LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 722
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 825
.......................................
можеш ли да дадеш размери на блузата. аз съм висока 164 и се чудя дали да поръчам 162 или 168?

Gabuna,определено 162 си вземи,моя също е  162,а съм....173 висока-идеален ми е,направо ми заспа Laughing.Дължината му достига до  2 пръста под кокалчетата.Ръкавите също са дълги,маншетите са прихванати съвсем леко и могат и да се отпуснат ако имаш желание Peace .
Доста е разтеглив,състава му е 70% акрил,30%вълна.
Ето ти все пак размерите за ориентация:
дълж.62см.;
ръкава е реглан- 70 см.

# 826
здр. отново някой може ли да помогне с примерни текстове на френски когато имаме запитване дали има проблем по дадена поръчка, в банката всичко е ОК вече проверих.

Пиши им на английски, свободен текст. Ще ти отговорят на английски.

# 827
Mirama, пак ще те помоля за размери на синьото пуловерче.  Praynig
Моля  Praynig Praynig Praynig
не си бях в къщи, след малко се прибирам и ще ти дам размери.

Mirama и аз чакам за размерите на джинсите и кой номер  бяха  твоите, че вече .......

# 828
"Получих жълтото сако на Soft Grey от 1 евро, 40 номер, ама не ми допада цвета. Ако някой има бяло или розово, 38 или 40 номер и желае да ги разменим, да ми пише. "

Може ли реални снимки, защото и аз имам поръчано жълто.

А тези обувки как се поръчват +1 или точен номер?
http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme-prix-mini.aspx?pro … e&pagesize=16

# 829
Ех Алекс1, и аз днес ходих до пощата, но там  естествено все така нищо няма за мен. Остава да взема утре и аз да пратя  баща си, че да ми донесе известието най-накрая #Cussing out.

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 20:18 от iava

# 830
  • Някъде там...
 #Cussing out Направо супер се изнервих от одеве, постоянно ми дава оная с книгата и онова другото  #2gunfire, ми да вземат да си оправят сайта ,басиии работата.
дайте да им напишем едно гневно писмо вече, то не се издържа...

# 831
"Получих жълтото сако на Soft Grey от 1 евро, 40 номер, ама не ми допада цвета. Ако някой има бяло или розово, 38 или 40 номер и желае да ги разменим, да ми пише. "

Може ли реални снимки, защото и аз имам поръчано жълто.

Ето от моя албум: http://www.pam219.snimka.bg/album.php?album_id=187575&pid=64 … 8352&lp=-6370

# 832
dibijo, tatito

Давам размери на розовите джинси
размер 168см
талия - 38тсм, ханш 45см, дължина 104см, вътрешен ръб 78см

синьото пуловерче, размер 81см - гърдички 25см, дължина 30см, дължина ръкави от рамото - 30см

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 20:07 от Mirama

# 833
#Cussing out Направо супер се изнервих от одеве, постоянно ми дава оная с книгата и онова другото  #2gunfire, ми да вземат да си оправят сайта ,басиии работата.
и при мен е така  ooooh!

# 834
  • София

http://www.laredoute.fr/vente-pull-active-wear.aspx?productid=32 … 2&prodcolor=2
Страхотен е,взех 162 с идеята да е за баткото ако не ми хареса,ама не си го даваааааааам  Mr. Green.
  Аз го имам отдавна в цвят екрю и размер 168. Аз съм 161 см и доста слабичка и ми е огромен. Сега си поръчах двата по-малки размера, дано да стават. А и леко ми боде...  Embarassed Иначе е много хубав.

# 835
и при мен е така  ooooh!

И при мен нещата са се блокирали #Cussing out
p.s. нищо  от детското не отварям

# 836
  • Варна
ВечеПетя, 90% от нещата, които ти си поръчвала, и аз съм ги поръчвала. Crazy
От тази рокля:
http://www.pam219.snimka.bg/album.php?album_id=187575&pid=64 … 8347&lp=-7725
кой номер си взе? Аз поръчах 36 и естествено ми е голяма, та ако и ти си поръчала такъв и имаш идея за стесняване, да ми дадеш и на мен. newsm78

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 20:14 от chockolina

# 837
  • Beyond the Frontiers
ВечеПетя, 90% от нещата, които ти си поръчвала, и иза съм ги поръчвала. Crazy
От тази рокля:
http://www.pam219.snimka.bg/album.php?album_id=187575&pid=64 … 8347&lp=-7725
кой номер си взе? Аз поръчах 36 и естествено ми е голяма, та ако и ти си поръчала такъв и имаш идея за стесняване, да ми дадеш и на мен. newsm78
И аз съм я взела роклята и наистина 36 номер ми е бая широчък, ако е само малко широка премести леко копчетата отстрани, иначе при шивач най-добре. Peace

# 838
  • Пловдив
Mirama,  bouquet  bouquet  bouquet

# 839
Охх момичета, възмутена съм от снимка бг, исках да кача още няколко реални снимки, но става ужасно бавно.
Дайте някой друг сайт за качване, където да става веднага. ))
Сори за спама. )

tatito, моля, моля. ))))

Общи условия

Активация на акаунт