LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 921
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 735
Te@ може ли линк за това

# 736
dibijo, заповядай, на третия ред е, на мен не ми се отваря: http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-homme-pull-sweat-t-shirt.aspx?categoryid=23111843&ps=asc&pagenumber=3

и естествено, на 01 беше 1Е.

# 737
  • Sofia
Някой успял ли е днес да се свърже със софийска митница, че имам чувството, че са си легнали върху кашоните и си почиват от сутринта.
Специално да ти кажа за нашата прекрасна митница. Ползват някакви безумни куриерски услуги, които можеш да поръчаш само за текущата седмица. Всяка седмица си правят графици само за текущата. Недей се мъчи изобщо още да им звъниш. Дори да благоволят да вдигнат, ще ти кажат, че всичко е запълнено до края на седмицата, да се обадиш другата. Много са зле. За един ден закарват точно на два адреса. Сутрин от 10 до 12 и следобед от 2 до 4. Нали се сещаш в момента колко сме чакащите. Аз от доста време си късам нервите с тях. Звъняла съм по цял ден, без да спирам и не вдигат. И вече когато ми трябват, не ги ли хвана понеделник или вторник, за да се вредя за петък, хич не се опитвам след това. Чакам следващия понеделник. А иначе събират пари повече от французите. Ама к'во да си говорим, българска работа ooooh!
Всичко което описваш ми е до болка познато, просто в момента съм толкова изнервена от този сигнал свободно, че само искам да ми вдигнат...и колета не искам да ми носят, само да ми вдигнат!

# 738
  • Шумен
И аз да се похваля,днес си взех два колета от 03.07.И двата са за митница,но ние тук в Шумен ги получаваме в поща.Имах форумски чаршафи(многоо),мъжките якетата от 1 Е и  пуловер пак от 1Е. Party

# 739
  • Бургас
Ето малко снимки на някои от нещата, които получих вчера.

http://good-times.webshots.com/album/564131740yaQDeL

# 740
здравейте
не обичам да питам за да не досаждам само чета и се блъскам сама
ама сега не издържам и бих попитала
какви са тези " центови и кръгли цени"
благодаря ви
всички сте страхотни

# 741
  • София-Младост
здравейте
благодаря ви
всички сте страхотни
Центови...тези дето са под едно евро. Кръгли са 1,2,4 евро...и т.н.

# 742
  • София
Ей, момичета ще ме разревете с тези снимки от центовите цени.
От сутринта не съм отлепила очи от темата и гледам и мигам....
направо ще си изям чорапите от яд, че не ми беше заредена картата на 1-ви  ooooh!
И не само ти Laughing А аз и карта имах заредена и рвеме, ама къде съм бляла? newsm78 Бях пуснала 2 дни по-рано и сигурно съм мислила, че повече няма да поръчвам Mr. Green
Иначе получих известие за колетче от 3.07 с Адидас-Абибас, както го нарече някой. Мъжо ме успокои, че няма значение какъв ще е - за тези пари става и за тренировки и за футбол. Не че се скъса да тренира Laughing

kras8204, ама аз помислих, че има някакъв мнооого спешъл модел за ъглово легло Mr. Green И му се пулих, виждам, че е чаршаф с ластик и се опитвам да намеря къде му е цаката, че да е за ъглово Crazy

# 743
здравейте
благодаря ви
всички сте страхотни
Центови...тези дето са под едно евро. Кръгли са 1,2,4 евро...и т.н.
благодаря
а съществуват ли още
май имам на имейла писмо това ли са пиши по 1 2 3 5 евро

# 744
  • София
Ето и моите снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264262
Извинявам се,   Embarassedче снимките не са много ясни, защото са от телефон, че моят фотоапарат прави дори по-ужасни снимки на тази светлина. Дано се добива някаква представа. Утре ще се опитам да кача по-хубави.  Rolling Eyes
Delka,интересуват ме лачените ти обувченца дали си отговарят на номера,че и аз чакам такива.

# 745
Здравейте.нямами поръчка от 28.05.На митницата казват.че го няма,а Ларедута,че е изпратен!!!Какво да правя?

# 746
  • Там....където всичко е възможно ....
Забелязахте ли ,че голяма част от артикулите липстват  Winkкакто от дамските така и от мъжките Rolling Eyes Например бях сложила лот евтинки блузки от тези тричките розовките вчера.Днес не ми ги дава изчерпани ами нямат картинка ,а като штракна на тях ми се появява някаква търсачка Crossing Arms Предполагам подготвят нови намаления .Поне 20 от моите предпочитани артикули са изчезнали Crossing Arms

Абе момичета какво им става на тези от снимка.бг?Направо им е станал кошмарен саита Close
А сега и съобщения ми пращат :Здравейте, поради тематично несъответствие с избраната от Вас категория, албумът "laredoute" е преместен от категория Хоби в категория Реклама.

# 747
  • София
Moя пък по същата причина е в "Бизнес" (сори за оф-а)

# 748
И аз да се похваля,днес си взех два колета от 03.07.И двата са за митница,но ние тук в Шумен ги получаваме в поща.Имах форумски чаршафи(многоо),мъжките якетата от 1 Е и  пуловер пак от 1Е. Party

Честито, ако нещо ти е излишно и случайно няма на кой да го дадеш  Mr. Green, свиркай ще се разберем
От чаршафите не успях да си поръчам долен чаршаф, ей така се изпариха пред очите ми, а ако има мноооого голямо яке хартисало - ще се прежалим Embarassed

# 749
  • До хладилника, който обичам
Moя пък по същата причина е в "Бизнес" (сори за оф-а)

Ми да Laughing хората мислят, че магазини въртите, с тези количества...

Общи условия

Активация на акаунт