Деца с диабет - тема 4

• 45 813
  • 468
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.Добрич
Здравейте на всички, значи цялата информация за този господин можете да я получите от Ели Котова. Обадете и се и тя ще ви разкаже за цялата история около този т.нар. "помощник". Съжалявам, ако съм засегнала някой, но истината е, че този човек с нищо не помага. А той си предлага помощта от 2 години.

Тук пишат майки, които не подържат връзка с Ели Котова по различни причини, така че те няма откъде да разберат истината.

# 31
  • Пловдив
spinki
Който поиска, в лични им обясних.
А на теб дори по скайпа мога да разкажа Simple Smile

# 32
Еее, сега вече ми се изясниха нещата  Laughing

# 33
 радио Фокус - Варна : 18.07.08
"Варненската асоциация на диабетно болните ще даде от 13.00 часа днес пресконференция на тема: ”Защо протестират диабетиците срещу променените критерии на НЗОК при изписване на аналогови инсулини?”. Гости на срещата с медиите ще бъдат доц. д-р Мария Брусева, председател на асоциацията, д-р Зорница Любомирова, ендокринолог и др. Пресконференцията ще се проведе в пресцентър “Варна. "

За съжаление няма да има представител на Здравна каса!
Просто пресконференция за информация на медиите защо протестират диабетиците

Последна редакция: пт, 18 юли 2008, 10:34 от nini_123

# 34
  • гр.Добрич
Предполагам че ще има медийно отражение на пресконференцията.

# 35
Момичета,много жалко,че нещата с г-н Торосян седят по този начин.Тамън се зарадвах,че най-накрая някой ще помогне на децата ни но...както например организацията в Полша.Може би ние трябва да направим нещо в този дух,защото явно ако не си помогнеш сам няма кой да ти помага.  bouquetНайстина жалко

# 36
  • гр.Добрич
Луси, вие нали сложихте помпа? как са нещата, доволна ли си?

Господин Торосян вече е оплют в публичното пространство, Mr. Green така че да се засрами и поне сайта си да оправят, че няма какво да покажат на хората.

# 37
Спинки, някъде писали ли са за Торосян-би ли дала линк, защото и аз бих искала да прочета.

# 38
  • гр.Добрич
Имах впредвид, че ние тук го разнищихме тайно, по ЛС, скайпове и т.н.

# 39
Спинки,доволни сме.Преди помпата всяка сутрин ставахме с високи,каквото и да правим сега не става снад 8ммол.мноого рядко 10,но като ни се запуши сета ги вдига много,но щом го сменим нещата се оправят.А и Вили се чувства по-добре,даже не иска и да чуе за писалка.

# 40
Луси, явно много ви е помогнала помпата, радвам се за вас  Simple Smile
   Относно оплюването в публичното пространство на г-н Торосян-самият факт,че тези, които плюят по него нямат доблестта да го кажат открито, а само на ЛС и скайп, вече ми говори нещо  Naughty
   Опитвам се да мисля непредубедено -появява се човек, който иска да помогне на децата ни. Ние не знаем дали ще успее, но поне проявява желание. Дотук добре звучи. Наистина може да има спекулации, но в живота няма никаква застраховка. Поне не би могъл да навреди на децата ни, а ако наистина успее да им помогне, ще бъде чудесно. Единственото,от което той би могъл да се облагодетелства е да си продава по-лесно картините в името на каузата.
   Днес потърсих в интернет информация за националната асоциация на Е. Котова-нищо не излиза, нито сайт, нито форум-нищичко!!! Как обществото и бъдещите спонсори да разберат за децата ни  Confused Този човек поне разработва сайт за децата ни, при това на английски език!!!
   Не съм му адвокат, нямам му 100 % вяра, но ако човек не рискува да се довери на някой, то тогава няма надежда и да постигне нещо сам!!!

# 41
  • Пловдив
Clivia, всеки от нас тука иска най-доброто за децата ни. И затова ще ти кажа, че ти, както и всички в този форум имат право на собствено мнение и никой не трябва да си налага мнението. А въпросният господин, след като иска да помага на НАШИТЕ деца, защо не се свързва със всички майки на деца с диабет, а само с пациентите на д-р Константинова. Само децата, които са при нея ли са облагодетелствани. Аз мисля, че всички деца се нуждаят от помощ. И след като ще се помага, трябва да се помага на всички.
Попитай и в клиниката в София за този господин и от там можеш да получиш доста информация.

И още един път се извинявам, ако съм засегнала някой.

# 42
Всички сте прави-аз направо съм раздвоена.Може би прекалено много ми се иска да има някой който найстина да помага на децата ни,както е по цял свят.Много съм мислила по тази тема.Кливиа е права, за сайта ,аз не съм при Константинова но получих смс...Наща асоцияция найстина няма сайт-поне аз не знам,а така може би повече хора ще научат за нея,може би и повече спонсори ще се намерят,въпреки,че в България май не са много желаещите.

# 43
  • Пловдив
Да наистина все още Асоциацията няма сайт, но е в процес на правене на такъв.
Вижте това http://www.health.bg/lang_bg/news.php?id=2333

# 44
Ние пък сме при Константинова и не сме помучили SMS. Явно критерият не е този. И аз не намерих къде е "оплют" господина. Сайт на Асоциацията е наистина много необходим, ако ще се титулова Национална. Дано се реализира скоро.

Общи условия

Активация на акаунт