СЕПТЕМВРИ чакаме с протегнати ръце бебчета да раздаде!

• 11 421
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Дбро утро и от мен.

Хубав ден и никакви ядове днес  Naughty

# 106
Сегаааа, да кажа Grinning Явно го гони вината, щото днес сутринта беше мек като памук. Обаче не и аз Crossing Arms Детето пак си отнесе две шляпки по дупето, абсолютно без причина и подивях Close Но без думи - само с много остри погледи, че все пак не е хубаво детето да разбира, че имам разногласия в методите на възпитание Peace
Ирини, няма как да я оставя. Просто нашите са безкрайно натоварени, а свекърите... ами при тях не искам Wink И затова трябва и аз да остана. Но всъщност на него и от мен му е писнало Crazy
Що се отнася до периода - той със Сияната имаше такъв, ама след като се роди. Щото преди това не знаеше какво е. А сега явно го е подбрало и предродилно, щото е съвсем наясно какво се случва Mr. Green Само дето наистина не мога да ги разбера - по цял ден са на работа. Дефакто в семейството прекарват не повече от 2-3 часа дневно и пак намират за какво да се чувстват уморени... ауууу, сега ми иде да викам и да псувам Confused

Много ви благодаря за успокоителните думи. Наистина с утрото нещата изглеждат по различен начин Hug
Сега се запътвам към ЖК, че ще ми пускат вече болничен и после ще видя какви сте ги натворили докато съм липсвала Hug Hug Hug

Ха, аз се върнах от ЖК, а вие и ред не сте написали Wink Всичко е точно. Пуснахме болничен, вече официално съм в майчинство. Пупката ми верно е намаляла, както твърдят всички комшии. Явно съм отслабнала наистина. Фундусът на матката е като по учебник - така каза акушерката. Тя също каза, че според нея бебето надали ще мине 3500 и да не се тревожа изобщо - щяло да излети като тапа от мен Grinning Също каза скоро да не очаквам раждане. Да си пътувам спокойно и да внимавам откъм емоции Grinning
изобщо пожелавам на всички ви такива ползотворни прегледи Hug

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 10:08 от Асенцето :)

# 107
Асе, колко добре те разбирам само! Hug
Понякога и на мен ми се иска моя уж доста по-голям от мен и уж по-зрял мъж да не се държи като 6 годишен хлапак. Или го избива на непукизъм, или се прави на келеш. Пошляпващата в къщи съм аз, но той пък се прави на дечо и ми разваля възпитанието отвсякъде. Ама всеки мъж е различен и го удря по различен начин.
Имате нужда от почивка един от друг. Така ще можете да си починете един от друг и да се подготвите по верния начин за събитието.
Аз като си припомня моя как се държеше при втората бременност... ooooh!
Сега май е по-зрял  hahaha Въпреки че пак го избиват на калпазански простотии.
И аз няма на кого да оставя децата - все ги мъкна с мен. Камион с две (скоро с три) ремаркета Joy
Как ми се искаше да пратя сега децата на майка - няма да стане заради цените на билетите! Crazy

# 108
Едно бързо записче от Бургас Hug Hug Hug
Ние сме си добре почиваме си активно, че другата сряда се завръщаме в мръсната София.
И аз трябва да си пускам болничния на 30 юли ще ходя на преглед и тогава ще го оправим. За леглото решихме да го вземем към 22 август, то май ще е последната покупка, всичко друго смятам до 1-2 седмици да си го набавя и повече да не се занимавам с пазари.
Ох ама и паричките как се топят не е истина, ама няма начин дето се вика гладна и боса ще ходя но детето ми ще си има всичко Heart Eyes
Айде милички лек ден на всички Peace

# 109
Добро утро от мен в този така приятно прохладен ден Simple Smile
Аз да ви кажа качила съм нашите придобивки в албумчето надявам се да ви харесат. Не можах само спалното комплектче да снимам и да ви го покажа. А тези дни се надявам да мога да ви покажа и нови придобивки на бебо, че с таткото ще ходим на пазар Simple Smile
За сега приятел и усмихнат ден от мен Simple Smile Hug

# 110
  • София
Mariam777 нашето легло ще е това http://dizainbaby.com/bg/adelinalux.php като кафявото, но в бледо синьо.
А вчера видях че Чиполино и те са пуснали много симпатични легълца http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/183_220

# 111
Значи да напиша - СРЕЩА - СРЯДА; 16.07;18.30 часа; на входа на Южния парк откъм Витошка (при фонтаните) Hug Само дали ще има някой, който е близичко, за да провери за маси на въпросното заведение... онова на островчето, нали, дето има закрита част на левия тротоар Grinning То май си е пицария и предната бременност си ходехме там Grinning Има страхотни десерти Mr. Green

Нали така остана Grinning
Вилистар, душа, само напомни кога ще идваш Hug За да направим срещичка и около 20-ти август Hug То тогава някои може и с бебеоци да сме вече Wink
Ох, момичета, днес се диша Grinning Не знам как е надолу към южна България, че гледах там температурите пак са около 30, но тук се живее, при това добре.
Снощи просто по едно време нищо не се поклащаше. имах чувството, че ще се задушим Confused Спахме на вентилатор, докато към 4-ри часа не се разхлади.
Веч, душицо Hug Много добре ми идват такива постове. Знам, че не съм сама. Направо на моменти като вземе да се държи като пубер и откачам. искам майка му да е тук и да си види творението Mr. Green

# 112
Тази сутрин на ранина приятелката ми се обади, че я изпращат в окръжна болница защото доки не вижда туптения... smile3518
Моля се да има грешка  newsm17.
Поглеждам Мари, а тя щурува и и се радвам.
Всички си имаме разни болежки и дреболийки, но е толкова хубаво, че в нас е заченал живот Two Hearts .
Днес ще намеря време да отделя скъпоценното от нищожното.

П.п. Дидка благодаря ти за линка!
И аз съм харесала такъв тип легло, но в нашия град не ги продават за съжаление. Затова се ослушвам още, но много ми харесва, че има място за повиване и чекмеджета, много е полезно това.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 11:30 от Mariam777

# 113
С моя сме в криза откакто се наложи да лежа. Вече не можем да говорим нормално все на скандал избива. Той е изморен от работа  и като се върне започва да готви, да чисти да пере, багажа да стяга /нали се местихме/ и аз само нареждам кое къде да сложи как да го направи и т.н Та явно му идва в повече, обаче пък аз няма на кого друг да разчитам. И понеже след всичко това очаквам и да ми прави масаж на стъпалата,  да си говорим,  да ме успокоява, а той няма сили и за това аз се разстройвам и плача  ooooh! а той се депресиря че явно не на ниво. Казва, че го ползвам за слуга че не съм се интересувала от него, че нареждам като свекърва....................че е уморен. Ох направо си е изпитание за една връзка това положение, но някак вярвам, че ще се справим от 95год сме заедно и много сме преживяли и стова ще се справим  Praynig

# 114
Беба, мъжете така узряват истински, а не в казармата. Моя уж е ходил, ама докато не му опря яйцето до гъза, хич не си е мърдал пръста.
Сега да го видиш как търчи подире ми, гони ме да лягам и почивам (щото аз от 15 стъпала издишам  hahaha) и той шета и подрежда. Хем ходи на работа и то изморителна физически.
А ти кажи на твоето мъжленце, че ревеш от бременните си хормони, а не че той не е на ниво. Това им дава сили  и кураж да издържат.

Асе, ти хубаво искаш да го види майка му, ами аз като няма на кого да го покажа кви ги върши понякога? ooooh! Whistling Такива сме ги взели, такива ще си ги търпим. С всичките им кусури. Hug

# 115
Беба, да ти кажа и ние сме горе долу така. Само кадето аз не нареждам само на него а на всички който са около мен и става страшно Sad Карала съм се с моя веднъж по сериозно заради това. Но в повечето случай само ми казва " стига нарежда " и точка няма скандали или каквото и а е било. В това отношение аз съм много доволна от него. Ако беше някой друг едва ли би ме издържал.

# 116
Асенце,разбирам те как се чувстваш и е просто ужасно!!!Слава на Бога не съм изпадала в такава ситуация с мъжа ми(все още Praynig,дано и да не става),но сестра ми като роди, зет ми ме побърка!!!Толкова ревнуваше ,че няма кой да му обръща внимание,толкова се превърна в малко дете и правеше номера също като 5 годишен!!Да не забравям и приноса на майка му ,която и до ден днешен си го третира като първокласник,щом още му говори на "мама"дори и пред хората.Тогава зетко изведнъж започна да изпада в депресии,да се разболява от какво ли не -беше просто ужасно,трябваше денонощно като психоаналитик да им наливам разум и спокойствие в главите +да помагам за отглеждането на дребния ,защото както писах мама е починала отдавна ,а сестра ми не искаше и да види свекърва си у тях ,при положение ,че тя само си оплакваше синчето #2gunfireТа просто съм им бясна на моменти на тия мъже-дори в тези най-важни моменти ,в които жената носи детето в тялото си ,храни го чрез тялото си ,понася всички неразположения с тялото си ,преживява всички хормонални промени с тяло и душа,мисли за раждане ,хранене и отглеждане на детето в детайли пак  тя трябва да ги успокоява,да внимава те да се чувстват добре,да се грижи за тях,да им обръща внимание,за да не се чувстват пренебрегнати...е кога идва "нашето време"????? #2gunfire
Мириам ,стискам палци на приятелката ти всичко да е наред Praynig

# 117
Мериам, стискам палци всичко да е наред с приятелката ти Praynig

Много ми е интересно да чета за мъжете. Във всяка история намирам части от поведението и на моя убавец, така че няма да описвам и нашите неволи Wink Само да ви кажа, че не сте сами момичета  Hug

Ние се готвим да ходим на море след 2 седмици, аз се чувствам добре и не мисля, че ще е проблем. Само пътуването ме притеснява, че не издържам седнала повече от 20 мин.
Също още нищо не сме взели за бебка. Почнаха да ми връщат дрехи от Хриси, дето съм раздавала, та само бодита няколко ще взема. Всъщност се намирам в много странна ситуация, защото като се роди бебка и ще заминаваме за известно време в чужбина. Идея нямам как ще се справя Sad Иска ми се само таткото да пратя, но пък какво семейство ще сме така. Ще изпусне толкова моменти от растежа на децата. На всичкото отгоре, като казах на майка и тя милата като ревна, изпрати ни като за последно, а всъщност е временно, та успя да ми вмени чувство за вина и сега ми е кофти. Еххх, имах се за силна душа, но ето че и аз се сговних Sad

Ако утре е все така хладно, както досега, и ние с Хриси ще дойдем на среща. Доведете някое и друго детенце за компания Simple Smile

Лек ден и по-ведро настроение на всички желая  bouquet

# 118
Аз си спретнах малко разтоварваща терапия Crazy В такива моменти влизам да чета в Разведени... и сега попаднах на една тема - Какво ви дразнеше в бившия... Е, такива мухали има, че моят ми се струва златен направо Crazy
Така много по-спокойно понасям нещата. Знам, че е гадно, но от друга страна момичетата там са осъзнали накъде отиват нещата и са успели да предприемат правилната стъпка Peace
А аз се успокоявам с това, че те наситина са имали проблеми, а моите си ги самонасаждам понякога Grinning

Сега ще полегна, а после ще гледам да пооправя вкъщи, че е лудница Laughing

# 119
Бонджорно!
Аз от снощи съм една ужасна ревла smile3518 Weary Някакви мисли си провокирах след среднощните ни разсъждения на тема мъже и ми стана невероятно тъжно, че днес давам Спаси за 6 дни. Никога не съм се разделяла  за толкова време с него и бременната ми душа го изживява сякаш няма да го видя повече - гледам му разпиляните вещи и... се сдухвам жестоко. Което е най-тъпото наистина не си контролилам сълзите. Сигурно много глупашки изглежда отстрани, но това е...  Sob От това пък ми става кофти за бебешунка в корема, че я  товаря с негативни емоции и сякаш тя е виновна, че не трябва да се натоварвам и затова братчето й ще  е  далече от мен...   абе  ooooh!

Асе,
поздравления!  Hug За срещата - аз съм на линия. Предложението на Дидка за заведение с климатик май се обезсмисля, предвид температурните спадове. Наистина се диша.
Сладка Дидке, наистина страхотно сладурско легло.

Като обобщение за мъжете - на бъдещите мъжки майки препоръчвам една книжка "Как се възпитават момчета" на Стив Бидъл. Има много полезни и интересни неща, които не винаги майчината интуиция би усетила или които под натискът на обществените задръжки бихме пропуснали ако не знаем колко са важни. /например тъпото разбиране, че в пубертетаэмомчетата не бива да се прегръщат и целуват и небива да им се показва явно майчината любов, за да не става мек и да не му се смеят.../ Та ако отглеждаме момчетата си с любовта, от която те имат нужда /а за тяхната неуверена по същността си природа това е хипер важно/, ще можем да възпитаме едни балансирани и зрели мъже, които да са си изживяли пуберството, когато му е било времето, които да не се страхуват от отговорности и от откриване на емоциите си пред противоположния пол.

МИРИЯМ
,  Praynig Praynig Praynig Praynig за приятелката и бебето й.

Общи условия

Активация на акаунт