LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 965
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Някой да има впечатления от тези, как им върви номерацията ако знаете.....или да си поръчвам който носи?

http://laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6938132&Size … ue&ksource=-1

# 151
  • София
Аз имах две поръчки с центовит цени. Първата си получих в петък от пощата - банските в центове, а втория колет взех днес от митницата - гуменките по 0,60 евро
Колко чифта имаш - дай да гледаме  Hug

# 152
Момичета, някоя от вас разплаща ли с Виза електрон на ЦКБ. В началото на месеца си направих такава карта при тях, но не мога да пазаря в сайта. Има наличност по сметката, но не става. В последната стъпка пише, че е отказано плащането от банката, да се свържа с тях. Днес ходих и ми казаха, че е отхвърлено, тъй като там от където съм искала да разплащам не работили с Виза. А на ларедутския сайт виждам символа на Визата. Какво да предприема?
помоли ги отново да проверят да не би да има проблем с картата /неактивна, нещо не отметнато в системата/
всички визи електрон стават с изключение на обб доколкото четох
щом ларедута те допуска значи може в банката при изготвяна на картата нещо да се е бъгнало
мило ги помоли да проверят и бъди настоятелна

Благодаря ти, и аз прочетох за отказ на ОББ и именно затова избрах друга банка. Сега писах мейл със ситуацията, очаквам отговор от Картовия отдел.

Все пак ще се радвам да разбера дали има други момичета с Визи от ЦКБ?

Аз и всичките ми приятелки пазаруваме от Ларедут с Виза електрон на ЦКБ.  Peace И досега никоя от нас не е имала подобен проблем. Така, че се свържи с картовия отдел  да ти кажат какъв е проблема.

# 153
Някой да има впечатления от тези, как им върви номерацията ако знаете.....или да си поръчвам който носи?

Отговарят си според мен. Аз взех на сина ми 24 номер (в момента носи 23) и са му леко по-свободни. Ако те интересува мога довечера да премеря точно колко са големи? Само че ми се струва, че някак си петата им е свлечена. Ще сложа снимки довечера.

# 154
Цитат на: anetka_ta

Може ли размери на панталона  Simple Smile Ти по принцип кой номер купуваш?

Купувам ту 40, ту 38. Веднъж 38 ми е малък, друг път 40 ми е голям...Зависи от фирмата- производител. За Типстер поне съм сигурна, че 38 ми е малък, 40 леко свободен. А това панталонче е с талия-40, ханш точно под ципа-50 и ширина на крачола горе-почти 30 см.Е сега като му видях габаритите, май идва уголемен.

# 155
  • София-Младост
Момичета, някоя от вас разплаща ли с Виза електрон на ЦКБ. В началото на месеца си направих такава карта при тях, но не мога да пазаря в сайта. Има наличност по сметката, но не става. В последната стъпка пише, че е отказано плащането от банката, да се свържа с тях. Днес ходих и ми казаха, че е отхвърлено, тъй като там от където съм искала да разплащам не работили с Виза. А на ларедутския сайт виждам символа на Визата. Какво да предприема?
Аз си плащам с Виза Електрон на ЦКБ вече доста време, до сега проблем нито веднъж не е имало. При плащане избирай банкова карта, а не някакъв друг вид от падащото меню.

# 156
  • Варна

Отговарят си според мен. Аз взех на сина ми 24 номер (в момента носи 23) и са му леко по-свободни. Ако те интересува мога довечера да премеря точно колко са големи? Само че ми се струва, че някак си петата им е свлечена. Ще сложа снимки довечера.
А какво представляват гуменки, кецове, маратонки? Така като ги гледам най-много на пантофки ми приличат.  Embarassed

# 157
  • София
И аз взех днес една поръчка от 25.06. Известир получих още в четвъртък, но т.к. имах още една поръчка от 28.06 , реших да отида днес за да взема евентуално и двете. Да, ама не. Бяха я получили днес и не била обработена още Confused
С днешната съм получила 4 чифта обувки и едни страхотни дънки 132 ръст за дъщеря ми. Малко са й широчки, ама тя такава клечка, че трудно и намирам точно.
Едни от обувките са гуменките от 0.60 цента, за които аз броих 6 евро - струват не повече от 0.60 цента, а аз така ги бях харесала в сайта, че добре че не поръчах на 20 и кусур евро, че щях да се удавя от мъка.
Маратонките Скечерс са страхотни, много удобни и меки, но, както и предполагах, са ми големи - 39 номер. Моите са бордо с розово и към тях вървят два цвята връзки - в бордо и розово Laughing
Другите два чифта са невероятни сандали - просто съм възхитена. Няма ги вече в сайта. Снимах ги, но тези от снимка.бг много мислят как точно да ги обработят снимките ми, та вече повече от час не могат да се качат Confused По-късно ще се редактирам за да сложа снимките Peace

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 15:36 от veshti4ka

# 158
  • Пловдив
Цитат на: anetka_ta

Може ли размери на панталона  Simple Smile Ти по принцип кой номер купуваш?

Купувам ту 40, ту 38. Веднъж 38 ми е малък, друг път 40 ми е голям...Зависи от фирмата- производител. За Типстер поне съм сигурна, че 38 ми е малък, 40 леко свободен. А това панталонче е с талия-40, ханш точно под ципа-50 и ширина на крачола горе-почти 30 см.Е сега като му видях габаритите, май идва уголемен.
Значи си точно като мен. Wink Типстер-а и на мен са ми възтесни 38 ,а ларедутските 40 направо ми хлопат.За това наблягам на блузки,сакца и т.н.

# 159
Да, банкова карта избирам , точно както пише в инструкциите, вече си мисля, че не ме харесват в банката или съм им адски симпатична и искат всеки ден да ходя да се занимавам с тях. пууу .  Mr. Green

# 160
  • Пловдив
veshti4ka , би ли измерила стелката на маратонките. Аз също днес ги получих, но нося 41 номер и са ми големи.

# 161
  • София-Младост
Момичета, да сте поръчвали тези детски балеринки?
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9784373& … rce=-1#DescDetail

Някакви отзиви за номер и качество.

# 162
  • Sofia
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9784373& … rce=-1#DescDetail

имаме ги от пролетта,но още не сме ги обували.Номера е  27 май

# 163
  • София-Младост

имаме ги от пролетта,но още не сме ги обували.Номера е  27 май
Аз ще поръчвам 36, но иначе на външен вид как са?

# 164
.
Маратонките Скетчърс са страхотни, много удобни и меки, но, както и предполагах, са ми големи - 39 номер.

Може ли размер на стелката

Общи условия

Активация на акаунт