Слънцето силно ни пече, септемврийчето отива на море

• 19 962
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Привет и от мен!
Вещи, Деска, браво за постиженията  Grinning
В този дух искам да похваля моето момиче - от вчера си има "колело като на големите", и се справя много добре  Heart Eyes Днес следобед в парка даже се състезава в кръг с други деца с колелета. Най-сетне й намерих занимавка за навън, докато приспивам Маги  Grinning

# 151
Привет, привет Simple Smile

Моето момче си е тук вече  Hug Толкова пораснал, толкова хубав станал и така добре е започнал да говори  Heart Eyes нали си е мойто гардже...  Mr. Green Обаче и как се е разглезииил  Twisted Evil Ще го вкараме в пътя бързо.

Вещи, Приси е просто бисер голям  Mr. Green Heart Eyes

Лека нощ ви пожелавам

# 152
Здравейте мацки.Ние все още сме на морето или на меден месец както казваме.Прекрасно е и чак на 8.8 ще сме си в софето.
Да не видя нещо от Марис,тя повлече крак и аз също се постригах ама сега не ми се свалят снимки от телефона  и апарта че са към 160  а ще има още.Ние вече махнахме и ношния памперс и то тука стана това.Е като ходиме на вън иска да ходи на големите гърнета,а не на нейното и по някога си хваща шушата и изведнъж под нея потече вадичка.Баща й само и се кара що не казала и тя дига милата рамене демек незна е що не казала.Разбира се после си ходи гола под роклята а гащите мама прибира в пликчето  което мъкнеме все с нещо.Памперса една вечер исках да й сложа и като ревна ама с глас че не го иска .Боляло я коремчето от него и щяла да го даде на бебето-племеника ми и сега ги е сложила в един плик не искала да ги гледа.Да чукна на дърво няма изцепки ношно време.Ако й се пишка става и крещи "Мамоооооооооооооо пиша ми се ама много "Крещи все едно сме на километри а не легло до легло-пардон кошара до легло.ОТ мойто гардже не мога дасе облача .Сяда си на пясъка изсипваме й играчките и тя си играе така може цял ден да си играе.Докато на едни наши приятели синът пищи за най малкото нещо и се тръшка.В прочем на 1 рожден ден на наборите беше с нас.Да не говориме че е няколко месеца   по голям от Вероника и не може да каже нищо .Само "чао и край"Другото не се разбира.Като гледам наще септемврийчета момченцата бая говорят и се чудя това дете някога ще поговори ли.За пореден път се обеждавам че когато едно дете му се обръща повече внимание и му се говори непрекъснато толкова по бързо проговаря.
Ох нещо мног описах.Оставям ви да правя следобедна закуска и да бягаме на разходка после
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 19:12 от mama rosi

# 153
  • Sofia
Мараба!

Добре дошла на новата мама. Аз споделям мнението , че по-добре гнева да се изпуска на малки порциики  Grinning
Пепа, представям си колко му се радвате  Hug
Съни, моренцето няма начин да не ти оправи настроението  Hug а може и Поли да е права, нова работа ще те извади от този цикъл и ще ти вдъхне ентусиазъм  Heart Eyes
Ние пак сме младоженци. Рали я закарахме с баба на село да си поседят двете. Даже се сбогувахме съвсем официално и тя изобщо не заплака. Там доста й харесва. Има си люлка, масичка със столче и цял двор на разположение. Отделно си има приятелки-момиченца, за разлика от тук в София... тук все са момчета, а тя с тях не играе.
Готвим се и за детска градина с масирана реклама  Mr. Green купихме раничка ( розова с цветенца и момиченце - точно каквато ни поръча  Flutter ), ще трябва и с парцалки да се заредим, та в тази връзка с какво ги обличате в детската градина?

Лек и приятен ден  Heart Eyes

# 154
  • Пловдив
Тайги, миналата година като тръгнахме на ясли заведох Приси с чорапогащник и рокличка. Казаха ми, че по изключение ще я вземат, но от другия ден изключения няма да има. Децата там ходели само с клинове, с чорапогащници не можело. И ние подновихме гардероба, защото роклите и полите преобладаваха в къщи. Чак като стана май месец казаха, че може с роклички, защото е по-леко. И защото нямаше вече вече от чорапогащи. Та дори и при вас да не са толкова категорични, все пак предпочитат с клинове и леки панталони.

# 155
  • Остров Приятелство
Здравейте,
tajgi То ако морето  оправяше нещата, ехеееееее....
Обличаш я така както ти е на аватара, стига да не са поларени.Така повярвай ми ще и е най-удобно...да, знам че ти се иска да е момиченце кокиченце, но така ги предпочитат.
Бодита не се разрешават.
Аз набавих на Калоян анцузи т.е. памучни горнища и долнища.Обикновено до сега е бил с боди, но от сега мисля с потник или блузка и отгоре с горнище на анцуг или жилетка.

Аз гладя.....

Хубав ден!  bouquet

# 156
  • Остров Приятелство
Едно ободряващо кафе

Maris Лек път и до скоро, Скъпа!

Прекрасен ден на всички!

# 157
Тайги и аз я помъкнах с рокля и чорапогащник, изгледаха ме зло и се занесохме в анцузи и клинове. Сега самата аз ги предпочитам, че краката и са вечно сини

# 158
  • Sofia
Мерси за отговорите!
Ние рокли почти не носим, само си ги купуваме, защото й стоят много сладурско, но все си караме с панталонки. По-скоро се чудех дали трябва да е "официална" с дънки/джинси или по-неглеже с анцунг. Явно анцунг е по-удачно, защото ще й е по-комфортно. Ще трябва да се разтърся и да се позапася с анцузи...

# 159
  • Остров Приятелство
Здравейте Hug
Ама хич Ви няма! - Защо?

# 160
Тук сме, тук сме, ама нещо не смогвам  Crazy много работа, много нещо ми се заформи и започвам да ставам психически неуравновесена  Crazy

# 161
  • Остров Приятелство
Здравейте в този горещ ден...........време за почивка и за един вълшебен сладолед eat

....а за бременелките цели ДВА

Хубав ден желая на всички....поне на четящите, ако има такива Confused Simple Smile

# 162
  • София/Осло
Четем, четем  и пишем дори понякога Mr. Green
При вас е жега, при нас е поносимо прохладно и свежо.
Нищо ново и интересно няма освен, че овършавам последните намаления и пак започнах да трупам, а едва замъкнах в София куфарите  ooooh!
Малчо е екстра, няма памперси /само нощем/, започнал е да философства яко и разпитва...но това си е в реда на нещата.
 Hug

# 163
  • Plovdiv
И аз съм тук, минавам да ви наглеждам...  love001
Моите юнаци, за първи път от 6 месеца са при бабите до неделя и аз кроих едни планове.... smile3508
Да, ама не. Joy Половинката се тръшна болна, със съмнения за апандесит / откачиха ни се краката  да обикаляме болници/. Слава богу, май е само вирусна инфекция. От вчера и аз, красота. ooooh!
Скоро мъжът ми има РД и искам да го изненадам с телефон, който харесва. Чудех се, дали да не го купя от нет магазин, нямам много време да обикалям. Някой да пазарува честичко по този начин? Дайте съвет. Моля. Heart Eyes
Лека от мен. Hug

# 164
  • София/Осло
Ния аз пазарувам изключително по нета...досега не съм имала проблеми..по евтино е според мен.
На  кой сайт си се спряла ?

Общи условия

Активация на акаунт