Слънце, вятър и вълни - нека да е пълно с две черти! - 14.07.-20.07.2008

• 7 270
  • 186
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от мен , мен ме е обзвело вече петъчното настроение малко по-раничко от обикновенно  Mr. Green  , смятам да затвърдя тена събота и неделя  Sunglasses

# 91
  • София
Добро утро, момичета  Hug
Получих си изследванията от Плевен…. Имам хашимото и ми е много смотано в момента.. Cry Sad

# 92
  • Пловдив
Лана,и аз съм така,мила.Спокойно,с подходящото лечение много бързо ще вкараш ТСХ-то в норма.

# 93
Здравейте мацурани! Виждам отпускарски период и весело настроение. Само така Laughing

Самурайче - мисля те! И палците не ги пускам! Дано всичко да е наред Praynig

Шамс - виждам те пиши Wink

Поизпуснала съм Ви, ама ще наваксам.. Laughing

При мен нищо ново, наближава времето за имунологичните изследвания - другата седмица. Иначе с милто нещо навлизаме в някаква криза в отошенията, конкретно по отношение на липсата на бебе и ми е много кофти...имахме голяма разправия наскоро и не съм писала, направо не знам какво да Ви кажа...Вече чакам с нетърпение да ми дойде часа за преглед да видя ще ми позволят ли да правя опит инвитро или не...такива ми ти работи..Хайде до скоро пак ще се включа Stop
П.С. - Маца роди шест малки черни котенца.. Mr. Green

На всички весело лято и успех в бебеправенето! Hug

# 94
Сунарче  Hug тази криза в отношенията май се проявява от време на време при повечето двойки с нашите проблеми, просто и на двамата ви е тежко сега, но ще отмине Hug Стискам палци за изследванията Peace а и честити котешки отрочета на Маца Wink
Ланна Hug

# 95
  • София
Лана,и аз съм така,мила.Спокойно,с подходящото лечение много бързо ще вкараш ТСХ-то в норма.
И МАТ ми е висок, а ТАТ ниско изобщо поне разбрах причината за кухото яйце  Sad

# 96
  • Пловдив
Лана,и на мен са ми високи ТАТ и МАТ.Ще се консултираш ли с д-р Тодорова,предполагам-да?
Сунар,гуша те,мила!И ние сме имали кризи,но минава и заминава.

# 97
Лана не се шашкай Цецито е права с подходящо лечение ще влязат в норма нещата .
 И аз съм с Хашимото на мен и ТАТ и МАТ са ми в облаците и то много вече 3 месеца ги лекувам и паднаха малко с около 1500 падна МАТа а беше 3375 ,  ТАТ влезна в норма така че надежда има решение също. Моя съвет запиши си час при Тодорова Peace.

Сунарче тове е най гадното на фона на всичките ни проблеми дразгите с мъжо на е временно сигурна съм ще видиш Wink

Честит имен ден на всички празнуващи с името МАРИНА
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 98
  • София
Аз се записах час при Тодорова още преди да съм ги получила резултатите, ще хода при ния чак на 31.07 тогава имаше свободен.. Чета ужасни неща за това хашимото, че е за цял живот нещо като диабета. Още ми е много кофти да свикна с тази мисъл и ми е болно..Предполагам че в следващите 6 месеца няма де се мисли за дете Cry
Тирeотропен хормон (TSH)         3.65   (0.34 - 2.5 μIU/ml)
Анти-тиреоглобулин (ТАТ)   55.70 (-)   (N<100, Low pos. 100-150 Pos.>150)
Анти-ТРО (МАТ)   35.80 (+)   (N<10)
Сори  че така ви мрънкам  Sad

# 99
  • Пловдив
Лана,моя МАТ е около 200 и кусур,ТАТ около 60.ТСХ,ако го вкараш бързо в норма може и антителата да паднат.Моят ТСХ е нормален,но въпреки това антителата са завишени.Дори с тези стойности правих ИКСИ-то,но не вярвам заради тях да не се е получило.И аз имам час за 22.07.при д-р Тодорова,да видим какво ще ми каже и тя.

# 100
  • София
Лана,моя МАТ е около 200 и кусур,ТАТ около 60.ТСХ,ако го вкараш бързо в норма може и антителата да паднат.Моят ТСХ е нормален,но въпреки това антителата са завишени.Дори с тези стойности правих ИКСИ-то,но не вярвам заради тях да не се е получило.И аз имам час за 22.07.при д-р Тодорова,да видим какво ще ми каже и тя.
Цеци,мила ти приемаш ли нещо и какво. Стискам палци за 22.07 и да знаеш, че ще чакам да пишеш как е минало и какво е казала Тодорова. Сега започвам да чета и да се образовам така се надявах да имам висок пролактина че той поне се лекува, а то какво излезе. Аз забременявам лесно, но за съжаление неуспешна,  каква ирония само за какво ми е да забременявам така, когато плода не се развива… Sad

# 101
Привет. Не съм забравила нито една от вас. Дано успеем много скоро.

Сунарче, тъжно ми е ,че си скапвате настроението, че малко ли са ви проблемите. Виж тя твоята мацинка се скъса да ражда. Хайде да прихванеш и ти.

Ланна, дано пък и това е лечимо. Много момичета забременяха и с Хашимото, чела съм из форумите.

Цеци, дано скоро успееш.

Мая, къде ти е биричката?

# 102
  • Пловдив
Лана,ще ти пиша на лични,миличка Hug

# 103
Игличе ако знаеш колко съм жадна направо едвам издържам ама съм на бачкане и не става по късно ще пйним по една биричка с Цецито Twisted Evil Mr. Green

# 104
Добре че е Майчето иначе днес цял ден слушам, че Марините празнуват, пък ми минава през едното  и излиза през другото ухо.
Честито на нашите Марини  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт