Слънцето силно ни пече, септемврийчето отива на море

• 19 961
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета,
Rady радвам се, че минаваш от време на време  Hug, наистина много момичета се загубиха Sad
Съни стягаш се и продължаваш напред, специалист не мисля, че ти трябва. Да знаеш, че всеки си изпуска нервите, понякога крещи и после не се гордее с това, но за съжаление се случва. Моят съвет е да си намериш работа - това на мен ми помогна много в подобен момент. Знаеш всичките позитиви, няма да се впускам, но ние не сме само майки и трябва да се грижим И за нашия душевен комфорт - мое мнение Peace
Nomadic ти пък какви диети правиш, за какво са ти Joy Изглеждаш толкова добре  bouquet

Вероника пипна някакъв грип и си е в къщи, съответно и аз с нея. Спи вече пети час, имаше висока Т. Дано е по-добре като стане Praynig

# 136
  • Остров Приятелство
Ще ти се  Mr. Green hahaha Joy

Благодаря на всички, които се отзоваха!  bouquet

# 137
  • Sofia
Момичета, сега пак погледнах снимките, които Рукси е пуснала  Hug Ми Асеимче къде е  newsm78 Мечо, вие не бяхте ли съседки с нея в Хаджи Димитър ?!
Много мами се позагубиха. То и аз нямам какво толкова да пиша, ама се обаждам  Grinning
Ради, пиши и ти!!!

# 138
  • София, в полите на Витоша
Момичета, здравейте! Hug

Получих сгълчаващо послание на скайпа, а като влязах, видях че е основателно  Embarassed

Но моля за извинение, защото работейки под пълна пара за пръв път от 10 години се чувствам във вихъра си и мога а се похваля с много успешни в бизнес отношение месеци юни и юли.Доволна съм от себе си, защото беше много важно да си утвърдя позициите в новата фирма, имайки предвид нестабилното ми семейно положение.

Децата ми са добре, Тея от утре е във ваканция, което означава ,че докато заминем на море, ще се гледат с Йоана.

Елена най-сетне се раздели с почти тригодишната си връзка, която аз определено не одобрявах, както знаете  Laughing и за пореден път установих колко по- силна е тя от мен в емоционално отношение.

У дома сме в примирие, но допускам,че мъжът ми чака да му мине активния сезон, но аз съм много по- подготвена за втори рунд, отколкото бях миналата година- по- уверена и по- силна от миналата година.И той за негово съжаление, го усеща. Mr. Green

Утре влизам на операция на сухожилие на пръста, надявам се че всичко ще е наред и ще успея да се прибера още вечерта.

Целувам ви всички и се надявам да успея да ви прочета, защото снимките вече изгледах.

Гордея се, че познавам такива жени като вас! Heart Eyes

Обещавам снимки скоро!

# 139
  • Остров Приятелство
Добър ден,
Кафе?!

Прекрасен ден на всички!

# 140
Здравейте, почти не пиша във форума но често го посещавам. Синът ми се казва Александър и е роден на 26 септември...
Поводът да пиша днес е , че направих нещо и се чувствам гузна. Ударих на Сашко 2 силни шамара....нямам оправдание. Падна ми пердето , защото хленчеше и бързахме за яслата да не закъснее за закуската...
Чувствам се като изрод+ това шамарите не бяха леки.

# 141
Еее, ПипсъноваSimple Smile) Много ти се радвамSimple Smile)) Дано са все така вихрени нещата!! Heart Eyes

Джеронимо - миличка... какво да ти кажа, наистина е кофти това което си направила, но пък на всеки се случва. Детегледането е колкото най-голямата радост, така и едно стабилно изпитание за нервитеSad( А подплесването е гаден начин да реагираш, но понякога неизбежен, даже правилен. То зависи от ситуацията. Но не си го слагай на сърце - вече е сторено. Просто гледай да ограничаваш за в бъдеще такъв род реакции...

Ние сме добре, ходихме с Али на гости на kid в Костенец за малкоSimple Smile Аз си починах суперски, децата се тренираха за ДГ Laughing И видях прословутото"Езерото" и водопада костенскиSimple Smile)
От 5ти сме към морето и много се надявам да си починем още там вече семейноSimple Smile

Поздрави на всички сладурки и сладурковциSimple Smile

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 10:59 от Winny

# 142
Ееех, Уини, аз там съм отраснала покрай този водопад и покрай езерото  Flutter

Джаронимо, споко, на всеки се случва. Както казва Пипи, и с бой, и без бой, децата си растат, важното е ние да се усещаме, когато сме сгрешили  Wink

Ми пък подстригвайте се тогава .... аз пък няма да се подстригвам, защото съм суеверна и не ми се иска да отрежа късмета на детето  Joy hahaha Още мялко ми остава да се торека от това поверие обаче  Crazy

# 143
  • Остров Приятелство
Такаааааааааа
djeronimo
В стила на форума ще ти отговоря - Ууууу как можа, защо не се стърпя, то какво разбира, не си изяло закуската, не си обуло чорапите ееее голяма работа и т.н.
В мой стил ще ти кажа - И аз така се чувствам, когато му се карам и после много тежко го изживявам.Важното е обаче да не му се дават смесени сигнали на детенце т.е. пляскаш, караш се и после гуш, гуш, цунки муцунки...
Плеснала си го, ударила си го, скарала си се, викнала, избухнала и т.н. /изброявам всичко, че да нямаш с какво да ме обориш...примерно Mr. Green "Ама аз не го плеснах, АЗ го ударих!".Случило се е, явно е трябвало, явно ти е дошло в повече....нека да мине ден, два и му разкажи защо си го направила.Кажи му, че се извиняваш, че това няма да се повтори, както би искала и неговото такова поведение да не се повтаря.Дай да разбере, че както и двамата не сте постъпили правилно, така и двамата трябва да се слушате и уважавате.
А в стила на многоуважаваната ни мама Пипи_лота с мнооого голям опит ще ти отговоря - "Абе ти нормална ли си бе.Какво толкова е станало?!Ти четеш ли доктор Спок?!Е, прочети и ще разбереш, че идеееални родители няма и е грешно да искаш да бъдеш такъв!Там пише, че е по-добре да покажеш, че си ядосан, уморен или т.н.,  отколкото да се правиш на праведен.Показала си, че човека има чувства, настроения и.....
Абе я седни почети. Grinning
Това от мен и надявам се да намериш правилния отговор/утешение за теб.
И най-важното Добре Дошла в отбора на септемврийците!  bouquet

Сега да дам отчет:
Чухме се с Пипи_лота и тя каза, че е добре.Надявам се да е така.
Понаболявало я само малко....ама май по-скоро не искаше да ме притеснява Confused, но звучеше добре Peace
Ръката и е превързана и няма да смогне да седне да драсне някой ред, а пък и дечицата и тръпнат да са покрай нея най-вероятно, така че я оправдаваме Hug

Аз позачистих, поизпрах и дрехи, и килими, и дивани и себе си и сега чакам бонбона да се събуди и да бягаме на вън Crazy
Лека и много романтични вечер и уикенд желая на всички Ви!

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 18:09 от s_sunny

# 144
Съни, като видях, че само картинка си пуснала сутринта и две иречения писани се притесних. След това погледнах на другата страница и доста по-добре звучиш  Hug Свикнала съм да чета дълги и приятни постинги от теб, а не такива лаконични. Измисли ли занимание за Яни тези дни? Попремина ли ти лошото настроение? Надявам се, че се чувстваш по-добре.   bouquet

Пипи_лота, какво се е случило с теб? Или по-точно с ръката ти? Иначе и ти звучиш пълна с енергия  Hug

Уини, а снимки няма ли да има?  Heart Eyes

Пък моето момче си идва тази вечер  Hug Самолета каца късничко, но го избрахме така с надежда да спи по пътя, че с баба си и прабаба си лети  Mr. Green

Целувки на всички и прекрасен уикенд   bouquet

# 145
  • Остров Приятелство
Nomadic Ооооо чудесна новина - нетърпелива си, нали?!
Много да се нагушкате и нацелувате........а някакво подаръче спретнала ли си му? Grinning

Да, ще ходим на море в Гранд Хотел Варна - има хубави предложения. Peace
Не знам дали звуча по-свежо....
Многоооо приятна вечер ви желая!

# 146
Еха, моренце Simple Smile Кога заминавате? Дано всичко да мине по план и да починете добре  Hug Представям си Яни как го очаква  Heart Eyes

И дааа, нетърпелива съм, нетърпелива съм  Grinning Подаръче също приготвих - занимателна игра с цифрите и формите, а също и дрешка. Приготвили сме му и по-хубави изненади, но след 10тина дни, като си заминат бабите  Grinning Ще го водим на сафари парк да се радва на животните, а също и да се вози на любимото му влакче Томас Simple Smile

# 147
Здравейте мацки Hug
Редовно чета че няма време да пиша Naughty почнах нова работа и се обучавам  NaughtyВъзтановявам се и след тежка емоционална травма #2gunfire След 6 м. психически тормоз взех решение за себе си да заживея сама и се чувствам значително по спокойна Peace Децата и те са много разочаровани от ТАтКО си, който не иска да ги вижда #2gunfire #2gunfire Избягвах да пиша, че се рови навсякъде, какво съм писала и защо точно това съм казала #Crazy
Абе кво да ви разправям........ Кризата на средна възраст..... Но в никакъв случай не оправдавам постъпката му #Cussing out #Cussing out
Е казах си мъката дано не ви натоварих Hug Blush
Лек и успешен ден момичета Hug

# 148
  • София/Осло
Дзак  Mr. Green
Ей ме.... съсипана от работа и ремонти.
Поне мога да кажа, че изпълних плановете си  Rolling Eyes
За съжаление не успях да видя никой от отбора , а само част от дюканската група...нищо -догодина  Twisted Evil
Имаме голямо постижение-вече сме без памперс, само нощния още ползваме, Макси реди пъзели и кубчета като луд ежеминутно..вече имаме купища  Shocked
Ще гледам скоро да кача снимки
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 149
  • Пловдив
А останалата част от групата те чакаше миналата неделя, ама теб те нямаше Sad
Пепи, не успяхме да се разберем с майка ти. А ние с Приси дори бяхме дежурни в училище тази седмица и всеки ден стояхме до обяд вътре.
Маминка   Hug  Все се каня да взема такова решение, и все не се решавам.
Пипи, не се появяваш ни тук, ни в скайпа, аз поне не те виждам. Миналата седмица бях на дюканска среща в София, само че ми откраднаха скоро телефона и нямах номера ти да ти се обадя  Confused
Джеронимо, щом си ударила детето, значи има защо. Просто се случва, а честно казано, понякога от лекото плясване има и полза.
Да ви се похваля, на Приси и стана нещо и от три дена си  взема гърненцето и си го ползва. Ей така, от нищото, след като преди две седмици изяде някое друго шамарче по дупето след наводнения навсякъде из къщи, просто си реши, че ще си пишка там. Взема си го от тоалетната, слага го пред телевизора в хола, върши си работата, чака става и го отнасяме обратно да го изхвърлим. За жалост понякога забравя да си свали гащите и пишка през тях, ама поне е вътре  hahaha Иначе ако я слуша човек отдалече може да се учуди на какво я учим. Тъй като не приказва много, само отделни думи се чува "иска пишкаааа, иска пишкаааа" и след това "къде е пишкатааа?" - така вика на гърнето - явно детето си го свързва с действието Simple Smile Много ми е чудно ако някой я чуе отвън какво ли ще си помисли  Joy

Общи условия

Активация на акаунт