LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 708
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 810
А да ми дадете линк към кодовете...не мога да ги намеря
моля моля моля   bouquet

# 811
Аз пък имам молба - ако някой има излишен долен чаршаф с ластик(форумски) 160х200 - сив, жълт - искам да го купя! Praynig
Така и не успях да поръчам долен, само калъфки и торби поръчах. Embarassed
и аз също! моля, моля! Praynig

# 812
kandy_bd, mila, първия пост прочете ли?

# 813

Да!Но от там като влезнах и ми дава,4е не съществува.Аз за това само разпитвам

# 814
 моля,ако някой има тези балеринки,номер 39 или 40,без значение какьв цвят и са му малки,да ми пише,че днес пристигна колета от 30.06 и са ми голями,а са толко хубави. Sad.мойте са 41 номер,червени.

# 815

Да!Но от там като влезнах и ми дава,4е не съществува.Аз за това само разпитвам

На първа страница на подфорум "На пазар" ще я намериш.

# 816
Ако беше помислила малко, щеше да установиш че ако излезеш от тази тема и погледнеш във форум "На пазар" темата за кодовете се мъдри най-отгоре:)
Ето ти линк, все пак - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=310731.0

# 817
Да отговоря на този, който беше попитал за бебешките и детските дрешки. Всички са страхотни, каквото съм поръчала е излязло много качествено и хубаво.

Да се оплача пак, че тази с книгата вече ми иде да я халосам по главата с тази книга, на всичко ми излиза тя, нищо не мога да отворя като хората.

Честито на всички за получените центови поръчки, аз не успях да ги хвана, но не съжалявам особено. ))))
Аз си чакам поръчка от 2ри, надявам се тези дни да пристигне. Форумските чаршафи също, но те са по-нататък, направо съжалявам, че не си поръчах 2комплекта.

# 818
Благодаря ви мили дами

# 819
  • Пловдив
Mirama, пак ще те помоля за размери на синьото пуловерче.  Praynig

Моля  Praynig Praynig Praynig

# 820
Аз все още си чакам поръчката от 26.06 и вече лудост ме обзема #Cussing out.  В нея имам отказан артикул на 03.07, който е отразен в mes remboursements, дали следва да предполагам, че на това се дължи закъснението?

# 821
Mirama, пак ще те помоля за размери на синьото пуловерче.  Praynig

Моля  Praynig Praynig Praynig

не си бях в къщи, след малко се прибирам и ще ти дам размери.

# 822
Да продължа да си беснея сега, че вие ще ме разберете...
Отивам в кварталната поща да си търся 5 пратки от Ибей. Пратени отдавна. Няма нито една. Питам за митнически известия - нито едно. Отивам в Митницата, плащам си като пич 1.15 лв за справка. 2 колета. Взимам ги. Доволна и щастлива. Прибирам се вкъщи, храня си детето и лягам да подремна. Баща ми се прибира бодър и щастлив. С известие от пощата. В което ме канят да ида да си прибера ТРИТЕ митнически известия. За трите поръчки от центовите цени. Е, мамка му!

# 823
  • София
Получих жълтото сако на Soft Grey от 1 евро, 40 номер, ама не ми допада цвета. Ако някой има бяло или розово, 38 или 40 номер и желае да ги разменим, да ми пише. Simple Smile

# 824
здр. отново някой може ли да помогне с примерни текстове на френски когато имаме запитване дали има проблем по дадена поръчка, в банката всичко е ОК вече проверих.

Общи условия

Активация на акаунт