LaRedoute.fr - 71 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 91 607
  • 1 788
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Там....където всичко е възможно ....
С риск да се превърна в втора Зара искам да попитам за еи тази мушама Mr. Green  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4219880&SizeCode=99999&Quantity=120&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=32&Mode=Update&Single=true&ksource=-1  размерите оправих ,но като не мога да разбера кои цвят е тази на кръкчетата  в жълто и светло синьо newsm78  http://www.laredoute.fr/Productdetail/ProductZoom.aspx?productid=324112004&documentid=504008&Rank=1&ZoomImageType=0

Благодаря момичета за отговорите за пумите  bouquetПоръчах 19 номер.И на всички които все още им се появява четящата да кажа ,че при мен се оправи наи сетне ,ама хубавите неща са ги изкупили #2gunfire

# 1 201
  • Варна
виждам каталога на кръглите цени, но на каквото и да щракна ми излиза мадамата с книгата  #Cussing out

# 1 202
От 2 дни не мога да си пусна поръчката .На последния етап ми се появява надпис:
Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
Дали може да ми тава тази греша защото картата ми е в лева а не в евро.Имали ли сте такъв проблем до сега
Преди малко и аз писах за същия проблем,но сега ми прие поръчката Peace Иначе и моята сметка е в лева. Виж си в картата дали са ти налични парите и после давай докато стане Simple Smile Успех!

виждам каталога на кръглите цени, но на каквото и да щракна ми излиза мадамата с книгата  #Cussing out

при мен същата работа Sad

# 1 203
  • Пловдив
Момичета, много ви моля да ме ориентирате за номерацията на дамските дънки на ACTIVE WEAR! Спомням си, че се обсъждаше, че май не отговарят точно на номерата, но уголемени ли са или умалени?По-конкретно тези ме интересуват, ако някой има размери на 36 или 38 ще съм безкрайно благодарна.

За протокола - още не съм си получила поръчаните на 1ви юли неща.  Confused

# 1 204
С риск да се превърна в втора Зара...

Е, нЕмаше нужда да припомняш...  Mr. Green Току виж, я вземе, че се появи, я трета се пръкне  hahaha

Взех си последните два колета от центовите цени. Имам страхотни попадения. Обувките Кашарел са ми абсолютно точни - нося 38, поръчах 38, а се бях притеснила. Още едно пуловерче Кашарел ме изненада приятно. Роклята, която я има в албума на Змейковица и беше обсъждана преди 3-4 страници много ми хареса и ми стои супер. Една разкошна черна чанта, от която имах нужда и още доста неща. МъжО едвам качи колетите по стълбите. После тихичко каза, че може поне месец да не поръчвам  Mr. Green след това нещо за флекс и гардероба каза, ама не го чух!  Joy
Ще започна да снимам довечера нещата и ще си ги добавя в албумчето.

# 1 205
И аз да си похваля центовата поръчка. С изключение на дънките и мъжкия панталон съм доволна.

Реални снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=256348&pid=6519885&lp=-670

# 1 206
Здравейте на всички! Днес си получих поръчката от 20.06. от пощата, а очаквах да е от митница заради подаръка Tasse et sous tasse. Отварям го в къщи и ...няма подарък. #Cussing out Писах им, ама .. то кел файда. Crossing Arms При вас получавало ли се е така? И как сте процедирали в случая?

При мен се случи.Писах им,на следващия ден ми отговориха.
Извиниха се и казаха,че ще ми го изпратят отделно.После видях,че са гоотразили като отделна пратка в суивито.
За извинение ми пуснаха и личен код за подарък,ще видим какво е. Peace

И на мен ми е интересно как ще се развият нещата Rolling Eyes

# 1 207
И аз да си похваля центовата поръчка. С изключение на дънките и мъжкия панталон съм доволна.

Реални снимки:

Еlmak, кои са тези дънки, които не харесваш?
Дай линк, ако може, за да не си взимам от тях, да не са онези от 5 евро newsm78

# 1 208
  • София
И аз реших, че ме отсвирват. Ходи да видиш, че поръчката ти я няма там. Е хубава работа, няма я, ама пише, че ще се обработи ръчно  #Cussing out
А може ли да ми кажете как да си вляза в кошницата по никакъв начин не става, пълна ми е, а не мога дори да я изтрия. Ако може и някой да ми напише писмо да ги запитам как така не мога да си вляза в кошницата ще му бъда много благодарна.

# 1 209
# 1 210
 Тези джапанки на Адидас  някой получил ли ги е, да ми даде размер на стелката и да ми каже платформичката колко е висока, в смисъл тънка ли е подметката
Да имам ги 39 1/2 , нося 38 и този номер ми "заспа" супер лекички и удобни са ми изкарах и морето вече с тях.Подметката е тънка а м/у пръстите е плат,което ги прави удобни

п.п. 25 см е дължината
Може ли линк към тях?
Имам ги в кошницата, но без картинка и неми се отварят, искам да сменя номера. Сложих 36 2/3, а нося 37 и се притеснявам да не са ми малки.

# 1 211
  • Sofia
При кръглите не ми се отваря, кажи каква е разликата в цената? Одеве като каза за зеления сектор, погледнах и действително някой неща са на доста по-прилични цени там.  Mr. Green

# 1 212
  • София

Реални снимки:

Еlmak, кои са тези дънки, които не харесваш?
Дай линк, ако може, за да не си взимам от тях, да не са онези от 5 евро newsm78

А кой е панталона? Този на Бест ли ?

# 1 213
  • София
Много ми е интересно във френските форуми какви са коментарите за това измислено намаление.

Някоя френско-говоряща мама дали ги е посетила?

# 1 214
При кръглите не ми се отваря, кажи каква е разликата в цената? Одеве като каза за зеления сектор, погледнах и действително някой неща са на доста по-прилични цени там.  Mr. Green
Нормална цена-7.50Е
Кръгли цени-10Е Mr. Green
Така,че преди да поръчате нещо, проверете го в  първо в сектора му. Доста такива дрешки открих.

Общи условия

Активация на акаунт