LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 859
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 435
Взех си и аз поръчката от 01.07. Като цяло съм доволна  Grinning Довечера ще пусна снимки и повече коментари  Peace
Сега си отивам на село там където запращам поръчките си, но питах и още не е дошла дори тази от 27.06, а и аз чакам "центовките" от 01.07 и дано ги получа докато съм там до петък Sick. Пък ако стане ще се хваля и показвам и аз в понеделник. Mr. Green
ще е интересно всички да показват "ценните" си придобивки от 01.07 на снимки. Laughing

# 436
Сега да видим в Бургас дали ще ми искат нещо за получването на колета.
П.П. Днес получих известие за "центовия" колет, но да видим кога ще мога да взема, че предполагам, че ще е тежък и ще ми трябва помощник и кола.  Laughing

Мимита в Бургас никога нищо не се плаща, независимо колко тежи.От тази гледна точка тук сме късметлийки Simple Smile

А дано! Ти в кой клон си?
Аз в нашия, 8010, няколко пъти съм виждала пакетчета на Ларедут.
Мимитке, това 8010 не е ли в М.Р ???  newsm78 Моя е 8009. В коя зона си  Blush

# 437
  • София
Момичета помагайте!
Получила съм доста поръчки и досега не съм имала никакви проблеми,но днес...Отварям кашона и установих,че липсва един панталон.Има го във фактурата,отбелязан е и с химикал .Какво да правя?Да пиша  в БГ пощи или на сайта newsm78.Мисля че проблема е в Бг,защото кашона беше скъсан и преопакован.Знам че и други имаха такива липси.Моля,който е минал по този път да ми пише-може и на лични!
Предварително благодаря

Кашона се проверява на място в пощата и при липса се съставя констативен протокол. Малко хора ще се съграсят да приемат такъв протокол, ако вече си носила пакета вкъщи, но ако тези в пощата са ти приятели - може и да стане  Peace Аз лично винаги оглеждам кашоните за нарушена цялост и проверявам по фактурата на място още на митницата.

И след съставянето на такъв протокол какво следва да се направи?

DELKA, ще чакам снимчиците  Hug

# 438
  • Бургас
неРАХОВА, 8010 е в "Славейков"!  Wink
Ти къде си? Не знаех, че си от Бс.

П.П. Сори за офф-а.  Mr. Green

# 439
... Едни мъжки чехли [/url] и обувки на Колумбия - нямам забележки и към двете.

Как върви номерацията на чехлите и на обувките - отговарят ли си? Няма нашия номер чехли, но ако заредят, бих поръчала. А обувките ще поръчам със сигурност.

Довечера ще ти кажа горе-долу как мъжа ми ги вижда нещата, че сега набързо ги пробва пред митницата, бяхме разхвърляли ларедутска стока в целия багажник и той мери обувки, страшна гледка беше  hahaha

Иначе първите му впечатления са, че чехлите, поръчах точния номер и му станаха, но каза, че май е можело и един номер по-големи.
А Колумбията поръчах +1 и каза, че са му ОК, но пак ти казвам, че довечера ще ги пробва на спокойствие и пак ще ти пиша.

# 440
  • Бургас
red_shoe, смешна гледка сте били!  Joy
 Hug
Чехлите кой номер са?

# 441
  • Варна
току що си взех поръчката от 1.07 и като цяло съм доволна. Има някой несъответствия между поръчаните от мен цветове и това което пристигна, но не е нещо което не бих носила  Mr. Green
снимки малко по-късно, че съм на работа  Wink

# 442
Нямам навика да отварям кашона в пощата.
Сега съм пред дилемата -днес ли да поръчам или утре.
Чакам саката от 1 Е и  се чудя дали ще понесе избелване. Някой беше правил такъв експеримент с едно друго униформено сако
Само да вметна, че понякога цените изглеждат повишени или намалени, а в същност са същите - само едниния път показват най-ниската цена, а друг път цена на друг размер.

# 443
  • Варна
Ето и реални снимки на жълто-зелените балеринки.  Peace

# 444
  • София
Anastasiq и mary08, благодаря много и на двете за мерките на саката.    bouquet

# 445
... И след съставянето на такъв протокол какво следва да се направи?

...

Подписва се и от двете страни, преснемаш го и го пращаш на Редута с писмо да ти пратят твоите неща, а те като подател да си търсят вземанията. Предполагам, че колетите имат някаква застраховка, която им покрива щетите, те няма да останат капо. На една колежка й бяха откраднали маратонки Пума, та от нея знам процедурата.

# 446
Нямам навика да отварям кашона в пощата.
...

Поне преглеждай кашона дали не е разпечатван и гледай за разлики в теглото.

# 447

Ей, благодаря ти, улесни ме.  Hug Действително реалният цвят е по-тъмен от този на снимката. От плат са, отзад не е съвсем мек да се изхлузва, а и не ми се струват твърди. Моите ми стават на дължина, но съвсем леко ми теснеят отпред, но може би ще се разширят, нямам представа. Затова ще изчакам да пристигне и по-големият номер и ще реша кои ще задържа, а другите най-вероятно ще отидат към продавалника.
Предполагам, че са удобни, изключително леки са  Simple Smile

# 448
  • София

Много ти благодаря......май на живо цветовете са по-ярки   bouquet

# 449
От Габрово съм  Wink
Дано да не се плаща   Crazy

Ще си го получиш в пощенския клон(ако е над 2 кг) и плащаш 1.50лв.Ако е по-малко-ще ти го донесат вкъщи.
...

Ха, блазе ви в Габрово - аз за колет над 2 кг. ходя до митницата, плащам 1,15 лв. за проверка (щот естествено съм взела друго известие), плащам още 4 кинта такса, чакам на една опашка, после на друга, след това плащам и 10 лева на "Паркинги и гаражи" за скобата, която са шибнали на колата ми... И накрая мъжа ми обяснява да съм се радвала, че сме били при колата навреме, защото бил видял паяка и как онези със скобите им махат да се връщат, демек спестили сме 40 кинта.

Shrek, предполагам над 2 кг ще е този път.

argun, това са предимствата на живота в по-малките градове/провинцията  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт