Слънцето силно ни пече, септемврийчето отива на море

• 19 954
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
Мерси много, мацки  Heart Eyes наистина оценявам, че сте искренни, защото на мен ми е малко странно така и се чудих дали не сбърках  Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 21:12 от Maris

# 121
  • Остров Приятелство
Ейййй много красиви жени има тук!Ама наистина много!
...направо се депресирах ужасно ама,а много сте убави брееее
Пу пу пу да не съм ви уроки, наистина сте много хубави!
Maris Както вече ти  казах, много си джиджана!

# 122
Марис, много ти е хубаво с новата прическа, ама много!  Heart Eyes Peace Никак не си сгрешила с избора си, чак и на мен ми се прииска да си отрежа коста  Simple Smile

Рукси, много мило ми стана от снимките. Дбре, че ги пусна, за да видим и хора, които отдавна не са "минавали" насам - Деси, Рошко, Дани, Лулу, теб Simple Smile...

Лека нощ  bouquet

# 123
Maris в никакъв случай не си сбъркала  Heart Eyes повлече крак утре ще се замъкна на фризьор, да видим какви ще ги сътворим  Mr. Green

# 124
Добро утро

Ние днес сутринта си чакаме таткото и мен нещо сън не ме хваща  Mr. Green

Още веднъж мерси за хубавите думи  Heart Eyes
Хайде Иви, всякаква такава промяна май действа добре! Чакам снимки

И на мен доста хора ми липсват тук - Мечо, Пипи, Ради  Hug

# 125
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Ooooo Maris усетих вълнението ти чак и аз! Hug Мнооогоо хубав ден желая и на трима Ви!  bouquet
И си връщам думите - от снимките на Ruxi.....
Вярно повлече крак и на мен ми се подстригва, ама пусто кураж не ми достига........а и тази къдрава коса ще съм като....
Ама  май много неща ме повлякоха - диети, къси коси.... Mr. Green
И на мен доста хора ми липсват тук - Мечо, Пипи, Ради  Hug
Да, дааа къде  сте?!

....

Хубав ден на всички!

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 16:26 от s_sunny

# 126
  • Sofia
Привет!
Мариска, мерси за кафенцето  Hug
Мен днес ми е едно мързеливо ...  ooooh! В неделя май ще пътуваме до село и пак ще оставим Рали за две седмици. Майка ми заминава за Прага да гледа племенника, та оставаме с една баба.

# 127
Привет, момичета.

Страхотни снимки Hug Peace

Марис- харесваш ми с новата прическа. Simple Smile
Съни- притесняваш ме Confused  Защо това настроение, нещо конкретно ли е станало, или ти се е натрупало напрежение? Със специалист не мога да ти помогна, нямам познати... Пожелавам ти скоро да се оправиш.  Hug Heart Eyes

Около нас няма нищо интересно. Иво тръгна пак на ясла от тази седмица.Много е нещастен, с отварянето на очи сутрин почва да мрънка, че не иска да ходи. Липсва си му старата градина и това си е. В Събота или Неделя заминаваме с него на море за 5-6 дни. Таткото нямада успее да се освободи.

Руксиии- радвам се да те "видя" Hug Heart Eyes

Лек ден на всички                 bouquet

# 128
  • Sofia
Sunny, да не си бременна  newsm78

# 129
Sunny, да не си бременна  newsm78
Ихааааааааа  Joy

# 130
Съни, недей така! При двама прекрасни мъже като твоите, как изобщо може да изпадаш в такова настроение Naughty Сигурна съм, че съвсем скоро ще се чувстваш много по-добре, дори и без намеса на специалист. Ще отмине. Всеки има такива дни, понякога седмици  Hug

За косите те разбирм напълно... и аз съм къдрава и просто ми омръзна да пробвам къси прически. Както и да се пострижа, все едно и също гнездо имам на главата. А ако искам да не е гнездо, трябва все да се мажа с нещо, специално да се суша... абе не е работа. Затова пускам косата да расте на воля, ако и да ме сърбят ръчичките често и сама да я отрежа...

И айде, от вчера и аз съм пак на диета Simple Smile Стриктна съм засега, да видим занапред Simple Smile

Прегръдки и целувки   bouquet

# 131
  • Sofia
Пепе, Sunny, нали и аз направих опит с къса коса  ooooh! Ужас просто  Sad А докато порасте пак...хич не се пипайте  Naughty Аз сега след морето и "хванах връхчетата" и пак започнаха проблемите - мачкане с пяна, дифузер.... пък аз хич не искам да се занимавам  Close Тя моята не е къдрава, ами по селски чуплива.
На Мариска е супер така  Hug Само дано да ти стои без сешоари и преси, че иначе е голяма разправия. Колкото и да е свикнал човек  Grinning

# 132
Утре като имам снимки ще ви пусна, аз дължината не я пипам вече  ooooh! с къса коса полудях  Mr. Green

# 133
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Не, неееее, не съм бременна.

Хубав ден на всички!  bouquet

# 134
  Ехооо, здравейте момичета!
  Тук съм милички. Добре съм, но доста съм ангажирана покрай нашето къще, а и на работа ходя. Скоро ще направя снимки и ще покажа докъде сме я докарали. Много зор с къщата, оправяме я отвътре, защото до месец трябва да се местим. А отвън колко работа има, изолация, огради , двор........ ooooh! , но докъдето стигнем дотам, другата година ще продължаваме. Нали къща се строи цял живот Wink
  Nomadic /Пепе/, снимки от отпуската не пуснах, защото нямам, почивах само 3-4 дни , ходихме на минерален плаж, но забравих фотото, другите дни изкарах на обекта.
     Децата бяха доста време при свекървата, но сега 10 дни ще са в София, че много ми беше домиляло за тях. Скоро ще направя една фотосесия да ни видите колко сме пораснали  Grinning
  Мариска, убавица си ни ти , брееей Heart Eyes
  Ани, остави ме без дъх, скъпа! Изглеждаш суперррррррр HugА Габчо е толко голям вече и хубав. Ей, забравихме се с вас!
  Сънка, недей така скъпа. Ти си ни такъв извор на вдъхновение! Не познавам подходящ специалист, но явно си в преходен перид и нещо те мъчи. Ако с нещо друго мога да помогна, насреща съм Hug
  Поли, Вероничка е бонбон Heart Eyes
  Руксиии, а на теб как се зарадвах не е истина просто! HugЦелуни децата от нас и пусни някоя снимка,моляяяяя:love:
  Много ми се губи Деската напоследък, ама много. Щеше да идва в България, какво стана newsm78 И Дани я няма, а и Пипилотка я обхвана липсата. За Лулуто да не говорим Sad
  Лек ден дами! Hug
  P.S. Много ми се иска да ви видя и вас и децата. Хайде нещо да опитаме да стегнем, а ?

Общи условия

Активация на акаунт