LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 716
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 660
  • София
От последната поръчка препоръчвам тези неща  Grinning Много са хубави.
http://media.laredoute.fr/product/picture/42905599o_aix.jpg[/img][/url]

Полото така ли стои по-късо или не......и като казваш, че е разтегливо значи ли, че може да си вземе човек и един размер по-малък?

Благодаря предварително   bouquet

# 661
  • на село
Я да ви питам нещо, сигурно и друг е имал същия проблем и е отговорено някъде, ама как да го търся, като тук се размятват само сантиметри /станало е като в Продавалника  Mr. Green/.

Като пуснах поръчката, нещата ми отидоха в Суивито/ вече са обработени/ имам и е-мейл,
но стоят и в кошницата, от там сама ли да си ги изчистя или все някога ще изчезнат.
Такова чудо за пръв път ми се случва.
Не че съм тръгнала пак да поръчвам, ама да си знам  Simple Smile.

# 662
  • София
Да похваля тези нещица:
това също е много хубаво...леко прозрачно
И аз съм любопитна, защото поръчах същата блузка, но в черно, хубава ли е материята, досега не съм имала плетена ленена блуза. И наистина ли е умалена? Аз поръчах 38/40, че ми се видя еластична, дано не съм сбъркала ...

Може ли линк за потника?

Заповядай http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-soft-grey-en-lin.aspx?p … tegoryid=22897253

# 663
teo_71, ще си получиш всичко, щом нямаш нищо в рембурса. Разделят нещата в суивито по някакъв свой критерий - според намалението, на което подлежат или нещо такова  Embarassed

НелиСА, изчиствай ги; напоследък май често се случва това  Peace Щом ги има в суивито всичко е наред с поръчката  Peace

# 664
  • на село

НелиСА, изчиствай ги; напоследък май често се случва това  Peace Щом ги има в суивито всичко е наред с поръчката  Peace

Петя, благодаря  Hug

# 665
 Peace ВечеПетя    bouquet  bouquet  bouquet
Междудругото в албума ти видях коментирания преди време златист потник който реално ми изглежда много по-добре-дали го има още-отивам да търся. Hug

# 666
На мен едно не ми е ясно - защо след като при албанците половината артикули са тотално изчерпани продължават да им показват снимките... да си запълват мястото ли, що ли  newsm78 То и без това или не ги отваря или отваря каквото си поиска...
А това намаление (то май стана по-скоро увеличение  #2gunfire) на цените взе че нещо зацикли - от две седмици нищо... някой има ли идея кога да очакваме промяна в цените (но надолу, естествено... )?  Mr. Green

# 667
  • До хладилника, който обичам
Merci, Argun Simple Smile

Най-после ми дойде центовата пратка от 1-ви. Всички мои дрехи са 38-и номер. Имаше и 3 мъжки, които мъжЪ по неизвестни причини взе със себе си на работа.

Ето реални, малко размазани снимки:

лека, тънка. Доволна съм. Малко дълги са презрамките, но това се коригира лесно.

който ми е безобразно голям  Confused Взех си 95С, но явно за мен е 85-90С максимум.

ленената риза - Едеис ли беше... Хубава е. И за плаж става, а сега съм с нея със 7/8 дънки.

liquette на Ан Уейбърн, цвят каки - а е зелено всъщност - който нямам представа защо съм взела  Crazy освен очевидното, че беше 0,80 цента... Странно е. Предполагам, че за по-офис облекло става, ако носех  Laughing

Розовото сако вече го има снимано. Много съм доволна! Ето ужасно размазани снимки  Mr. Green

Потниците по 0,60 цента на Софт Грей. Странни са. Много широки  Rolling Eyes иначе качествени. Още обмислям дали да ги нося, или да ги пусна на мама и свеки, които са по-мощни от мен и ще им лепнат.

Сандалите ест. кожа, 0,80 цента  Mr. Green за мама.

Бялата чанта-подарък:

бутилката е голяма. Хубава е чантата, но малко дълга ми идва.

Всички снимки в голям формат - в първия линк.

# 668
  • Пловдив
мой колега спомена ,че след 20.07 ще има голямо намаление.Някой знае ли нещо по въпроса???

# 669
Peace ВечеПетя    bouquet  bouquet  bouquet
Междудругото в албума ти видях коментирания преди време златист потник който реално ми изглежда много по-добре-дали го има още-отивам да търся. Hug

Не се рови: ето го  Grinning  Потвърждавам, че е страхотен и стои много ефектно  Peace

# 670
Ей, Бу, добре,че пусна реална снимка на чантата. Аз също я чакам и се чудих как ще е. Харесва ми на снимка.  Peace

# 671
  • На черешата
мой колега спомена ,че след 20.07 ще има голямо намаление.Някой знае ли нещо по въпроса???

От къде му е информацията?

# 672

Полото така ли стои по-късо или не......и като казваш, че е разтегливо значи ли, че може да си вземе човек и един размер по-малък?

На мен ми седи по-дълго от на снимката, около 10-15 см. под талията. Можеше и един номер по-малък да си взема.

# 673
ВечеПетя ,като гледам по снимките ти,сме със сходни физически данни-с малко д...е и по-запълнен сутиен Crazy
Имам молба-би ли споделила какви размери поръчваш-на блузи,сака,панталони.................. Нещо всеки ме съветва различно кой да си поръчам(то зависи и от модела разбира се),та още не мога да се реша...............-за 2,3 потничета и блузки само се прежалих Tired

# 674
  • София-Младост
Сандалите си отговарят на номера. Не знам за какъв крак са, за нормален. Моят не е нито широк , нито тесен  Laughing

Панталона е 42-ри размер.
Талия 42см., в ханша 52 см., вътрешен ръб 73см., външен 95см.
Много ми харесва, жалко че няма бял, но ако се появи ще си поръчам.

Полото е разтегливо много.
На панталона би ли премерила крачола в бедрото. И като материя как е?

Общи условия

Активация на акаунт