Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
-
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
Мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане са разнообразни. Някои жени предпочитат тази процедура поради медицински причини или предишен опит с тежко нормално раждане. Важно е да проведете открит разговор с вашия лекар, който може да предостави информация и да помогне при вземането на решение.
-
Какви артикули трябва да носите в Шейново при раждане?
-
Какви са изискванията за почистване на фирми във Варна?
Явно го гони вината, щото днес сутринта беше мек като памук. Обаче не и аз
Детето пак си отнесе две шляпки по дупето, абсолютно без причина и подивях
Но без думи - само с много остри погледи, че все пак не е хубаво детето да разбира, че имам разногласия в методите на възпитание 
И затова трябва и аз да остана. Но всъщност на него и от мен му е писнало 

Въпреки че пак го избиват на калпазански простотии.

.
.
Такива сме ги взели, такива ще си ги търпим. С всичките им кусури.
Карала съм се с моя веднъж по сериозно заради това. Но в повечето случай само ми казва " стига нарежда " и точка няма скандали или каквото и а е било. В това отношение аз съм много доволна от него. Ако беше някой друг едва ли би ме издържал.
Та просто съм им бясна на моменти на тия мъже-дори в тези най-важни моменти ,в които жената носи детето в тялото си ,храни го чрез тялото си ,понася всички неразположения с тялото си ,преживява всички хормонални промени с тяло и душа,мисли за раждане ,хранене и отглеждане на детето в детайли пак тя трябва да ги успокоява,да внимава те да се чувстват добре,да се грижи за тях,да им обръща внимание,за да не се чувстват пренебрегнати...е кога идва "нашето време"?????
Някакви мисли си провокирах след среднощните ни разсъждения на тема мъже и ми стана невероятно тъжно, че днес давам Спаси за 6 дни. Никога не съм се разделяла за толкова време с него и бременната ми душа го изживява сякаш няма да го видя повече - гледам му разпиляните вещи и... се сдухвам жестоко. Което е най-тъпото наистина не си контролилам сълзите. Сигурно много глупашки изглежда отстрани, но това е...
От това пък ми става кофти за бебешунка в корема, че я товаря с негативни емоции и сякаш тя е виновна, че не трябва да се натоварвам и затова братчето й ще е далече от мен... абе