Слънцето силно ни пече, септемврийчето отива на море

• 19 973
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
Хайдее, ствайте, девойките  Mr. Green

Галче, не искаш много ама ако се сетиш какво точно е това - свиркай. Аз си мислех за акварум с рибки, защото доста се заглежда,но пък е малък май з атакива неща. няма да му се кефи. Още си играе с подаръка от миналата година и много се кефя.

за Джъмбо, до колкото знам(не успях да стигна до него), бил доста хубав магазин.
Деска, вие какво направихте с ремонта?

# 181
  • Варна
Нашият подарък за РД вече го купихме предварително - колело с помощни гуми. Не смятам да купувам друго нещо, роднините каквото подарят, макар че като ме питат, нямам никаква идея  newsm78 Ще следя вашите хрумвания  Laughing

# 182
Гал, Номадик, Марис - мерси  Hug

И аз съм в групата на нямащите идея за подарък. Изискванията ми са като на Гал  Mr. Green Колелото е добра идея, но й подариха миналата година (и заема място  Wink) Ще хвана да се разходя до Джъмбо да поразгледам - все пак ми е на 10 минути пеша. Ще кажа после, ако имам хрумвания.

# 183
  • Sofia
Анджи, нагледах се на хубави снимки  Hug Малката Ивана ти е одрала кожата, прекрасни сте двечките на снимките. Пък Марти колко е порстнал.. лелее  ooooh! станал е голям човек вече малкич сладур  Hug

За РД съм решила мозайка, дески печатчета ако намеря, може и някой пъзел ако ми допадне... Тя много обича да се занимава с такива неща, а по колелетата хич ни няма...

# 184
Ето ме и мен, сколасахме за Джъмбо вчера  bowuu Там е някаква лудница  Simple Smile КУпихме на Дарко една мишена с Мечо Пух и лепящи се топчета и той много играе с нея.

Тайги - там има мноооого печатчета, аз обаче не смея, че интериорът вкъщи и без това вече ми е импресионистичен  Crazy Пъзели също има много и тай-различни - това е едно от нещата, които замислям.

Колелетата са добра идея, но Дарко се сдоби с колело миналата година. Освен това има и едно неудобство - септември вече се разваля времето и колелото остава са пролетта и някак подаръкът си губи чара.

Аз мисля да попитам Дарко какво иска. Вчера го взехме с нас, за да видя по какво се зазяпва, но номерът не проработи, защото той налита на всичко  Mr. Green

Чао от мен засега и хубав слънчев ден   bouquet

# 185
  • Plovdiv
Здрасти и от мен!
Май само аз не се бях замисляла за подарък за РД, струва ми се далече. Embarassed
Иначе, минавайки през магазините, отчитам - това ще му е интересно, може би трябва да се купи. Лазар определено щурмува колелата на другите деца, но тези пластмасовите, с три гуми. Но, малките с помощни гуми са по-добрата идея. Митко имаше такова, започна да го кара след третата годинка и така до пет, когато купихме по-голямо.
Ейнджи, много, много сте сладки. Направо нямам какво да добавя. Hug
Тайги, печатите са много занимателни, но трябва да има контролиращ, незнаеш кога могат да се развихрят. Ние имахме цяла кутия, около 20 бр., още от Митко. Пострадаха малко стените и няколко книги,  Joy за щастие пода и дрехите се чистят. Laughing
А, на мен от пъзели ми се вие свят. #Crazy Имаше в къщи много, обаче мойте зверчета ги използват за конфети. Laughing Накрая ги събрах всички и в боклука. Сега ще купувам отново.
Прохладен ден. Heart Eyes

# 186
Ето и отчет от Джъмбо: закупих Барби с лека кола, около 40 см + дрешки за барбито + една дъска с магнитни букви и цифри + един пъзел с принцеси + едни такива, на които се редят форми и цифри (имахме преди, ама ги затри). Харесаха ми разни игри като Монопол и други подобни, но още е малка за такива ми се струва. Имаше и една не лоша игра с рибки и въдици, пее, свети....., ама реших да не прекалявам. Ивана е фен на МПСтата и се надявам, че ще й хареса.

Тайги - въпросът е много спорен на кого прилича Ивана - половината хора казват, че на мъжа ми, другата, че на мен. Според мен прилича и на двамата по малко  Heart Eyes В Джъмбо е пълно с пъзели - ще имаш избор, ако решиш това да е подаръкът.

Гал - и ние имаме такъв Мечо Пух, но Ивана си има собствено мнение как се играе с него - хваща топчето и тича към кръга и със засилка го забива, но хвърлянето е забранено.  Joy

А сега пак бръмчи тук и не слуша. Дали не трябваше една по-голяма тупалка за рождения ден да купя  hahaha

Последна редакция: пн, 11 авг 2008, 15:10 от angiе

# 187
  • Варна
Е, Анджи, супер покупки  Peace Защо си нямаме и ние едно такова Джъмбо във Варна  Sad

# 188
  • Sofia
Момичета, я споделете как спят малките - в отделна стая, във вашата стая на отделно легло, във вашето легло...
Габриел сега спи с баба си в една стая, но на отделно легло. Той нощем 1 път пишка, пие вода, поти се... Аз имах намерение като си го вземем, да си спи в неговата стая, но няма да го чувам, като иска нещо, а и май му е действа успокояващо, като има някой при него (отваря 1 око, вижда, че баба е там и продължава да спи). В нашата стая няма място за неговото легло, а и не знам дали на "дърти" години да го слагам да спи при нас  Thinking
Чудя се какво да правя  newsm78

# 189
  • Варна
Ани, според мен го слагай отделно, ще го чуваш не се тревожи. Мони спи отделно, като има зор за пиш или вода, вика яко  Grinning

# 190
Добро утро   bouquet
Аник, и според мен си го слагай отделно. ако толкова се притеснвяш, че няма да го чуваш сложи бебефон. А те децата си изграждат поведение спрямо човека - с баба му знае, че така спи, с вас знае, че е в отделна стя и едва ли ще има проблем. Ади от както е станал на 1 спи в отедлна стая, с изключение когато ходим по хотелите

# 191
Ани, според мен в отделна стая си е най-добре. Сложи бебефон, ако те притеснява. Ивана спи отделно от както стана на 1 година.

Днес защо никой не черпи с кафе  newsm78 Хайде, едно от мен  Simple Smile

# 192
Добро утро, ей един човек да се сети да пусне по едно кафе на компанията   bouquet

АниК, не го връщай детето в изходна позиция, ще го чуваш, когато трябва, но така е по-добре. Ние с Дарко спим в една стая и откакто съм махнала оградата на неговото легло, прихожда при нас по някое време и си спим в тея жеги тримата - Дарко и Иван по диагонал, а аз на ръба  Crossing Arms Много ми се иска да го отделим, но това означава голям ремонт и не знам дали съм подготвена за това сега, пък от друга страна, като се пръкне и бебето съвсем нямам идея  Crazy

Алекс, айде сега пък и Джъмбо, не стига, че имате толкова много МОЛ-ове, че свят да ти се извие  Wink

Къде е Иви? Нещо ми се струва, че липсва от доста време  newsm78

# 193
  • Sofia
Ооох, аз хубаво си го бях започнала - от първия ден след родилното си беше в отделна стая, но в Банско се научи да спи с мен на спалнята, сега с баба му поне са на отделни легла... Ще се опитам да започнем в отделни стаи, пък да видим  Praynig

# 194
  • Sofia
При нас със спането всичко се обърка. Като бебе си спеше сама, после започна много да се буди и откакто  се редуваме да спим при нея спи спокойно. Та сега ту единия, ту другия спи при нея в детската. Кога ще се оправиме не знам...

Общи условия

Активация на акаунт