LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 92 091
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 60
  • До хладилника, който обичам
тарталета,кой номер взе от клиновете.1,2,3 отговарят на S,M,L,нали?

От тези аз имам от предните намаления. Висока съм 160, ок. 54 кг, нося 38 р-р.
Стават ми ок, но за разлика от Тарталета, аз не очаквах да са като чорапогащник, бях ги предвидила за спорт и така си ми и седят.
Бу,не разбрах само и твоите ли са размер 3 ?Аз съм 1.73 ,57кг.-имам ли шанс да се напъхам в тях?
Полита, малко патица съм - щях да пиша, забравих. 2-ри р-р са моите. Доста са еластични - чорапогащник, все пак. Вероятно ще можеш в 3-ка.

И аз си намерих в Реимбурса нещо за 1 евро, сложено там на 9-ти (гадове! вече трябваше да е тук!), а даже не знам кое - имам 3 неща по 1 евро в тази поръчка.

# 61
Момичета, не мога да намеря линкове нито за блузките, нито за детските дънки. Може и да ги няма вече в сайта  newsm78

Иначе, блузките са много хубаво трико - тъничко и стегнато; нормална дължина са  Peace

Детските дънки са нормална дължина (не 7/8) и са точно за есента - плътни са.

На дънките Типстер размери мога да дам довечера, че съм извън града. Талията им е ниска, а цветът на моите е double stone  Peace

# 62
  • Пловдив
Момичета, не мога да намеря линкове нито за блузките, нито за детските дънки. Може и да ги няма вече в сайта  newsm78

Иначе, блузките са много хубаво трико - тъничко и стегнато; нормална дължина са  Peace

Детските дънки са нормална дължина (не 7/8) и са точно за есента - плътни са.

На дънките Типстер размери мога да дам довечера, че съм извън града. Талията им е ниска, а цветът на моите е double stone  Peace
Благодаря ти   bouquet явно наистина ги няма ,че и аз доста се рових за момичешки дънки,ако някой му попадне нещо хубаво и по изгодно да даде линк моля,търся за подарък на едно 7-8 годишно момиченце Simple Smile

# 63
  • In transit
Тази седмица вече трябва да пристигнат центовите поръчки  Peace
Аз съм напълнила кошницата,но изчаквам да видя ще има ли по-ниски цени newsm78
Накрая най-много да си изчерпат нещата  Crossing Arms
Накой има ли това яке да каже хубаво ли е?

аз от миналата година, много е хубаво, с тънка подплата е.  Може ли линк да дадеш?

я пак да попитам - понеже не ми се ходи до митницата да проверявам има ли нещо няма ли, а известия рядко стигат до вкъщи......Някой от варненци знае ли телефонния номер в митницата  Rolling Eyes Чакам 4  и всичките са големи, та ми се ще да проверявам преди д аходя до там - на справки никой не ми вдига, а в сайта на БГ пощи естествено няма такава информация  #Cussing out

lina6.3 от коя дата ти е поръчката  Embarassed

не дават инфо по телефона

# 64
До сега не съм получавала колет на митница, но май сега тази , която чакам от 4 юли ще е за там и да ви питам попълват ли се някакви документи или просто си плащаш таксата и ти дават колета, да се подготвя евентуално  Simple Smile.

# 65
  • Варна
До сега не съм получавала колет на митница, но май сега тази , която чакам от 4 юли ще е за там и да ви питам попълват ли се някакви документи или просто си плащаш таксата и ти дават колета, да се подготвя евентуално  Simple Smile.

Нищо не се попълва, във Варна даже и такса не се плаща. Отивам с листчето с което ме канят подписвам се в голямата тетрадка и си тръгвам по живо по здраво Peace

# 66
  • Все на втория етаж
Леле, много сте бързи бе, докато се завъртя и 13 нови отговора. Simple Smile

И аз имам вдигнати цени в кошницата...вместо да са свалени... Sad

Якето и на мен ми харесва. Джинсово е, нали?

# 67
  • България
Здравейте момичета!
Дъщеря ми се е влюбила в тези маратонки и т.к. с 22241 ги намалявам на половина искам да ги поръчам. Може ли малко инфо за размера, трябва ли да поръчвам +1 номер.

# 68
  • Варна
Да попитам и аз за щорите, че тези дни няма да мога да отида до новостроящия се апартамент  Embarassed

Значи прозорецът е целия с дограмата 180 см, само стъклата възможно ли е да са 2 по 60 см.  newsm78
Т.е. дали  ще ми стигнат такива щори. Нямам никъде ПВС дограма да измеря приблизително поне  Praynig
Ако на някой му се занимава, моля да ми премери  Praynig

Най-вероятно размерите са като нашите - за два от прозорците поръчах щори от 60 см., а за третия - 50 см. Невъзможно е да са ти само 2 по 60 см. Rolling Eyes Най-добре измери точно и тогава поръчвай. Peace

# 69
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Пак се е появила форумската пухенка - http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324089070& … e&pagesize=16
Ако има още непоръчали я.

# 70
  • DE
Ония ден видях една мама(или не?) в Бургас, кв. Лазур с тази рокля.
http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-femme-la-redoute-creat … e&pagesize=16
Много хубаво и стоеше. Имах колебания за нея, но сега вече нямам! Simple Smile
Извинявам се за спама.

# 71
Момичета, има ли вече получени известия за от 3.07 за митница newsm78

# 72
  • София

http://www.laredoute.fr/vente-couette-special-ete-200g-m2-prix-m … e&pagesize=16

Според вас дали са тънички тези завивки? Търся си летни, а тези грамове нищо не ми говорят newsm78

# 73
  • Sofia
летни са пише го в заглавието еte е лято

# 74
Пак се е появила форумската пухенка - http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324089070& … e&pagesize=16
Ако има още непоръчали я.
Аз я нямам!
Заслужава ли си, цвета като на снимката ли е  всъщност?

Общи условия

Активация на акаунт