LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 883
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро момичета!
Имам едно питане и се извинявам предварително, но за мен е важно   bouquet По БГ стандарт нося 85 В сутиен. Следвах табличката в сайта за размерите, но така и не разбрах (не разбирам толкова добре езика и изплозвам преводач) точко кой е моя номер. Ще ви бъда благодарна ако ми помогнете!
Хубав ден!   bouquet

Размер 100В е за теб от ларедут.

# 601
  • Някъде там...
Змейковица може ли линк за кафявото сако , ако въобще седи още в сайта Simple Smile

# 602
  • Sofia
Нещо много яко се е сгъбясало в сайта. Вчера пуснах 2 поръчки и двете без код (за информация) и двете се появиха, че ще се обработят ръчно. Писна ми  #Cussing out
добре дошла в моя отбор Mr. Green От 11.07 чакам ръчна обработка,още не са я свършили тази работа.Вчера цял ден комуникирам с тях и още нищо Close

# 603
Ето снимки на някои от нещата от вчера, днес дано успея да си взема другите 2 колета, които ме чакат на митница  Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178247&view=1&pi … 70&comments=1

Змейковица, видях в албумчето, че си получила черната чанта подарък...Струва ли си? Много й се чудя Blush

# 604
  • Sofia
Всичко което тикнах снощи в кошницата е с по-високи цени и без снимки, да си бях пуснала снощи поръчката.  Whistling

# 605
  • Sofia
Нищо не ми се отваря от сутринта Close Неначете се тази мома Mr. Green

# 606
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264182&pid=6480785&lp=-1213
Mirama, това лилавото якенце ли е?  Че то сиво изглежда

# 607
  • Пловдив
Змейковица може ли линк за кафявото сако , ако въобще седи още в сайта Simple Smile

Кое кафяво сако - има каки само

Змейковица, видях в албумчето, че си получила черната чанта подарък...Струва ли си? Много й се чудя Blush

Не лоша чантата - има много джобчета отвън и отвътре, подплатата е шарена , хубава е. Доста е мека, но като се напълни ще се оправи  Peace

# 608

Ето тези чаршафи за ъгловото http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-draps-housses.aspx?produc … e&pagesize=16 . Вече ги получавам за втори път харесват ми Peace

Може ли да дадеш размер на чаршафите и материя? Благодаря

# 609
  • Казанлък of all places
Ура, ура, имам си известие за колет с центови цени от 01.07! Да ме следят по-закръглените Simple Smile - 44-46 размер по Ла Редут!

# 610
И аз получих повиквателно може би е за поръчката ми от 30-ти, след обяд мъжа ми ще отиде да я вземе. Утре ще постна снимки ако някой иска. Иначе чакам още една от 2-ри.

# 611
Ура, ура, имам си известие за колет с центови цени от 01.07! Да ме следят по-закръглените Simple Smile - 44-46 размер по Ла Редут!
Направо ме имай предвид и ми пращай снимки, ако има нещо излишно  Peace

# 612
Не лоша чантата - има много джобчета отвън и отвътре, подплатата е шарена , хубава е. Доста е мека, но като се напълни ще се оправи  Peace

Благодаря!  bouquet Ще ме изкушат да поръчвам явно...

Иначе и моята центова поръчка дойде вчера - направих едночасово модно ревю вкъщи (май толкова поли не съм имала досега) Mr. Green Като цяло съм доволна, има няколко дрехи, в които е абсурд да се събера, но като цяло съм доволна. Ще се опитам малко по-късно да пусна и снимки Wink

# 613
  • Варна
и аз , и аз

# 614
  • Казанлък of all places
и аз , и аз
Боже, аз се притеснявах че само аз си тежа на мястото Simple Smile като гледам едни размери 36-38...Ще докладвам довечера след работа!

Общи условия

Активация на акаунт