Деца с диабет - тема 4

• 45 812
  • 468
  •   1
Отговори
# 45
Elena123,
преди 5 дни те помолих да свалиш обвиненията на Ели Котова към Торосян.
Не е срамно да сгрешиш, срамно е да не си признаеш грешката.
Обясних, че информацията ви е остаряла и създава психоза във форума.
Отново те моля,  да разкажеш на майките какво се е случило и каква е хронологията на събитията.
Тук никой не познава Торосян, аз също не знам що за човек е и дали можем да му се доверим.
Но мисля, че не е редно да отправяме такива обвинения към него.
Все пак времето ще покаже, но гражданското общество се пробужда и ще започнат да се появяват
хора, организации, които да желаят да помагат на СПЕЦИАЛНИТЕ ДЕЦА В БЪЛГАРИЯ.
Аз съм оптимист. Нямам търпение да видя и  първото дете в Б-я с поставена помпа със средства
от дарител.

# 46
  • Пловдив
Веенета
Айде да държиш емоциите при себе си.
Ти откъде си взела, че Елито ги обвинява??????
В какво да ги обвинява???
Малко разграничавай понятията обвинеение и обикновено нежелание да контактуваш с човек, на който просто нямаш вяра.
Да, обстоятелствата около тях се променили, но целите им видимо не.
За вълка и козината му не искам да припомням, всеки знае това.
Така че за тези господа повече не искам нито да говоря, нито да слушам.
Всеки сам решава за себе си.
Имаш желание да контактуваш с тях, контактувай - никой не ти забранява.
Но.....правилно казано -Докато има балами - ще има и тарикати. -
Ни се връзвай Grinning - последното не е по твой адрес.
Точка на разговора.

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 09:08 от elena123

# 47
  • гр.Добрич
Няма смисъл да се драчим повече. Наистина имаме нужда от сайт за нашаите деца и болестта им. Можем да си направим там форум и всички ще си пишем там, по теми. Има много неща които могат да се направят, но трябва да сме обединени. Hug

# 48
Еlena123,
залагам на разума, а не на емоциите, затова и проверих информацията.
За да не ти се сърди Ели Котова и за да не се получава развален телефон, нека тя да ни пише.
Ако един човек не желае да контактува с др. човек, на когото няма вяра, той просто не контактува,
а не настройва всички майки във форума.
Всеки сам решава!

# 49
  • Пловдив
Момичета, хайде вече престанете да се дрънкате за глупости. Вече наистина прекалявате. Аз и преди казах, всеки има право на собствено мнение и всеки сам преценява с кой да контактува и с кой НЕ. Това, че някой хора от този форум (няма да споменавам кои са - те си знаят) постоянно сипят обиди към Човек, който наистина прави нещо за децата ни, а не като тях само да търсят облаги, без даже да се интересуват как и какво става. Никой не е казал, че Асоциацията ще ви раздава всеки месец пари и др. неща, само заради това, че сте членове. Няма такова нещо. Тази асоциация се Бори с много по-важни неща в името на нашите деца. Затова просто престанете, защото наистина ставате смешни.
Тук влизат много майки на деца с новооткрит диабет, които търсят помощ, а не да слушат глупостите на някой от присъстващите.  Всички сме тук, за да си помагаме, а не само да се чудим "Кого да оплюем, че днес ни е скучно и си нямаме друга работа?". Затова наистина ви моля - просто престанете.
А за тези- въпросните от София, които вечно мрънкат, че сбирките се провеждат в Пловдив ще кажа, че и в София вече ще има офис. Сега да ви видим - Колко пъти някой от вас ще отидат на сбирка там?
Съжалявам, че бях толкова груба в изказването си, но ми писна вече да слушам такива неща.

# 50
...
А за тези- въпросните от София, които вечно мрънкат, че сбирките се провеждат в Пловдив ще кажа, че и в София вече ще има офис. Сега да ви видим - Колко пъти някой от вас ще отидат на сбирка там?
Съжалявам, че бях толкова груба в изказването си, но ми писна вече да слушам такива неща.

Ох, нямах никакво намерение да се включвам с мнение по темата, но това просто не мога да го пропусна Confused Ние въпросните от София, няколко пъти искахме повече информация за сбирките и това какво се прави за децата ни! Не мога да разбера защо това се приема като мрънкане!? Мен например изобщо не ме интересува лагера, а искам да знам за другите инициативи на сдружението. А от това се интересуват много родители на деца с диабет, не само от София!
За въпросния господин аз лично не вярвам в това, което получих като ЛС за него Confused Доколкото разбрах той иска да подпомогне закупуването на инсулиновите помпи и консумативите им. Така, че който не иска - ОК, аз честно казано нямам нищо против. 

Глупаво е да се нападаме един друг, при условие че става въпрос за децата ни...

# 51
Не смятам,че ние въпросните от София,само мрънкаме,просто нямаме никаква информация за нещата който асоцияцията прави,освен от Елена.Не смятам че Ели Котова не прави нищо,но просто няма от къде да се разбере-ето например сега писмота което е изпратила до НЗОК това е в наш интерес и за нашите деца,но ние научаваме всичко от други хора,а ако асоцияцията има сайт много хора ще могат да се информират и да се свържат с нея, и то не само хора от София,защото България не е  София и Пловдив.Не виждам смисъл от това деление-вие от София...И незнам защо ,когато някой се  интересува от дейността на асоцияцияцията или има някакви предложения   трябва да се приема като мрънкане.                                                                                                                         
  Сега видях,че от Сеизмограф са ми прати имеил в който ми пишат,че писмото,което им бях пратила са го предали на шефката на здравната каса,която им е казала,че ще ми отговори на поставените въпроси......като от Сеизмограф искат да ги информирам дали съм получила отговор...........

Последна редакция: нд, 20 юли 2008, 11:26 от lussi17

# 52
Момичета,малкия сутринта гали едни малки котенца и сега е целия нахапан от бълхи и много го сърби.Някой знае ли някакво кремче с което да го намажа,че лекарката ни не вдига. newsm78

# 53
  • гр.Добрич
мисля че с кремче няма да мине. Трябва нещо вътрешно да пие. В болницата ни бяха нахапали бълхи и му дадоха Перитол, ако не се лъжа. Попитай в някоя аптека, че е много неприятно. Ако имаш Алергозан пробвай с него.

# 54
Пробвах с алергозан,но го успокой за 20-30мин. и пак почна да се чеша-чак ги разкървавява.Преди години Вили я бяха нахапали и ни бяха дали някакъв крем от аптеката и като я намазах 2-3 пъти се успокойха и завехнаха,но съм го забравила.....май найстина ще е най-добре да ида до аптеката

# 55

За въпросните от Пловдив- сигурна съм, че ще се намери кой да ходи на сбирките. И в София има заинтересовани лица. Wink))

# 56
  • Пловдив
Да наистина ще се намери кой да отиде - под "въпросните" имам предвид 2-3 човека и те много добре знаят кои са. Нямам предвид всички от София, затова съжалявам ако съм засегнала и обидила някой. Никога не съм искала да отправям обиди към който и да е било, ама наистина тези 2-3 си го заслужават.

ОЩЕ ВЕДНЪЖ ИЗВИНЯВАЙТЕ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО СЪМ КАЗАЛА.

# 57
Първо здравейте на всички!Аз също знам за този господин и мога да изкажа положително мнение.До колкото съм чула всичко още е в процес на разработване.Трудно може да се нарече "измамник"човек,който не иска нищо освен да помага,не Ви иска нито пари,нито кодовете за кредитните Ви карти Laughing!От публикуваното писмо виждам,че не иска нищо от родителите освен разрешение да направи нуждите на децата им публични,за да може да им се откликне!Видях и сайта и отгоре с големи букви пише,че това е БЕТА сайт,което означа,че се работи.Всички знаем колко е трудно в Б-я да се направи каквото и да било пък камоли цяла организация. Този човек се опитва да направи от нищо нещо.Такива неща не стават за 2 дни или 2 години.Аз съм ЗА тази организация след като щом се обърнеш към здравна каса получаваш само едно празно СЪЖЕЛЯВАМ!Ако може да помогне ОК,ако не, никои нищо не губи защото той не иска нищо в замяна!Ще видим какво ще се получи... Peace УСПЕХ ТОРОСЯН!!! newsm10

# 58
Аз също се надявам сайта да заработи и първите дечица да получат помпите си, ще е страхотно. Стискам палци да не се окаже поредната измама, защото в БГ първо това трябва да помислиш преди да се довериш. Ще видим Peace

Искам да ви питам ще идвате ли пред НЗОК във Вторник? Аз ще бъда там с Дари.

# 59
Здравейте всички!
Не смятам, че е правилно да се обсъжда някой, а още повече да се осъжда без негово знание. Дори сте ме разнищвали тайно... Браво на Вас! А защо тайно? Нима не Ви интересува моето мнение? Нима не искате да предупредите всички, ако сме измамници,да ги предпазите? Имам късмет, че случайно разбрах за Вас и мнението Ви за мен.
Първо: благодаря на тези, които ме подкрепихте, защото го правите имайки само вярата в непознат човек и вярата в добрите намерения на хората. Благодаря също и на тези, които сте ме " плюли ", защото по този начин повече родители с деца с диабет ще научат за нас.
Нямам намерение да отговарям на всички Вас поотделно, просто защото ще е много дълго. Както се казва добро насила не може да се направи.
Някой тук каза, че организацията ни не съществува и сме измамници... Да, тя все още е в процес на организиране. Пак много благодаря на участника, който ми е публикувал едно от писмата, в което пиша: " ... Искаме да създадем организация ...". Някой друг тук беше споменал нещо за гаврене, за балами и за тарикати... Едно нещо ме тормози-хора, Вие не можете ли да живеете, ако нямате врагове? Кой се сети, че съм измамник? И от какви факти е подкрепена тази идея? Или не става дума за факти, а за нищене на някого тайно?!
Госпожа Котова твърди, че не сме почтени. А тя да е споменала на някого, че откак съществува идеята ни, ние сме се виждали с нея няколкократно и съм лично я молел да ни свърже с Вас-родителите на деца с диабет? Идеята ни не е от 2 години, тук не сте прави. Идеята ни е стара на 9 години и сега най-накрая сме започнали да действаме. Макар и бавно, но който знае как да го направим за 9 дни, ще го помоля да се свърже с мен. Единствената, която ни даде информация за деца с диабет в БГ, бе Доктор Константинова. За което й БЛАГОДАРЯ! Вие си мислите, че съм измамник, когато единственото, което искам от Вас, е да Ви помогна? Излезте от кутията на малодушието. В света има много почтени хора, много от които оплюти, но не станали по-малко почтени от това. Спрете вече! Изразходвайте енергията си в търсене на начини да си помогнете на себе си и на близките си, а не да търсите врагове във всеки и да си утолявате жаждата си за удоволствия като го разнищвате тайно. Остава само да кажа, че независимо дали вярвате или не, ние ще продължим и ще успеем. Може да не стане утре или вдруги ден, но ще стане. И каня всичките Вие, без значение дали ни харесвате или-не, нека заедно да създадем това, което ще помогне на децата ни. Имаме нужда от всички Вас! Ние вече сме измислили колелото, нужна ние помощ да уя задвижим само.
Аз съм Вардан Торосян, Управител на " Творци в Помощ на Деца с Диабет" и ще се радвам да се свържете с мен. +359 878 220 199

Общи условия

Активация на акаунт