LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 607
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 185

pepi7096, панталоните за който говориш KNICKERS ли са?АКо е от тях, аз си взех 42 и са ми тесни, та ако искаш може да се разберем да ги взема. Peace

Пиша тук, защото кутията ти е пълна и не мога да ти изпратя ЛС
Да, Knickers май бяха, струваха 0.60. На самите панталони пише 44 по френската, но на опаковката, найлоновата са лепнали етикет 42. Така че всъщност не знам кое от двете е вярното. Обещала съм на една приятелка, че ще и ги дам, ако и стават. Ако не и станат, ще ти пиша точните им размери, за да прецениш и ще ти ги изпратя, ако ги искаш.

# 1 186
  • Там....където всичко е възможно ....
Аз да попитам за тези евтините бебешки пуми за 5 евро .Кои номер да взема на току що проходило дете? Rolling EyesВ смисал от кои номер почват да носят обувки децата,че нещо съм позабравила Embarassed

# 1 187
  • Sofia
А някой, който го има вече панталона може ли да каже дали е хубав и тънък ли е или по-плътен, че съм го поръчала за подарък и да знам какво все пак да очаквам.
Аз не съм го пипала още тъй като колета пристигна при майка ми, но дъщеря ми каза, че бил страхотен и аз за това залетях да и поръчам и друг цвят.

# 1 188
  • София
Аз да попитам за тези евтините бебешки пуми за 5 евро .Кои номер да взема на току що проходило дете? Rolling EyesВ смисал от кои номер почват да носят обувки децата,че нещо съм позабравила Embarassed

Хмм,аз не видях такива...може ли линк?

А по въпроса..то зависи от р-ра на крачето все пак.На моята дъщеря първите обувки й бяха 18 номер Peace

# 1 189
  • Варна
cvetomir@   bouquet  bouquet  bouquet

МерСедес аз ги получих вчера, номер 38/39 /така пише на етикета/, дължината е 25 см., височената е 1 см.

# 1 190

Хмм,аз не видях такива...може ли линк?

А по въпроса..то зависи от р-ра на крачето все пак.На моята дъщеря първите обувки й бяха 18 номер Peace
И на тях май им е объркана цената,защото са при артикулите от 15 евро.
http://www.laredoute.fr/vente-917-lo-puma-bebe.aspx?productid=32 … e&pagesize=16
kras8204 ,вземи 19,ако не станат сега ще ги носи по-натам.

# 1 191
Големи "намаления" са спретнали днес, доста от детските неща ги има по-евтини в зеления сектор от същите в кръглите цени.Но явно тактиката им за летните намаления е странна. Hug

# 1 192
 Тези джапанки на Адидас  някой получил ли ги е, да ми даде размер на стелката и да ми каже платформичката колко е висока, в смисъл тънка ли е подметката
Да имам ги 39 1/2 , нося 38 и този номер ми "заспа" супер лекички и удобни са ми изкарах и морето вече с тях.Подметката е тънка а м/у пръстите е плат,което ги прави удобни

п.п. 25 см е дължината

# 1 193
Тези Пуми детски ли са или са по някаква друга номерация  newsm78
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324097954&doc … e&pagesize=16

А тези за 15Е отговарят ли си на номера:  http://www.laredoute.fr/vente-baskets-junior-v-team-de-puma.aspx?productid=324144168&documentid=504008&categoryid=48583684&single=true&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

# 1 194
# 1 195
Аз успях най-после да си пусна поръчката  newsm44 Сега остава да чакам Simple Smile
А иначе в нищо друго не мога да вляза - като натисна някой артикул и ми излиза удивителната Sad То и да искаш да си похарчиш парите - не можеш. Пък аз няма и какво вече да харча,така че да не се ядосвам Simple Smile

# 1 196
От 2 дни не мога да си пусна поръчката .На последния етап ми се появява надпис:
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Дали може да ми тава тази греша защото картата ми е в лева а не в евро.Имали ли сте такъв проблем до сега

# 1 197
  • Sofia
cvetomir@, мерси много за Пума-та! Сега ще се мъча да ги тикна в кошницата, защото и това не ми дава. #Cussing out

Линка за гащите, които си дала, не мога да го отворя.  Confused Едни момичешки синьо-зелени карирани панталонки, мисля, че на Актив Уеър бяха. Rolling Eyes

С какъв браузър сте, че ви отваря всичко? Аз пробвах през Мозила, Опера и ИЕ - не става и това е! #2gunfire
Гащите и на мен не ми се отваряха одеве, сега обаче взеха че се отвориха http://www.laredoute.fr/vente-short-ado-fille-a-carreaux-active- … e&pagesize=16 иначе съм със Сафари, но не мисля че е от значение.

# 1 198
  • Sofia
От 2 дни не мога да си пусна поръчката .На последния етап ми се появява надпис:
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Дали може да ми тава тази греша защото картата ми е в лева а не в евро.Имали ли сте такъв проблем до сега
Провери си в суивито, току виж се появила там, ако я няма там се обади в банката си да попиташ за какво иде реч, иначе и моята карта е в лева.

# 1 199
cvetomir@   bouquet  bouquet  bouquet

МерСедес аз ги получих вчера, номер 38/39 /така пише на етикета/, дължината е 25 см., височената е 1 см.

Кой номер поръча, че гледам надолу veni4ka7 е дала същата стелка.

Тези джапанки на Адидас  някой получил ли ги е, да ми даде размер на стелката и да ми каже платформичката колко е висока, в смисъл тънка ли е подметката
Да имам ги 39 1/2 , нося 38 и този номер ми "заспа" супер лекички и удобни са ми изкарах и морето вече с тях.Подметката е тънка а м/у пръстите е плат,което ги прави удобни

п.п. 25 см е дължината

Благодаря ви много Hug

Общи условия

Активация на акаунт