Слънцето силно ни пече, септемврийчето отива на море

• 19 963
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
  • Plovdiv
Деата, разглеждам много - order.bg, store-bg.net, rp-mobil.com, gsm4you.com, handy.bg.
И аз реших, че така ще ми е по удобно, може би малко по евтино. Всъщност май е същото, но спестява време. Само се притеснявам дали е надежно. newsm78
Благодаря за успокоението, макар, че къде си ти......къде съм аз... Joy Шегувам се, дано гледаш български TV, по-точно предаването Комиците. Laughing
Браво на Маски за памперса, като гледам всички хлапетии решиха, че могат да донесат облекчение на пощурелите си майки. Laughing Растат децата.
 Heart Eyes
Момичета, пък аз пропуснах да честитя трите годинки на Ники на Рукси и Ангел на Дежи.
 newsm59  Gift  bigdance2 Живи и здрави да са ви дечицата, мили момичета! А за вас   bouquet  bouquet

# 166
Ето че и аз съм се отнесла и съм пропуснала да поздравя Рукси и Dejo  Embarassed

Мили момичета, да са живи и здрави юнакът Никола и милия Ангел   bouquet  bouquet  bouquet 

Започна се с купоните  Whistling

# 167
  • Sofia
ЧРД на първите ни рожденници!
Рукси, Дежо, да са Ви живи и здрави   bouquet   bouquet   bouquet

# 168
  • Остров Приятелство
Еееех че беля, беляяяя - как можах, защо така съм се объркала, че има още време до Р.Д. на първите ни деца Confused

Да са живи и здрави!Много усмихнати!Весели и пълни  със смях да са детски им игри!

За милите и скъпи майки Ruxi и Dejo - Много да ги радват прекрасните им дечица!

# 169
  • Остров Приятелство
Днес започва почивката на цялото ни семейство - пу, пу, пу да не ни мине котка път. Simple Smile
 newsm68 newsm44 Всички дружно ще си почиваме, веселим, смеем и радваме един на друг. Heart Eyes

# 170
Здравейте мадами!

Първо - да са ни живи и здрави най-големите дечица!

Ние сме вече в Доха. Жегата е страшна, но не ни мори Simple Smile Ади и баща му вече бяха на басейна сутринта и не се върнаха с мирис на пърлено  Mr. Green

Много съжалявам, че не се видяхме с много хора в София (най-вече с вас Деска  Hug, да не говорим, че и калъфки ти бях взела)
Накрая много работи имахме да вършим в София, а времето хич не стигаше!

Пепа, видя ли колко е пораснало гарджето!
Съни, хубава почивка ви пожелвам  Hug много хубави спомени и снимки за нас
Галче, как е бебчето?
И аз да се похваля, че Ади е без памперс. Нощния още го слагам, макар че и сух е бил доста често. Не млъква и се чудя сега как ще мине на английски тука.

# 171
ЧЕСТИТ ДА Е РОЖДЕННИЯ ДЕН НА НАЙ-НЕТЪРПЕЛИВИТЕ И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ДЕЧИЦА В ОТБОРА!
ЗДРАВЕ И МНОГО КЪСМЕТ!

Марис, да ви завиди човек за времето и плажовете!  Crossing Arms Тук лятото и тази година беше една-две седмици, но с прекъсване   Thinking Като стане 22 градуса вие обличате жилеткита, а тук в метрото ни предупреждават да си носим бутилка с вода, че в тази жега да не вземе да ни стане нещо  Joy

За гарджето думи нямам - толкова голям и така хубаво говори Simple Smile Днес в градината имаха ден за готвене. Две кексчета мънички сътворило детето и ги донесе да ги опитаме. Утре ще снимам едното, за да видите какъв готвач имам вече Simple Smile Другата седмицта ще ходят по пикници в парковете, по ферми пак ще ги водят и къде ли не. В градината направили и филмче с всяко дете. Много сладки са станали. Засега ни дадоха копие да видим какво са направили и очакваме оригинала. Като видеоклип е филмчето, сякаш кара кола в тревите и се показват разни животни около него и му говорят Simple Smile Всичко е анимирано. Е, не е супер качество, но е сладко много Simple Smile

Сънииии, весело изкарване и смики да ни донесете  Hug Целувки за чаровника Яни  Heart Eyes

Ния, ние също пазаруваме много през нета.

Галл, нищо не казваш за коремчето. Как сте? Дарко сигурно се радва много, че ще стане батко Simple Smile

Иви, от доста време и ти не пишеш  Confused Как сте?

Лека вечер ви пожелавам и хубав, слънчев уикенд (пу за мен слънцето  Mr. Green)

# 172
Добро утро мацки,

Пепа, като слушам разказа ти за детската градина и си представям тук в нашата лелята (по-сърдитата) да хване камерата и да снима едно по едно 30 деца  Joy hahaha дали някога и нашите градини ще се култивират малко  newsm78 ти къде точно се намираш, че такъв студ. Пратихме един колега сега в York, мисля че това е по-насевер и се чудя дали няма да го простудим човека  Simple Smile

Аз съм добре, май повръщам по-малко, обаче се уморявам доста и ми се спи повече от нормално  Crazy И съм дебела  Confused ДАрко е много доволен от ситуацията, защото си лягам с него. Лошото е, че като види по-пълна жена и пита "Имаш ли бебе в корема?"  hahaha Да си призная честно все едно съм бременна за първи път. Срещнах Астарта един ден на Патиланци с бебока и тя съвсем ми разби илюзиите за спокойствие като ми разказа какво приключение е с баткото  Party  та гледам да наваксвам с почивка колкотот мога сега  bowuu

# 173
  • Plovdiv
Добро утро, момичета! Здрасти, Галлче! Heart Eyes

Няма да пускам снимки с кафенце, подозирам, че всичко, което имам съхранено, съм копнала от тук. Laughing
Съни, приятна почивка и те чакаме. Heart Eyes
Nomadic, ако можеш, пусни ни клипчето, много ми се иска да видя сладура в действие. Аз още си пазя в пощата клипчето на Макси. Simple Smile
За купуването, определено реших, че ще е чрез нета, сега обаче подпитвам за цвета на телефона и там май ще имам проблеми. Естествено иска този, който го няма в наличност никъде. Joy

Приятен ден на всички ви. Hug

# 174
Здравейте, момичета!

Най-накрая качих малко снимки от морето:
http://www.istivanov.snimka.bg/album.php?album_id=272123

Поздравления за всички отказали памперса - при нас ефектът е обратен - вече бяга от всички видове гърнета и тоалетни и ако настоявам, започва рев..  Cry Оставих я на мира - надявам се да се откаже скоро.

Друго нищо ново май, освен че Марти се озъби  Simple Smile

Галл - почивай, почивай  Hug

Съни - приятна почивка  Hug

Номадик - пусни филмчето да гледаме, звучи много сладко  Simple Smile

# 175
Привет!
Ние пак си топкахме гъзетата в басейна Simple Smile много хубаво беше, даже по-хубаво от времето преди големите жеги, защото сега изстудяват водата и е супер, а преди или беше студена или гореща!
Пепа, пак ли се върна с желание на градина Тео? нашата е ваканция сега, 1ак до 2 септември. Тук като цяло си е мъртвило де, което на мен пък ми харесва  Mr. Green
Ниа, аз също пазарувам от нета, но за телефон бих отишла на място, най-малкото да си го разгледам
Анджи, честито зъбче на Марти! много весели снимки!  Hug
хайде по една разхлада, в горещия следобед  Mr. Green

# 176
Maris, с желание голямо се върна Тео на градина. Хич не плака. Все едно не е отсъствал цял месец  Grinning За сметка на това вкарва повече български думи в изреченията, но ще му свикнат  Mr. Green А за мъртвилото, да ти кажа и аз така обичам. Сега обаче имаме гости до 13ти (то дошло вече) и се врем по лудниците да показваме пак забележителности.

Филмчето ще го пусна след седмица-две вероятно. Сега ни дадоха по едно копие с разни надписи отпред, че не е оригинал, правата на кой били и т.н. Дадоха да видим какво са сътворили и ако го искаме, плащаме и ни записват оригинал, а копието го върнахме вече. Много е сладко наистина и съм приятно изненадана. Надявам се бързо да ни дадат оригинала и веднага ще го кача.

Анджи, много сте сладки всички  Heart Eyes

Заминавам да чистя и да пера...

Целувки

# 177
Привет, мацки от Созопол LaughingТук сме на едно райско комплексче и не можем да стигнем до морето Laughing
 Честит рожден ден на Ники и Ангел Heart EyesДа растат здравички и щастливи най-смелите ни юначета Laughing

Обещавам снимки като се приберем.
Целувки на всички и ще чета тез дни, имам нет и тоз път взехме лаптопа, че имам работа.

# 178
Исках да ви питам, понеже започнаха вече рожденните дни, вие какви подаръци сте замислили? аз както винаги нямам идея, все още  Mr. Green

# 179
Е това е много добър въпрос  bowuu аз също днес се размислих какъв подарък да купим за Дари - трябва да е интересно, да го нямаме, да не е чупливо, да не заема много място, да развива интелекта или моториката и да не е скъпо newsm78  Mr. Green много ли искам пък  Crossing Arms
Днес се бяхме нагласили с мъжа ми да ходим до Джъмбо да огледаме пазара, но не знам дали ще сколасаме. На вас какви са ви впечатленията от този магазин?
Анджи, много мили снимки, и ти изглеждаш много добре  Heart Eyes
Уини, Марис, не ви ли е малко неудобно да се Фалите с благинки, ние докато се морим в тая адска задух Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт