LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 033
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 485
Vanessy, много ти благодаря за информацията относно мъжките обувки Pirelli!   bouquet

инкс, срокът за доставка е до 6 седмици.  Ако и следващата седмица не получиш пратката, пиши им. Междувременно провери на място дали все пак не е пристигнала пратка за теб в пощата и на митницата.  Peace

ФенсиHug Ако нещата продължават така, ще трябва да потърся помощ.  Laughing

# 1 486
Stefoni, кой цвят са твоите?

Мимита , станало е объркване в цитатите, аз не съм получавала дънки на Типстер, а zeza69  Peace

zeza69, извинявай пак за лачените обувки да те питам (май само ти си ги виждала на живо, не съм чела някой да ги е получил) - имаш ли спомен дали са височки? В описанието тока е 4.5см (точно толкава ми трябват, защото не ходя на токове изобщо, но съм ги харесала за официални панталони с дълги крачоли), а на снимката изглеждат съвсем нисички. И въобще как ти се сториха на живо? Заслужават ли си? Мерси предварително!!!

Последна редакция: сб, 12 юли 2008, 17:42 от Stefoni

# 1 487
chockolina ще чакам с интерес да пуснеш снимки на пердетата, че съм набелязала няколко.
И аз да се отчета с получена поръчка от 27.06, вчера я взехме от митницата  Laughing Като цяло съм много доволна. Един глас и от мен за тази връхна дрешка на Active  Wear http://www.laredoute.fr/vente-paletot-coton-femme-active-wear.as … e&pagesize=16 страхотна е, заслужава си отвсякъде.

Може ли размери моля, защото наистина изглежда супер.

# 1 488
Мерси за бързия отговор, миналата седмица в пощата нямаше пратка, ще проверя в понеделник на митница (ако успея да я намеря и да се справя с работното им време Laughing ).

# 1 489
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261707&pid=6367320
Ето и моите скромни нещица които съм получила( 2-3 от тях мисля не са показвани реално)

# 1 490
тарталета,кой номер взе от клиновете.1,2,3 отговарят на S,M,L,нали?

# 1 491
# 1 492
  • Все на втория етаж
И аз искам снимка на връхната дрешка на Актив. Simple Smile

# 1 493
  • под шипковия храст
на някой да му се е случвало да не може да валидира поръчка!?
имам една оранжева удивителна отстрани на кошницата, без никакво обяснение и не ми позволява да мина на втора стъпка! Thinking
такова нещо за пръв път ми се случва, а имам доста голям стаж... ooooh!

# 1 494
  • Mediterraneo
тарталета,кой номер взе от клиновете.1,2,3 отговарят на S,M,L,нали?

Взех си тройка, не знам на какво отговарят  newsm78

# 1 495
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261707&pid=6367320
Ето и моите скромни нещица които съм получила( 2-3 от тях мисля не са показвани реално)

zelkad може ли линк към чантата

# 1 496
  • Пловдив
малвина може ли снимки на чантата Умбро

змейковица, не видях снимки на балеринките обути

Тоя снимка.бг откакто го обновиха само номера ми прави  #Cussing out
Сложих пак снимката, после трябва да се появи  Peace

# 1 497
Хайде пак на темата за спалното бельо,интересува ме какъв е модела на пликовете и ако може реална снимка.Става въпрос дали е с дупка па средата или с цепка от края? luvbed

# 1 498
 iovka_74 съжалявам но нещо не ми излезе никъде чантата в момента.получих я преди месец и повече, така че не знам как да те ориентирам ако въобще я има още.

# 1 499
на някой да му се е случвало да не може да валидира поръчка!?
имам една оранжева удивителна отстрани на кошницата, без никакво обяснение и не ми позволява да мина на втора стъпка! Thinking
такова нещо за пръв път ми се случва, а имам доста голям стаж... ooooh!
сменила си цвета или размера на 3 артикула, под тях пише артикле персонале. Махни ги  и ги добави отново с желания цвят и размер. Peace

Общи условия

Активация на акаунт