LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 877
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте.нямами поръчка от 28.05.На митницата казват.че го няма,а Ларедута,че е изпратен!!!Какво да правя?

Настоявай да ти върнат парите, а те като подател да си го търсят  Peace

# 751
  • Sofia
Бясна съм им на франсетата.Вместо едни сандали 41 са ми ръгнали 42 Shocked Плувам в тях.Вече са в Продавалника.За подарък си поръчах бялата чанта,пратили са ми прозрачна чанта за плаж и кърпа за плаж ooooh! И с тях май ще се разделям.Другите неща повечето са за мъж ми вкл. анцунга Адидас,панталони ,ризи,които май ще са му големи Sad Поръчката ми е от 30.06 за митница и 01.07 едната-имам добри попадения.няма ги нещата,ще ги снимам по-късно и ще ги кача.Досега не са коментирани

# 752
Забелязахте ли ,че голяма част от артикулите липстват  Winkкакто от дамските така и от мъжките Rolling Eyes Например бях сложила лот евтинки блузки от тези тричките розовките вчера.Днес не ми ги дава изчерпани ами нямат картинка ,а като штракна на тях ми се появява някаква търсачка Crossing Arms Предполагам подготвят нови намаления .Поне 20 от моите предпочитани артикули са изчезнали Crossing Arms

...

Ако няма надпис, че са изчерпани, не ги махай от кошницата  Peace най-вероятно ще се появят на нова цена. Аз замалко така щях да изтрия една мъжка пижама, която днес се появи пак.

# 753
И аз да се похваля,днес си взех два колета от 03.07......

Страхотно!  Party Значи в петък ще звъня да проверявам за моите от 05.07.

# 754
  • Попово
Здравейте.нямами поръчка от 28.05.На митницата казват.че го няма,а Ларедута,че е изпратен!!!Какво да правя?
пиши им е-мейл и настоявай  да ти пратят код с който да го търсиш или да ти пратят ваучер за сумата

# 755
Взех два колета от Митницата - един от 1-ви юли от центовите цени, и друг от 29-ти юни. Чакам още 2 от 1-ви и още много други  Mr. Green
За първи път съм лееееко разочарована. Всичко, което са ми изпратили ми е или малко, или голямо. Панталони №36, които си поръчвам винаги са ми тесни. 38 са ми огромни. Реших, че съм надебеляла драстично. Ходих да си меря старите Ларедутски панталони №36. Леко са ми широки, както винаги. Сака нося по принцип 38. Поръчала съм няколко №40 и ми стягат в раменете. Едно №38 ми е голямо. На баща ми бях поръчала дънки №54 са пратили №48. Една риза в синьо, пак за него - изпратили са някаква раирана и бархетна, която е №46 и не виждам кой ще я носи.
Е, има и доста хубави неща, но съм лекичко бясна на лелките в пощата /заради петте ми липсващи Ибейски пратки/ и не ми се пише сега.

# 756
вече съм на ръба на нервна криза  #Cussing out, влизам в кошницата си и гледам има три артикула без снимка и един който в кошницата ми е ок, но като се опитвам да го търся го няма вече. Пробвах да пусна поръчка така и ме пуска нататък, но дали са изчерпани тези артикули  newsm78
и какво ще стане ако я пусна така, поръчката имам предвид

# 757
  • Бургас
Ако някой има излишни комплекти от "форумските" чаршафи, моля да ми пише! Без значение от цвета!

Сори за офф-а!

# 758
Ето и моите снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=264262
Извинявам се,   Embarassedче снимките не са много ясни, защото са от телефон, че моят фотоапарат прави дори по-ужасни снимки на тази светлина. Дано се добива някаква представа. Утре ще се опитам да кача по-хубави.  Rolling Eyes
Delka,интересуват ме лачените ти обувченца дали си отговарят на номера,че и аз чакам такива.
Всички, които получих си отгорарят, с изключение на ниските зелено-жълти - те са +1

# 759
Момичета вчера ме питахте за реални снимки ето на някой по интересни неща:
Сутиена:
ризка
блузата
много хубав потник
риза
Още снимки тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238682&pid=6476881&lp=-5490

# 760
Малък отчет:

http://www.laredoute.fr/vente-pull-active-wear.aspx?productid=32 … 2&prodcolor=2
Страхотен е,взех 162 с идеята да е за баткото ако не ми хареса,ама не си го даваааааааам  Mr. Green.

http://www.laredoute.fr/vente-pull-dos-nageur.aspx?productid=324 … 2&prodcolor=2
Взех 34/36 и от двата цвята-спортни са,плетен рипс.

Получих и сините форумски чаршафи.Харесват ми,жалко ,че вече ги няма,защото бих взела и в жълто-оранжевата гама също.
По-късно ще дам и реални снимки,че още с обработват.

# 761

Някъде по-напред дадох, но ето отново линк към коженото яке  Peace

dibijo, джинсите са 81 размер - много са хубави  Heart Eyes Размери: талия - 22; дължина от външната страна - 46, от чатала - 22; ханш - 28. Якето е същото, което си дала на снимката  Peace По принцип исках да поръчам тъмния цвят, но той се изчерпа, та поръчах този  Grinning

# 762
  • Попово
мацки, може ли линк за юношески спортни комплекти, че нещо се омотвам  Crazy 162-174 ръст

# 763
Момичета, има ли някакъв начин да копирам нещата от кошницата на един акаунт в друг?

# 764
Момичета, има ли някакъв начин да копирам нещата от кошницата на един акаунт в друг?

Няма такъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт