... В4ера добавих една тениска адидас в кощницата от зеления сектор, а днес е преместена в 4ервения и е по-скъпа - луда работа  Shocked ooooh!

# 1 285
  • в страната на абсурдите
аз пък не мога ди си влеза в кошницата от три часа.наистина луда работа! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 1 286
или приятна или неприятна изненада готвят, скъсаха ни нервите, трябва да е приятна по тая логика

# 1 287
  • в страната на абсурдите
не мога да разбера защо не махнат снимките на нещата по 1 и 2 евро!тях отдавна ги няма,гледаш много страници,а то първите са изчерпани преди 2 седмици!

# 1 288
Ей това http://www.laredoute.fr/vente-top.aspx?productid=324102286&d … e&pagesize=16
го взех за 1 Е и преди малко го сложих в казана. Беше в една торба с цип, като я отворих после не мога да си проветря стаята 2 дена Sick

А какъв цвят беше твоя топ? Сестра ми си поръча в тюркоаз - на опаковката пишеше тюркоаз, а в действителност беше тъмно синьо... иначе нейният не мирише, но и не си е уцелила размера...  Rolling Eyes
Днес си получих и аз поръчката от 01.07. Страшно съм доволна абсолютно от всичко! Мъжо и той много си се радва на нещицата, дори една от ризите не съм му уцелила номера, но той каза че ще си я нози разкопчана (леко го стяга на врата)  Mr. Green Реални снимки ще пусна малко по-късно.

# 1 289
Момичета ,за митница-София от коя дата пристигат поръчките?
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт