LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 981
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 120
Охоо, значи имаме получен колет и от 01.07.  Laughing Супер!
Vi4ito, като разбереш кой е, пиши дали е с центовите цени!

Ще пиша задължително! Но единия не беше с центови и мисля,че той е дошъл!

# 121
  • Sofia
Здравейте момичета имам въпрос. След като на 24.06 пуснах поръчка получих мейл изпразни ми се кошницата,но в суивито остана един надпис който гласеше, че поръчката ми е приета,и скоро ще се появят по долу артиколите. Та вчера този надпис изчезна, но нищо не се появи. Писах им но уви нямам отговор. Някои да е имал сходен проблем?
същата работа е и при мен от 11.06

# 122
Момичета, има ли вече получени известия за от 3.07 за митница newsm78

И аз чакам от тази дата, но още и парите не са си изтеглили.......това ме навежда на мисълта, че може и да не е тръгнал още колета  Rolling Eyes

P.S. От известно време засичам датата, на която теглят парите с тази, на която е тръгнала поръчката ми /по печатите след като я получа/ и винаги съвпадат  Peace

на митница варна в събота взех от 1.07

# 123
Ще ви бъда благодарна, ако ми отговорите на един въпрос.
Имам поръчка от 12.07/събота. Все още не е фактурирана. Каква може да бъде причината? Трябва ли да им пиша или да изчакам?
Имам още една поръчка, направена през същия ден, час по -рано и тя е фактурирана.
Аз да се самоцитирам с надеждата да ме забележи някой знаещ  Praynig

# 124
  • Бургас
kaloqnis2007, колетът ти от 01.07., който си взела, от центовите цени ли е?

# 125
Евтините дънки, страхотни са, на мен ми харесват, идват ми съвсем точно, така че ако някой е по-висок от 170 най-вероятно ще са му къси.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-prix-mini-denim-str … e&pagesize=16

кой номер си взе от дънките и ако е 38 може ли размери.и колко см. е дълбочината отпред?

40ти е, но ако ти върши работа давам ти размери
талия - 39см, ханш - 47см, дължина външен ръб - 103см, вътрешен - 76см, дълбочина - 24см (от талията до отдолу)

# 126
  • До хладилника, който обичам
От пловдивска митница много любезно ми казаха, че днес имат много колети от Ла Редут. За съжаление моят още не е там Confused

# 127
  • Sofia
Имам поръчка от 12.07/събота. Все още не е фактурирана. Каква може да бъде причината? Трябва ли да им пиша или да изчакам?
Имам още една поръчка, направена през същия ден, час по -рано и тя е фактурирана.
забелязахме те,ако има надпис ръчна обработка значи не си единствената Peace

# 128
При мен е същото newsm78

# 129

Ще ти я фактурират по-късно днес. В събота и неделя стават доста бавно нещата. Предполагам, че е защото работят в намален състав.
Не се вкарвайте в драми. Всичко ще е наред.

# 130
Уф дано я фактурират, че нещата вътре си ги харесвам и си ги искам, пък  Mr. Green

Да, знам, че става по-бавно, но понеже предишната бързо я фактурираха (пак от събота) и за това се притесних.

Къде трябва да е тоя надпис ръчна обработка?

Не се вкарвам в драми, просто питам  Confused

# 131
  • Варна
Момичета, някоя от вас разплаща ли с Виза електрон на ЦКБ. В началото на месеца си направих такава карта при тях, но не мога да пазаря в сайта. Има наличност по сметката, но не става. В последната стъпка пише, че е отказано плащането от банката, да се свържа с тях. Днес ходих и ми казаха, че е отхвърлено, тъй като там от където съм искала да разплащам не работили с Виза. А на ларедутския сайт виждам символа на Визата. Какво да предприема?
помоли ги отново да проверят да не би да има проблем с картата /неактивна, нещо не отметнато в системата/
всички визи електрон стават с изключение на обб доколкото четох
щом ларедута те допуска значи може в банката при изготвяна на картата нещо да се е бъгнало
мило ги помоли да проверят и бъди настоятелна

# 132

И на мен от 12,07 още не ми е фактурирана. Не се притеснявам... още. Иначе получих потвърдителен мейл.

# 133
Давам отчет за поръчката ми от 30. 06. Ей този панталон  http://laredoute.fr/vente-pantalon-femme-la-redoute-creation-cou … e&pagesize=16 е разкошен- от сатениран, плътен,  памучен плат, по-скоро е за пролет и есен, отколкото за лято.Поръчах 40 размер и, разбира се, ми е голям. Ми, ако някой иска... Аз обаче си поръчвам по- малкия размер, защото си заслужава.
Блузката http://laredoute.fr/vente-t-shirt-blouse-femme.aspx?productid=32 … e&pagesize=16
седи чудесно и е от хубаво тънко и стегнато трико. Отговаря си на размера.
Пуловерчето е много сладко, имам подобно на Сисли.http://laredoute.fr/vente-pull-col-v-les-essentiels.aspx?product … e&pagesize=16
Останал е само най-малкия размер, ама става, добре, че е разтегливо. Тънък мохер е.
Ей това чанте е едно малко бижу.http://laredoute.fr/vente-pochette-femme.aspx?productid=32413875 … e&pagesize=16
Като вдигнеш капачето да го разкопчаеш се вижда, че е една квадратна торба, сгъната на две. Абе много е сладко и кожата добре имитира естествена.
Горнището на бански - онова сребристото, дето свърши и поръчах в черно, е тънко, малко и някак прозира като че ли.Става за вместо бюстие под блузка.
Подарък ми бяха кърпите в брик и капучино, очаквах да са по-големи.Иначе.. ми няма да си ги купя за 12 лв.

# 134
  • Варна
Някой взимал ли е от тези халати за баня http://www.laredoute.fr/vente-peignoir-kimono-350-g-m2-la-redout … &prodcolor=75  или някои подобни?Дали са хубави и дали попиват добре? newsm78
Аз имам ето такъв,добре попива ,само власинки остава,но сигурно още няколко пъти след като го изпера ще се оправи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт