СЕПТЕМВРИ чакаме с протегнати ръце бебчета да раздаде!

• 11 420
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Асе, мен ако питаш, в мъжа ти е проговорило вътрешното му дете.  Laughing Онуй дете, дето си иска и то внимание.  Wink
Като те чета колко си привързана към Сияна, как постоянно е с вас и навсякъде ходите с нея, си мисля, че може би на мъжа ти наистина му идва малко множко. Защо не се организирате няколко дни да сте си само двамата? Струва ми се, че добре ще му се отрази.  Peace

Тая вечер май раздавам безплатен акъл наляво и надясно Blush, но ми се ще да кажа на Ирина, че нейният Симеон най-вероятно си е починал добре, докато малкият не е бил с вас, и сега му е трудно да свикне. И на мен понякога ми се е случвало след продължителна раздяла с децата в началото да се дразня от дребни неща, от които съм отвикнала.  Peace

Мирка, на бебето му става все по-тясно и по-тясно в матката, затова всяко негово преместване се усеща по-силно и ако то се притисне в коремната стена, е възможно да го усетиш като втърдяване.

Тази вечер като пазарувахме в ХИТ-а, си намерих едни много удобни огромни "бабешки" гащи. Joy  Умряхме да се смеем с мъжа ми, като ги видя, обаче са страшно удобни и успяват да поберат голяма част от корема ми.  Laughing

# 91
  • София
Суит, мило, аз със сина ми (Симеон) проблеми нямам. Проблемите ми са с мъжО, а той е Иван  Wink
(ама сега като гледам, как съм се изразила,у нищо чудно, че така си ме разбрала.
Вместо ...но от моя Симеон определено се държи по-добре е трябвало да напиша...но от моя Иван, Симеон определено се държи по-добре. Това понеже Асето е споменала, че навярно пуберът е по-зрял от кандидат-татковците )
Пък и той откровено от мен се дразни, не от детето. По твоята логика излиза, че два дена му еи било толкова хубаво без мен, че сега ми изкарва през носа, че са свършили.  Crossing Arms  #Crazy
Аз отдавна съм с такива гащи,  Simple Smile 4 XL и 5 XL си имам и са ми супер удобни на пупата Embarassed

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 23:19 от irinaradeva

# 92
Иринка, да ти кажа честно като гледам какво е у дома, нищо чудно да му е харесало два дни да попътува и да остане сам с мислите си. Иван сао от куртоазия казва - ама ти как ще се спревиш със Сияна там (защото нашите работят от сутрин до вечер). Всъщност някак си отдъхна като му предложих да не се прибираме с него и дори взе да се оправдава... Кофти ми е, че всъщност се оправдава, защот се чувства виновен, а не защото осъзнава как ми бърка директно в сърцето Sad
Суит, ако е дете - хубаво. ама аз си мисля, че говори някакъв бесен тийнейджър... и честно казано на моменти се чудя като остане самичък наистина ли ще мога да му имам доверие... Друг път не ми е пукало, но в тази сигуация е направо уязвим.. (дано няма кой да му намери женска компания Praynig)
Ох..., ама какви ми минават през главата..., но нормално е - нали уча кинодраматургия Mr. Green

# 93
Олееее........ ooooh!какви оплакваници.Ама тези мъже какво им става?Май и техните хормони се променят,докато жените бременеят CrazyПожелавам ви да се справите по най-лекият начин Peace
Vilistar-добре дошла отново Heart EyesРадвам се,че си прекарала добре почивката.И да напазаруваш неща от които да си доволна LaughingСъщо-успех и на последната морфология Hug
Ириниии-как добре ме подсети,че и за себе си трябва да помисля,преди да влезна в болница HugИзобщо не бях се замисляла,че трабва да си приготвя бельото и други принадлежности Grinning
Мариам-е,ти отключи в мен кулинарката Peace JoyС тая торта ми потекоха лигите и не можеш да си представиш какво желание ме обвзе да я направя,при положение,че мразя сладкарството/и май не го умея Embarassed/Чак си се представих с престилка на кръста,с прибрана коса и кърпа на главата Joy Joy Joy
Иринка- Peaceза консултацията.На Асето също Grinning
Стелка-любима-златна ти уста Heart Eyes/че и аз все кошмари сънувам и рева Sick/
Stoon-тези шишета ми се видяха космически LaughingС тази тръбичка вътре.А явно,щом не са от вчера като марка/ето,Иринии също е ползвала/може наистина да са свободни от бисфенол newsm78Дано е така наистина Peace

# 94
  • София
Асенце, гуш.  Hug
Всичко ще си дойде на мястото, споко  Hug
Пък и ти самата още утре ще погледнеш на всичко от веселата му страна (знаем си те  Heart Eyes )
Уанде, представих си те цветно  Joy  Heart Eyes

# 95
о,сватя ако знаеш аз каква фантазия имам hahahaТочно като една лелка-готвачка се видях hahaha

# 96
Първо към Мирката. надявам се, че кризата е отшумяла.За мен, както знаеш, безобидни контракции на първо четене почти няма, но все пак в случая мисля, че нямаш основание за тревога. Вариантите са много - като започнеш от позата на бебето /както Гери казва може нещо да е натиснало/ и стигнеш до колики /и газове/, дължащи се на някои храни. Това че коремът ти е нависоко е добре. Сериозните контракции като цяло са в долната част. И пак да напомня, че магнезият не е аспирин и не действа с еднократен прием. не е добре да се самопредписва, а в последните месеци но-шпа не се пие защото освен коремната гладка мускулатура, отпуска и мускулите на шийката на матката, което спомага за разкритие...
Асе, с нетърпение те чаках от прегледа. Важните новини са добри и съм мног орадостна за теб. Много оптимистична за мен е и информацията за скоковете в разтежа на бебешорите вътреутробно... дава ми надежда за моята балерина... А относно мъжа ти  Hug Hug Hug Прегръщам те и съм съпричастна с емоциите ти. Аз самата съм изключително чувствителна и подобни думи и мен биха разстроили. съпругът ми напоследък все беше изключително уморен, някак без тонус... и все това повтаряше - как няма сили... А ежедневието му с нищо не е променено отпреди...А аз хормонката се разтройвам като го чуя да говори така, защото ако някой трябва да почива повече, то това съм аз... а не с контракции да хвърча по малкия... както и да е... Оставихме го Спаси за 4 дни, останахме сами; той пак е все така натоварен, но някак психически като че ли се чувства по-добре. Утре пак изпращаме детето за 6 дни на почевка без нас - и двамата сме хипер привързани, но осъзнаваме, че имаме нужда от това време без него - аз заради почивката, а той - заради... също почивката и съзнанието, че няма ангажимент и и"работа след работата" Споделям мнениено ва суидкидс - ако можеш не го оставяй да "ергенува", а по-скоро ако може оставете принцесата и си поживейте няколко дни като гаджета... Много е тъпо, че дори и тези ситуации, трябва ние като жени да оправяме и осмисляме... Разчитам утре като се наспиш да си много по-добре  Heart Eyes Hug

# 97
  • жителство на место
оооох днес май е денят на тежките мисли
аз също доста поплаках днес, но улеква, въпреки че трвогите не отминават леко
изследванията, които направих заради отоците са добри- изводът е малко диета и ако може повече спокойствие, нали и мен ме тресе темата с ремонта
mari p какняма да покажа детската стая; дано само да е същата като на каталога, че на живо не съм я виждала #Crazy

# 98
  • София
о,сватя ако знаеш аз каква фантазия имам hahahaТочно като една лелка-готвачка се видях hahaha
Ти - лелка  Joy  Joy  Joy hahaha
В тоази ред на мисли, една моя колежка на 23 много разпалено обясняваше нещо за някаква лелка на 35 години, как не ми се отплесна ръчичката - не знам  Joy Joy Joy
Яяяяу, сега виждам, че три дни ще се диша при нас  Praynig, че мен откровено жегата ужасно ме мори

# 99
Много ви благодаря за успокоителните думи Praynig  bouquet HugАз магнезий не пия Rolling EyesСамо папаверинче всяка вечер по заръки на доки!!!!Дано да е било безобидно но се повтори няколко пъти за кратко време!! newsm78Няма да се плаша повече  Hug Hug Hug
Хей нощна смяна ли се заформи  bouquetБраво трябва да имаме нощни смени HugАз ще взема душ за 100тен път ще се омажа де що си мажа/не че помага/ще си пия витаминчето и ще отпусна телеса в леглото до хъркащия ми мъж!! Tired Tired

# 100
  • София
Иринче, съжалявам за грешката- от постинга ти твърдо останах с впечатление, че става дума за Симеон, сина ти, и дори се поочудих малко, че сте го пращали в Бургас да прибира Павчо..... Laughing ,  ама си викам "какво пък, голямо момче е, да не би да не може да се справи...."  Blush

MY NAME, радвам се, че са ти добри изследванията!  Peace

Желая на всички ви да посрещнете утрешния ден с хубави мисли!   bouquet

# 101
Ето ме и мен Wink
Докато изчета какво сте изписали днес и ще трябва да си лягам Laughing
Ние днес си купихме комплекта за изписване и музикалната играчка за легло.Много са сладки Heart Eyes
Комлекта е 40лв а е 11 части в София вървят по 50-60 лв такива а тук в Бургас явно не са толкова скъпи. Ние на играчката и се радваме толкова много сигурно бебето няма да се радва чак така Joy
Мире миличка пак ли те ядосва твоя любим,дай да те гушна да ти олекне малко Hug Hug Hug
Асе радвам се че прегледа е минал добре, ама то на теб още мъничко ти остана Hug
Исках да пиша и други работи ама ми изсвирясаха от главата newsm78
Айде лека вечер на всички и да спите сладко и да не ви мъчат киселини Peace

# 102
  • София
Суит, като си прочетох предишния пост - ами наистина не съм се изразила (меко казано) по най-правилния начин  Embarassed Joy
Важното е, че внесох яснота  Naughty
 Heart Eyes
Сингинг гърл, аз като голям фен на играчките по принцип правя така - гледам винаги вкъщи да има малко дете, та да му (си Embarassed) купувам играчки Joy

# 103
Хем ви съчувствам,хем се успокоявам като чета.Моя мъж определено първия пт нещо трудно го прие,че е баща.Или по точно не го прие,много много не се държеше като такъв.Поне аz така го виждах.Искрено се надявам тогава да си го е иzкарал и zа сега,щото както тука сме сами...няма да ми хареса да си гледа приятелите и т.н.Иначе аz никога не съм се впрягала много,някак не съм от ревнивите.В смисъл като иска да ходи еди къде си,а пък на мен не ми се ходи(както е в момента),да ходи,не му правя сцени..Естествено после да не почне да прекалява,тогава няма да ми харесва..
Та ако твоя го е пропуснало първия път,може да го тръшне сега  Wink .Важното е да не се впрягаме(което аz не го умея),дано отминават тия периоди
Лекичка Hug

# 104
Ето ме  Hug моят мъж заспа, а аз съм се ококорила.
Дидка, събирах идеи за леглото, ако може един линк...
За тортичката, проста е ама е много вкусна, но пък не ми се полага защото вече съм стигнала отдавна максимума и сега ще трябва да се предприемат мерки.
На вас обаче момичета ви се полага като ви гледам какви сте балеринки   chef.
Асе радвам се, че прегледа е минал чудесно и всичко с теб и бебо е наред Peace.
По темата за мъжете да кажа, че там дето гори ще и да пуши.
Във всяка къща си има време за  изглаждане на разногласия, а по   време на бременността сме много по чувствителни и за това си е нужно да имаме стратегия, за да не се стигне до там и ние да избухваме, и при мен това не е хич добре Crazy.
Ние с мъжо проведохме разговор относно пазаруването на бебешките неща и се оказа, че той наистина не ги мисли ама хич тези работи.
Ама мъжка му работа, нали за туй сме жените, та като му обясних и му нарисувах картината как в следващите месеци надали ще се смалявам, най вероятно ще продължавам да раста, той веднага се съгласи, че е време да се купи каквото е нужно.
Винаги когато ми е мъчно и тъжно си повтарям, че дори и да пренощува плач в дома ми на сутринта идва радост и наистина е така.
Та както аз обичам да казвам в манджата трябва да се слага и черен пипер инак е много блудкава, само да не прекалим с дозата, че да не нагарча Peace.
Днес ми излезе първата сърбяща кърваво червена стрия Whistling, вместо да се съсредоточа в диета, аз си омешах разделното хранене, ама пак мъжо е виновен щото ми беше сготвил вкусна съвсем не разделна манджа и не се сдържах.
Бебо тази вечер беше много смешен, дупеше се и правеше разни странни "плуващи"движения, което много ме забавляваше Heart Eyes.
Момичета имайте по -хубав ден утре   bouquet !

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 00:46 от Mariam777

Общи условия

Активация на акаунт