LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 667
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
мой колега спомена ,че след 20.07 ще има голямо намаление.Някой знае ли нещо по въпроса???

От къде му е информацията?
Ами каза ,че го бил видял по мейлите,които му пращат... При мен няма такова нещо и затова питам
 newsm78 newsm78 newsm78

# 676
  • Варна
ето и моите покупки от 1.07 ( колета беше 9кг, но част от нещата бяха за колеги  Mr. Green)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264274

1.бикините за малката са по-хубави отколкото очаквах
2.тениските са много хубаво стегнато трико -тънички, бях поръчала други цветове, но няма да навлизаме в подробности я
3.туника и клинче за малката - много са сладки, само дето съм се уляла с размера (114) и сега туниката и е като рокличка, но пък ще ги носим и другото лято  Mr. Green
4.дънки 2 Е - ами нямаше 158 и взех 162 - както и предполагах мъъъъъъъничко са ми широки
5.гащеризончето е много сладко и се намъкнах в 158 от детската номерация - прави обаче много странна гънка отзад  Thinking
6.късо дънково 0,60 Е - ами супер е, не е много тънко
7. войнишкото сако го бях поръчала в синьо, пристигна на синьо рае  Mr. Green - не че няма да го нося, но предпочитах другия вариант. Плътно и доста добра кройка, заслужава си и по-висока цена
8.боксерки за баткото - пърфект дето му се вика. Ще видим как ще са и след пералнята
9,10,11 - блузки за баткото, и трите са много добри. Тънки стегнато трико - заслужават си
12. панталони за мъжо 1Е - не е точно шушляк, по-скоро като промазка - идеални за тази цена Mr. Green
13.пуловер пак за мъжо - супер е
14.риза - не е това което очаквах, но седи хубаво
15.лот дънкови панталонки за сина
16. пак за синковеца

сега съм в очакване на другите 3 колета - само дето не получавам бележките вкъщи и ми се налага да звъня като побърканите по сто пъти в митницата  Mr. Green
Вчера като си взимах колета имаше и един мъж с два Ларедутски кашона, който съвестно даваше отчет за съдържанието на половинката - със сигурност е на някоя от нас  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 677
ВечеПетя ,като гледам по снимките ти,сме със сходни физически данни-с малко д...е и по-запълнен сутиен Crazy
Имам молба-би ли споделила какви размери поръчваш-на блузи,сака,панталони.................. Нещо всеки ме съветва различно кой да си поръчам(то зависи и от модела разбира се),та още не мога да се реша...............-за 2,3 потничета и блузки само се прежалих Tired

Че ми е малко д-то, малко е; ама и сутиенът ми не е от най-запълнените за съжаление  Laughing Вземам панталони и поли - 34 размер; ризи, потници и блузи - 34/36 или 34; сака и якета - 34 или 36, като якетата, които се носят с по-дебела дреха отдолу - задължително 36  Peace

# 678
  • Beyond the Frontiers
Обещаните снимки http://elku.multiply.com/photos/album/10#61

Вече Петя, това кой номер си взела, и ако може размери - мерси. Много го харесвам, но се колебая за номерацията Peace

# 679
  • DE
А има ли още и неполучили пратки от 1-ви.Аз съм от Димитровград и миналата седмица си получех първият пакет от 29-ти по пощата а този от 1-ви мисля че ще е на митницата а още го няма.
Аз също си получвам пратките в Димитровград, въпреки, че живея в Бургас. Такова като митница там май няма. На едно и също гише се получават всички пратки. Аз също чакам от 01.07.

# 680
  • До хладилника, който обичам
Не ми дава да си видя кошницата. Зачела се е сериозно. Влизах-излизах, нъц.

# 681
elku-elena, не разбрах за кое ме питаш  newsm78 Embarassed За суитчъра, който излиза в твоите снимки ли  newsm78

# 682
А има ли още и неполучили пратки от 1-ви.Аз съм от Димитровград и миналата седмица си получех първият пакет от 29-ти по пощата а този от 1-ви мисля че ще е на митницата а още го няма.

Аз... Tired

# 683
  • DE
Бу, сандалите с пеперудата отговарят ли си на номера? Чакам ги и не знам дали ще ми станат.

# 684

Видях че си поръчала бялата и черната чанти с кодовете за подаръци - коя е по-сполучлива и красива наживо? Аз вече пуснах с черната, ама на снимката като че ли ми се струва, че бялата е по-готина  newsm78

# 685
Петя   bouquet.

# 686
ВечеПетя, моля те дай линк за черното яке от албума ти, струва ми се, че съм виждала такова в кафяво , но ....

# 687
  • Beyond the Frontiers
elku-elena, не разбрах за кое ме питаш  newsm78 Embarassed За суитчъра, който излиза в твоите снимки ли  newsm78

Уф, не съм сложила линка за този тип сако питам

# 688
ВечеПетя, моля те дай линк за черното яке от албума ти, струва ми се, че съм виждала такова в кафяво , но ....

Заповядай

elku-elena, 34 размер е моето. Размери: дължина - 59; ръкав - 60; ширина при гърдите - 42, при талията - 37, долу - 42  Peace

# 689
Обещаните снимки http://elku.multiply.com/photos/album/10#61

Вече Петя, това кой номер си взела, и ако може размери - мерси. Много го харесвам, но се колебая за номерацията Peace
Здравей, видях че имаш черната и бялата чанта, предполагам, че са от подаръците, коя би ми препоръчала от двете. А тренчът, като този който е с код подарък ли е, би ли ми могла да ми измериш гръдната, че незнам наличния 42/44 дали ще ми е много голям
Благодаря ти предварително!

Общи условия

Активация на акаунт