LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 946
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Момичета, някоя от вас разплаща ли с Виза електрон на ЦКБ. В началото на месеца си направих такава карта при тях, но не мога да пазаря в сайта. Има наличност по сметката, но не става. В последната стъпка пише, че е отказано плащането от банката, да се свържа с тях. Днес ходих и ми казаха, че е отхвърлено, тъй като там от където съм искала да разплащам не работили с Виза. А на ларедутския сайт виждам символа на Визата. Какво да предприема?
помоли ги отново да проверят да не би да има проблем с картата /неактивна, нещо не отметнато в системата/
всички визи електрон стават с изключение на обб доколкото четох
щом ларедута те допуска значи може в банката при изготвяна на картата нещо да се е бъгнало
мило ги помоли да проверят и бъди настоятелна

аз се разплащам с такава карта и не съм имала проблем - провери дали можеш да теглиш от банкомат например (да не е проблема в картата), а понякога и при мен плащането става от 5-ия път, но все пак става   Peace

# 137
Момичета, някоя от вас разплаща ли с Виза електрон на ЦКБ. В началото на месеца си направих такава карта при тях, но не мога да пазаря в сайта. Има наличност по сметката, но не става. В последната стъпка пише, че е отказано плащането от банката, да се свържа с тях. Днес ходих и ми казаха, че е отхвърлено, тъй като там от където съм искала да разплащам не работили с Виза. А на ларедутския сайт виждам символа на Визата. Какво да предприема?
помоли ги отново да проверят да не би да има проблем с картата /неактивна, нещо не отметнато в системата/
всички визи електрон стават с изключение на обб доколкото четох
щом ларедута те допуска значи може в банката при изготвяна на картата нещо да се е бъгнало
мило ги помоли да проверят и бъди настоятелна

Благодаря ти, и аз прочетох за отказ на ОББ и именно затова избрах друга банка. Сега писах мейл със ситуацията, очаквам отговор от Картовия отдел.

Все пак ще се радвам да разбера дали има други момичета с Визи от ЦКБ?

# 138
Момичета, не съм срещала коментари за тази блузка и долнище на Adidas.Може ли някой да спoдели как са размерите,дали си отговарят  newsm78     

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 14:40 от iovka_74

# 139
kaloqnis2007, колетът ти от 01.07., който си взела, от центовите цени ли е?

да.всичко дойде

# 140
  • Бургас

да.всичко дойде

Супер!
Похвали се с нещата, де!  Mr. Green Искаме да гледаме  Laughing

# 141
  • Пловдив
Давам отчет за поръчката ми от 30. 06. Ей този панталон  http://laredoute.fr/vente-pantalon-femme-la-redoute-creation-cou … e&pagesize=16 е разкошен- от сатениран, плътен,  памучен плат, по-скоро е за пролет и есен, отколкото за лято.Поръчах 40 размер и, разбира се, ми е голям. Ми, ако някой иска... Аз обаче си поръчвам по- малкия размер, защото си заслужава.

Може ли размери на панталона  Simple Smile Ти по принцип кой номер купуваш?

# 142
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз имах две поръчки с центовит цени. Първата си получих в петък от пощата - банските в центове, а втория колет взех днес от митницата - гуменките по 0,60 евро

# 143

да.всичко дойде

Супер!

всичко е за мъжо-веднъж и той да намаже Mr. Green   ,нещата са супер,и форумските чаршафи,по късно ще намеря линкове

# 144
Ще ви бъда благодарна, ако ми отговорите на един въпрос.
Имам поръчка от 12.07/събота. Все още не е фактурирана. Каква може да бъде причината? Трябва ли да им пиша или да изчакам?
Имам още една поръчка, направена през същия ден, час по -рано и тя е фактурирана.
Аз да се самоцитирам с надеждата да ме забележи някой знаещ  Praynig

Ще ти я фактурират по-късно днес. В събота и неделя стават доста бавно нещата. Предполагам, че е защото работят в намален състав.
Не се вкарвайте в драми. Всичко ще е наред.

Днес във Франция честват Деня на Бастилията - националният им празник. Не очаквайте днес да ги фактурират.

# 145
  • София

да.всичко дойде

Супер!

Искаме да гледаме центовите стоки  Mr. Green

# 146
Извинявам се за спама.
Мами искам да помоля ако някой има излишни бански от еФтинките 36номер да свирукне и на мен ако може Hug.

А относно намаленията очаквах и този път като при зимното да се точат колетите по един месец а те идват учудващо бързо.

# 147
Боже, ден на Бастилията  Grinning Приятно им честване, утре ще чакам да фактурират тогава.
Благодаря, Алекс!

# 148
  • Sofia
Днес във Франция честват Деня на Бастилията - националният им празник. Не очаквайте днес да ги фактурират.
по този повод чакаме допълнително намаление Mr. Green

# 149
Момичета, някоя от вас разплаща ли с Виза електрон на ЦКБ. В началото на месеца си направих такава карта при тях, но не мога да пазаря в сайта. Има наличност по сметката, но не става. В последната стъпка пише, че е отказано плащането от банката, да се свържа с тях. Днес ходих и ми казаха, че е отхвърлено, тъй като там от където съм искала да разплащам не работили с Виза. А на ларедутския сайт виждам символа на Визата А Какво да предприема?

Аз плащам с такава и съм нямала никакви проблеми.Гледам,че си писала,че гледаш в падащото меню за карти на  Ларедута...Да не би да сменяш там името на картата   newsm78 ,трябва да си пише КАРТА БАНКЕРЕ,или както там се пишеше...Аз не го сменям с ВИЗА...

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 15:18 от iovka_74

Общи условия

Активация на акаунт