Слънцето силно ни пече, септемврийчето отива на море

• 19 950
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Maris-ka, сестра ми му я подари. Утре ще я питам и ще пиша. Габи и вика "Българията" и трудно я сваляме да я перем, любима му е  Grinning

# 106
Марис, виждала съм такива, но не гарантирам, че има на английски написано, в:
Подлеза при президентството - под Дондуков, в следващия подлез при Цум - също, но там нали покрай метро ли кво ли, вероятно не съществува вече и третото място е на една голяма сергия на Шипка, точно след Художниците(№6), там продават и много шапки.

Ей, ако знаете колко ви се радвам, че пак почнахте да пускате снимки по-честичко. Голям кеф е да гледам красивите дечицаSimple Smile) и мамиSimple Smile))

# 107
Ммммм и аз обичам снимки, прекрасни всичките както обикновено  Hug

# 108
Ани, направи седмицата ми по-Убава  bouquet Изглеждаш Фантастично

Хайде успешна седмица и ако на някой му докривее да се върне във форума и да погледа хубави снимки - ще се излекува Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 109
  • Варна
Брей какви мацки и хубави снимки  smile3521

# 110
  • Остров Приятелство
Здравейте,

aniK Изумена съм!Просто си прекрасна!
Заради това сега ще се подложа отново на диета.Голям стимул ми даде. Peace
И къде се намира тази красота където сте?Собствен ли е, студио някакво ли, хотел ли...направо е върха!
А ако ти си го правила - много е изискано и направо те признавам за жената на годината - дете, работа, страхотна визия...абе чудо, чудо!!!

Аз се захващам с апартамента и детенце. Grinning
Хубав ден на всички и дано по слънчев!  bouquet

# 111
  • Sofia
Ееее, благодаря ви момичета  Hug То такива прекрасни жени да те похвалят си е направо супер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И моята седмица оправихте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ооо, Sunny, за диетата те подкрепям с две ръце  Peace Който ме познава знае какъв "идиот" съм в това отношение  Mr. Green Иначе снимките не са в апартамента, който ползваме. Това, което ти е харесало най-вероятно е Планет на Свети Влас или пък Bedroom на Сънито. Не бих избрала да почивам там, но просто апартамента е там и някак си ни е по-изгодно  Money

# 112
Изплакнах и аз едно око Whistling

Дтрахотни сте дами (малки и големи) и малките господа  Heart Eyes

# 113
Поли, Они е сладур голям. Особено ми хареса снимката с капелата, която е почти колкото нея  Heart Eyes И съм сиииииилно впечатлена от детската градина! Просто е страхотна!  Peace

АниК, след всичко написано до момента за фигурата ти, просто нямам какво да добавя! Изглеждаш зашеметяващо!   bouquet  bouquet  bouquet

Съни, много жалко, че сте останали в Сф  Confused Неприятно е като се настрои човек за почивка и му се провалят плановете, но ти си много креативна и съм сигурна, че ще измислиш нещо интересно за Яни  Heart Eyes

Марис, ако не намериш къде се продават такива блузки, просто купи едноцветна или каквато ти е по вкус и занеси да нарисуват надписа някъде.

Моето момче си идва в петък и вече нямам търпение да го гушна Simple Smile Домъчня ми много, много, много....

До скоро

# 114

ДОБРО УТРО
Аз съм с нова прическа  Mr. Green Казаха, че ми е добре, но аз нещо още не мога да свикна  Sunglasses
Пепа, представям си как нямаш вече търпение! Да знаеп само колко голям ще ти изглежда  Hug

# 115
Добро утро  Hug

Марис, а снимка?  Heart Eyes

Лек ден

# 116

на 22.06.2005

на 12.04.2005

Привет мацки   Hug Hug Hug

кооолко е хубаво да ви видя поне на монитора  Heart Eyes.

Гледам спиращи дъха фотографии и много ви се радвам  Hug. Децата са пораснали много и като се замисля, последно някои ги видях около нова година   Heart Eyes

От сега си заплювам да си организираме детско-мамешка сбирка есента. Като се порових в старите снимки, ми стана едно такова носталгично ...

Мариска, за това ти идване нищо не направих, но знаеш ли как ви изглежда програмата за есента?

Прегръщам ви и ви желая много слънце, усмивки и любов  Hug Hug Hug

Ще отпускарствам от началото на август и ще пиша по-дълги фермани   bouquet

# 117
Еее Руски драго ми е  Hug а втората снимка е от първата ми среща с вас. Много мило ми стана! И тогава каква организация беше спретнала - плакати, балони,,,абе еех времена  Mr. Green

ето снимки от мен(можеха да са по-сполучливи де)...определно съм различна...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244160&pid=6681531&lp=-2110
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244160&pid=6681532&lp=-2110

# 118
  • Sofia
Мариска, кефиш с новата прическа  Peace

# 119
Браво Марис, улучила си прическата  Peace Изглеждаш мнооого добре - и това напълно честно Heart Eyes

Пепи, детската градина наистина е много хубава Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 19:53 от pipiole

Общи условия

Активация на акаунт