Деца с диабет - тема 4

• 45 813
  • 468
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
нашата организация се е зародила от дадено преди години обещание от страна на партньора ми

Уважаеми г-н Торосян, а бихте ли казали кой е партньора ви?

# 76
 Благодаря ви за реакцията и ще обърна внимание ,но почти винаги през седмицата има такива "пристъпи", като в това състояние не мога да измеря КЗ, за да видя, дели е ниска или не, защото това е невъзможно. Ще се консултираме и с нашия ендокринолог. Има ли някои наблюдения, дали високата или ниска КЗ води до поява на блънди, като от ухапано от комар или одраскано, защото съм забелязала, че при нас има такива неща от време на време.

# 77
  • Пловдив
smeshi  при моят син наблюдавам, че винаги когато изпадне в такива състояния му е висока захарта. Малко да я вдигне и става един раздразнителен, крещи, мрънка. И след малко му минава. Поне при нас е така - досега не съм забелязвала при ниска захар да е раздразнителен.

# 78
Явно си е до дете, защото Дарена при ниска захар става неузнаваема- мрънка, пищи, плаче за нищо, веднага познавам, че й е паднала захарта. При висока захар обаче няма никакви признаци.

# 79
На вниманието на mamaan и всички които се интересуват от Нас.
Уважаема Госпожо,
мислех,че за Вас и всички родители,сполетени от този проблем по-важна би била възможността да Ви бъде помогнато БЕЗПЛАТНО И БЕЗКО-РИСТНО,като Вашият ангажимент е само да се свържите с Нас за да ни пред-ставите медицинска документация,касаеща заболяването на слънцето Ви.Ако наистина се вълнувате толкова - отваряте на страницата ни: www.exdeug.org и там най-отдолу сме изписани хората ангажи-рани с тази идея,основен спонсор,начин за набиране на средства и т.н. В случай,че НЕ СИ КРИЕТЕ E-mail а посочите такъв,моля задайте си конкретнити въпроси!Също така, считам,че начините за кореспонденция са ДВА:
1-ви ОТВОРЕНА кореспонденция предоставена на неограничен брой лица,имащи възможност да се запознаят с Вашия случай и проблем и съответно да се включат в чата с мнение или препоръка по проблема.
2-ри ДИСКРЕТНА кореспонденция при която информацията с оглед запазване на личното и здравното положение в относителна тайна с цел недопускане на нерегламентиран достъп до информация,касаеща ЛИЧНОСТНИ отношения.При такъв вид кореспонденция достъпът и обемът на информацията е САМО до толкова,колкото Вие решите,че е необходимо да се знае по случая със съкровището Ви.Изборът е изключително Ваш!
НИЕ НЕ МОЖЕМЕ ДА СЕ МЕСИМЕ В РЕШЕНИЕТО ВИ!Целта е Вие да си прецените как Ние можеме да сме полезни на Вашето дете,на децата на БЪЛГАРИЯ,имащи такъв проблем за да се чувстват като част от нас - равностойни и равноправни членове на това общество.
И една лична молба - бихте ли ме консултирали как да се изразявам?
Дете с диабетичен проблем...
Дете със заболяване...
Дете болно от диабет или
Диабетиче?
Благодаря Ви предварително,
адв.Радослав Йовчев

# 80
  • София
И една лична молба - бихте ли ме консултирали как да се изразявам?
Дете с диабетичен проблем...
Дете със заболяване...
Дете болно от диабет или
Диабетиче?
Благодаря Ви предварително,
адв.Радослав Йовчев
Хора с диабет.
Деца с диабет.

# 81
Льоня,
Благодаря и дълбок поклон за съвета и оперативността на отговора=

# 82
Сутринта гледах по БНТ пак дебат за аналозите-представяше ни проф. Борисова-много стегнато, борбено, аргументирано-браво на жената   bouquet Опонираше й онзи неизвестен лекар от НЗОК, който само повтаряше,че най-естественият инсулин е човешкият  Rolling Eyes, защо сме искали аналози, като ги няма в природата и т. н.Водещият му зададе много интересен въпрос-ако няма резултат от аналога, връщат ни на човешки, ами ако няма резултат от човешкия-тогава как ни лекуват?!? И онзи не даде никакъв смислен отговор,само повтаряше че касата иска най-доброто за нас  Shocked
   Пропуск е обаче,че не казаха че днес ще се събирате пред НЗОК в София. Жалко, че много сме от провинцията и не можем да ви подкрепим  Confused

# 83
  • София
Адв.Йовчев, г-н Торосян,
Мисля, че е обяснимо защо помолих за повече информация - не знам кой родител би предоставил информация за заболяването на детето си на непознати хора и би се обвързал с кауза, в чиято справедливост и почтеност не е убеден.
В начинания като Вашето добрата репутация на хората, които стоят в основата му, е ключова.
За мое съжаление, Майкъл Капустин, поне в моите очи, не се ползва с такава.
Похвално е, че името на Вашия партньор най-сетне се появи в сайта (от снощи, ако не бъркам) - сега мисля, че родителите ще са по-наясно със ситуацията и ще могат да вземат по-адекватни решения дали да повярват на безкористността на намеренията ви и дали да приемат помощта, която им се предлага.

# 84
Добре, Льоня. Както казах по-рано, добро насила не може да се направи. Аз само Ви поканих, но не Ви насилвам. Решението е изцяло Ваше. А що се отнася до Майкъл Капустин-Всички, които сте против него, преди да го осъдите, да сте си направили труда да се запознаете с историята му по-отблизо? Да сте се замисляли, че има истина и по-различна от тази, огласявана толкова усилено? Говори се, че е измамил близо 5000 вложители... А да Ви е известен фактът, че от всички тези вложители, които са подали жалба в съда, че са измамени от Майкъл, само една единствена жалба е спечелила в съда? А да Ви е известно, че единствен , спечелил дзепото е някъкъв роднина на някъкъв прокурор?# А да сте наясно, че дане беше роднина прокурорски, и неговата жалба щеше да е отхвърлена от съда като неоснователна? Да сте си задали случайно въпроса, че е възможно държавата да е постъпила с него по същия начин, както постъпва и с всички Вас-взима си своето и изхвърля другото? Лесно Ви е да кажете-щом е осъден, значи е виновен. Тогава защо не сте съгласни с начините, по които държавата се отнася с Вас? Или само, когато става дума за нещо Ваше, само тогава може би държавата е не права?! Защо не си правите труда да преценявате нещата според Вас, а не според каквото се говори, и тогава да взимате решение? Защо според Вас петте хиляди измамени от Лайф Чойс не са могли да осъдят Майкъл, че ги е измамил? Отворете си очите, хора! Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат. Да Ви е известен случайно Фактът, Че Лайф Чойс няма неизплатен дивидент на вложител до задържането на Майкъл Капустин? Разбира се, че не Ви е известно това. На Вас ви е достатъчно само онова, което се говори по медиите и кръчмите.
Да, Майкъл е моят партньор и мой приятел И се гордея с това!
Да, С Майкъл искаме да създадем организация, която да помага не само на деца с диабет, но в бъдеще и на всеки, който има нужда.
И няма да Ви споделям колко окуражаващо е неверието Ви.
Продължавайте по същия начин, имате всички основания да продължите да ни нищите тайно или явно, имате право да ни плюете. И имате пълното право да се опитвате с всички сили да унищожавате още в зародиш добрите намерения на хората. Индианците хубаво са казали, че няма ненаказано добро.
Само забравих да попитам-защо ще се събирате пред НЗОК, ако държавата е винаги права и решенията й са справедливи?

# 85
Майкъл Капустин не ми е от най-симпатичните хора, обаче ако иска да дава пари за деца с диабет, въобще не ме интересува произходът на парите му.

# 86
  • Пловдив
Адв.Йовчев, г-н Торосян,
Мисля, че е обяснимо защо помолих за повече информация - не знам кой родител би предоставил информация за заболяването на детето си на непознати хора и би се обвързал с кауза, в чиято справедливост и почтеност не е убеден.
В начинания като Вашето добрата репутация на хората, които стоят в основата му, е ключова.
За мое съжаление, Майкъл Капустин, поне в моите очи, не се ползва с такава.
Похвално е, че името на Вашия партньор най-сетне се появи в сайта (от снощи, ако не бъркам) - сега мисля, че родителите ще са по-наясно със ситуацията и ще могат да вземат по-адекватни решения дали да повярват на безкористността на намеренията ви и дали да приемат помощта, която им се предлага.

Аз точно за това говорих. Много се радвам, че най-накрая истината излезе наяве.

# 87
 newsm08  Здравейте! Моят син е с открит диабет още когато беше на една годинка. Два дни след рожденния му ден.Надявам се, че ще можем да си помагаме взаимно с информация. Някой от вас може ли да ми каже, дали здр.каса изписва вече на малки деца Левемир или Лантус?И на колко малки?Вие ако използвате за детето си такъв инсулин,купувате ли го?А дали има толкова малко дете с помпа? И как е?Two Hearts

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 18:48 от janita012

# 88
Аз търся телефона на НЗОК за проверка на заверените протоколи. Знаете ли го, че някъде съм го затрила?

# 89
  • София
Ianita znam za dete na takava vazrast s pompa.

Общи условия

Активация на акаунт