Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за спането по гръб по време на бременност?
-
Какви са мненията за контракциите и подготвителните контракции?
-
Какви са мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане?
Мненията за планираното цезарово сечение по време на раждане са разнообразни. Някои жени предпочитат тази процедура поради медицински причини или предишен опит с тежко нормално раждане. Важно е да проведете открит разговор с вашия лекар, който може да предостави информация и да помогне при вземането на решение.
-
Какви артикули трябва да носите в Шейново при раждане?
-
Какви са изискванията за почистване на фирми във Варна?

, но ми се ще да кажа на Ирина, че нейният Симеон най-вероятно си е починал добре, докато малкият не е бил с вас, и сега му е трудно да свикне. И на мен понякога ми се е случвало след продължителна раздяла с децата в началото да се дразня от дребни неща, от които съм отвикнала.
Умряхме да се смеем с мъжа ми, като ги видя, обаче са страшно удобни и успяват да поберат голяма част от корема ми.

4 XL и 5 XL си имам и са ми супер удобни на пупата 
)
какви оплакваници.Ама тези мъже какво им става?Май и техните хормони се променят,докато жените бременеят
Пожелавам ви да се справите по най-лекият начин
Радвам се,че си прекарала добре почивката.И да напазаруваш неща от които да си доволна 

/
Дано е така наистина
Точно като една лелка-готвачка се видях

.
, вместо да се съсредоточа в диета, аз си омешах разделното хранене, ама пак мъжо е виновен щото ми беше сготвил вкусна съвсем не разделна манджа и не се сдържах.