LaRedoute.fr - 70 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 98 048
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Sofia
Хайде пак на темата за спалното бельо,интересува ме какъв е модела на пликовете и ако може реална снимка.Става въпрос дали е с дупка па средата или с цепка от края? luvbed
с цепка в края са

# 1 501
  • Пловдив
Здравейте.Някой получи ли ефтиния анцунг на Адидас 174 размер,ако може да ми даде размери,че докато има ако трябва да поръчам 168,моя мъж е 175,но е слабичък и сега като казахте че е уголемен направо се замислихме за нов  newsm78
Всички ли взехте червено и черно от анцунга?Аз си поръчах в синьо и бяло и много ми хареса, нищо че стана на приятеля ми, а уж беше за мен.  Joy
твоя май е 168....може ли размери  Praynig

# 1 502
Хайде пак на темата за спалното бельо,интересува ме какъв е модела на пликовете и ако може реална снимка.Става въпрос дали е с дупка па средата или с цепка от края? luvbed
с цепка в края са
благодаря ти но сега пък не ми дава да сложа два плика защо ли?И още едно въпросче има ли някакъв чаршав с ластик с размер минимум 200/200?

# 1 503
някой поръчвал ли е от тези панталони!? Интересуват ме размерите на 42 - 44  Praynig Или на някой друг модел от SF

# 1 504
  • Sofia
с цепка в края са
благодаря ти но сега пък не ми дава да сложа два плика защо ли?И още едно въпросче има ли някакъв чаршав с ластик с размер минимум 200/200?
незнам дали точно 200 на 200 има.Разгледай ги подробно.Два плика слагаш като променяш количеството в малкото квадратче от 1 на 2 Peace

# 1 505
ами гледам че чаршафите с ластик са 160/200 а нашата спалня е 200/200 значи май ще се поръчам обикновен чаршаф

с цепка в края са
незнам дали точно 200 на 200 има.Разгледай ги подробно.Два плика слагаш като променяш количеството в малкото квадратче от 1 на 2 Peace
newsm78

# 1 506
pinka222, за чаршафите с ластик не знам дали имат такъв голям размер, но от другите със сигурност има. просто ги виж
а за бройката, под цената има малко квадратче, където пише 1, щом искаш повече бройки пишеш 2-3-4-и т.н.

# 1 507
Zdraveite, Laredutki! Izviniavam se za latinica, no ne sam v Bg i tuk niamam kirilica! Molia da mi kajete koga zapo4na namalenieto i do koga e?  Blagodaria! Hug

# 1 508
  • Бургас
Stefoni, кой цвят са твоите?
Мимита , станало е объркване в цитатите, аз не съм получавала дънки на Типстер, а zeza69  Peace
...

Ооо, съжалявам за объркването!  Rolling Eyes
Тогава, zeza69, кой цвят са твоите дънки?

# 1 509
  • Sofia
Zdraveite, Laredutki! Izviniavam se za latinica, no ne sam v Bg i tuk niamam kirilica! Molia da mi kajete koga zapo4na namalenieto i do koga e?  Blagodaria! Hug
25.07-02.08

# 1 510
# 1 511
по- скоро 25.06.-02.08.

# 1 512
  • До хладилника, който обичам
тарталета,кой номер взе от клиновете.1,2,3 отговарят на S,M,L,нали?

От тези аз имам от предните намаления. Висока съм 160, ок. 54 кг, нося 38 р-р.
Стават ми ок, но за разлика от Тарталета, аз не очаквах да са като чорапогащник, бях ги предвидила за спорт и така си ми и седят.

# 1 513
  • Sofia
Някой вземал ли е от тези дънки? Интересува ме размера 34 на какъв размер панталони отговаря? http://www.laredoute.fr/vente-jean-western-tipster.aspx?producti … tegoryid=23111708
на "Типстер" панталоните и дънките са по европейската номерация- 34 е с талия около 34см, не са по дънковата на Levi's например, ако правилно ти разбирам въпроса

# 1 514
  • под шипковия храст
gogotoni   bouquet благодаря! наистина това беше проблема!
ей, какво щях да правя без вас! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт