Деца с диабет - тема 4

• 45 813
  • 468
  •   1
Отговори
# 60
Е, от тук на татък всеки сам решава.А на Вас г-н Торосян благодаря,че въпреки нападките и обидите публикувахте вашата позиция лично Вие.  bouquet

# 61
Здравейте ВСИЧКИ,
които повярвахте,писахте,коментирахте или по какъвто и да е начин спомогнахте на близък Вам човек да разбере за съществуването на exdeus.org. В тази връзка,обръщам се към модератора да разреши качването на линка ни!?... Предварително Ви благодаря.
Обръщам се към ВСИЧКИ посетители ва форума - бъдете ХОРА и гледайте позитивно на нещата. Макар и бавно,рядко,понякога и късно но добрите неща се случват.Нека повярваме в тях в името на ДЕЦАТА ни. Те заслужават най-доброто което сме в състояние да им дадеме!!!
Вардан,благодаря ти и на тебе,защото спазвайки добрият тон на междуличностните отношения не се поддаде на изкушението да отговаряш на нападките.Гордея се,че работиме заедно при осъществяването на този мащабен,труден но благороден проект!ДЕЦАТА ни го заслужават!
И нека топлотата и добротата бъдат водещи в отношенията ни.Хайде да се опитаме да съберем в едно Човечност,СЪпричасност,БЛАГОродство,БЛАГОтворителност и Желание за Победа над заболяването имащо Вашите деца.ТЕ ВСИЧКИ СА  НАШИ - НА БЪЛГАРИЯ...НА ОБЩЕСТВОТО!

Ваш адв.Радослав Йовчев -
правен отдел на exdeus.org
ryovchev@exdeus.org
GSM:08 98 457 292

# 62
Г-н Торосян, радвам се, че лично се включихте във форума. Много е хубаво човек да получава информация от източника, а не казано-преразказано. Наистина се надявам скоро да ни зарадвате с хубави новини  newsm10

# 63
  • гр.Добрич
Уважаеми господа, след като така възпитано се включихте в нашия спор, за да се защитите, ще чакаме и да направите нещо от обещаното. След като толкова години работите по този проект, би трябвало вече да имате някакви постижения.

Днес пътуваме за София да видим какво ще каже Константинова, че не сме ходили на преглед от месец Март. От Актрапида много се зачервяват местата на убожданията и трябва да мислим вариянт. ще се срещнем и с тази прителка с трансмитера да видим чудото на живо. Laughing Още сме в чуденка дали да слагаме от този в болницата, защото реално ще знаем резултатите чак след 3 дни.

# 64
Спинки стискам палци всичко да е наред.Ние  сме слагали трансмитер за 3 дни,въпреки,че резултатите не  се виждат веднага  бях доволна,защото бяхме с много високи стойности,но се оказа,че не са вд резултат на хипо и ни корегираха дозите.Пиши като се приберете.  bouquet

# 65
Отново здравейте ВСИЧКИ,
които сте с добри чувства и намерения в този форум.Обръщам се специално към SPINKI - дължа Ви уточнение. Идеята се зароди преди около 9 години.Видно от сайта на exdeus.org  той съществува от 2008г. и е все още в процес на усъвършенствуване.За да има положителен резултат е необходимо ВСИЧКИ да бъдеме съпричастни към това заболяване на ДЕЦАТА на БЪЛГАРИЯ.Не приемам немотивирани критични бележки,не съм съгласен,че нищо не е направено!Провокирам ВСЕКИ който се чувства съпричастен да ПОМАГА - изпратете медицинско досие или се свържете с г-н Торосян.Бъдете АКТИВНИ,настоявайте,искайте срещи НО НЕ прекалявайте в притенциите си! Нашата цел е според силите,възможностите и средствата,съответно необходимостта и спешността да бъдеме на ВАШЕ разположение.НЯМА сантимент,НЯМА пари! ИМА само необходимост и даване на шанс!До скоро,адв.Р.Йовчев

# 66
  • гр.Добрич
Г-н Йовчев, постът ми не е бил нападателен, а напротив - исками се наистина да успеете да помогнете дори само на няколко деца. Аз като майка на дете с диабет знам най-добре от какво се нуждаем и правя всичко по силите си.

Луси, като слагахте трансмитера лежахте ли в болницата или само отидохте за слагането и свалянето. Въобще не ми се иска да се затворим в онази дупка и то сега в жегите. Няколко дена бием инсулина с по 40 мин. по-рано и забелязвам че стойностите му са добри. Когато закъснеем всичко хуква нагоре.

# 67
Не,не сме лежали-просто ни го сложиха и след 3 дни отидохме пак в болницата,но ние сме от София и уговорката беше ако има някакъв проблем да отидем веднага.Така че може би ще трябва да останете тук,но всичко зависи от това как ще се разберете с д-рКонстантинова,но не смятам,че ще имате проблем,тя е страхотна.  bouquet

# 68
  • гр.Добрич
Ние така или иначе ще отседнем в София - брата на мъжа ми живее там. Значи ще решим на място.
Благодаря ти.

# 69
Спинки, слагай трансмитера и въобще не се колебай-толкова може да ти помогне да се ориентираш в картината. Когато детето ми беше на възрастта на твоето и стойностите играеха невъобразимо, всичко бих дала за трансмитер , но тогава нямаше!
   Дано после се похвалиш с подобрение  Simple Smile

# 70
  • София
Адв. Йовчев,
Моля за по-подробна информация за вашата организация - в кой съд е вписана, откога,  като какво, кои членуват в нея, къде е седалището ви, каква дейност развивате - с други думи, моля да се легитимирате пред нас!

# 71
Привет на всички!
ние имаме следният проблем - нашия син понякога изпада в необичайни състояния на ярост и нервност, като в следващия момент се успокоява и след това отново става агресивен. Не знам на какво се дължи и бих се радвала ако споделите, при вас има ли такива състояния и как се справяте. КЗ в тези случаи е или около 5-6 ммол или над 10 мммол и не знам дали има някаква връзка.
чудим се да потърсим ли съветите на психолог.

# 72
Смеши, наблюдавала съм това при едно дете в отделението-то беше на около 3 годинки и беше необикновено кротко и мило, обаче направеше ли хипогликемия, направо ставаше неузнаваемо  Shocked - капризнеше, биеше се, крещеше и т. н.

# 73
  • гр.Добрич
И моето бебче много често е свръхактивен, а в същото време е в хипо. Честичко е и агресивен, но всеки път е различно и аз не го свързвам с КЗ, а просто за момента.

Clivia, аз също се радвам че има такава техника, макар и поостаряла, само ме притеснява че Ивчо няма да го търпи и ще направи някоя поразия.

# 74
Г-жо,настоящя регистрация ня сдружението ни няма,но в момента се предвижват документите и тя ще бъде направена в Канада.Въпрос на седмици е.Информация зя членовете в сдружението нямя да Ви давам,защото в настоящия момент тя не Ви е нужна.Когато сайта бъде готов и напълно функциониращ,цалата тази информация,както и информацията за финансови приходи и разходи на сдружението и дейността й, ще бъде достъпна за всеки, пожелал да я има. Надявам се, тези въпроси не са подтиквани  от желание да се търси начин да се дискредитира организацията ни, защото пак казвам-нашата организация се е зародила от дадено преди години обещание от страна на партньора ми, който е преживял същите страдания като Вас, детето му се е разболяло от диабет, получило усложнения, изпаднало в кома и по чудо оживяло. И сега единствения ни стремеж е да открием начин да помагаме на всички деца и родителите им да се справят с трудностите им, свързани с тази болест. И никога няма да си позволим да искаме нещо в замяна от никога за действията ни, правим го безвъзмездно. Затова и не са ми ясни страховете Ви, че ще бъдете излъгани по какъвто и да е начин. Ние просто ще опитаме да помогнем и това по същия начин се прави във всички цивилизовани и развити страни и само тук в България човек трябва да се оправдава за добрите си намерения.
И все пак, отворен съм към Вас и критиките Ви и с готовност ще отговарям на въпросите Ви и ще се вслушвам в съветите Ви.

В. Торосян

Общи условия

Активация на акаунт