Еми не можех да се добера до лаптопа от дете и още едно дете-мъжа ми
Изкарах ме едно прекрасно море-12 дена станахме циганета,еле па чавето и таткото,ей сега ще има доказателства.АЗ се постригах както казах по рано,махнахме пампата изцяло.Само последните 4,5 дена бяхм ес памперс щото имахм ередко щастие
,.Оправясе малката вече.Тя се оправя таткото почно но карай.Днес съм з апръв път на работа след отпуска и се успах разбирасе и сега ме боли чутората-главата.Изкарахме страхотно.Сам одва ден ани беше лошо времето-вълни и дъжд но карай.Е и последния ден морето ни изпрати мръсно,но нищо. Сега фъстъка,се готви за 14 дена на село със свеки и после започва учебната година-на градина.аник наща спи отделно от близо 1 година.Баща й навремето направи отделна стая.Прегради огромния ни хол ,който беше от 30 кв.м и стана една стая с едно двуетажно легло+хол.Цялото легло е в плюшени играчки и заспива като гледа телевизия Планета и после аз минавам и го изключвам.Като залягаме отварям нейната стая и наща за да я чуя ако иска нещо.Обикновенно като плаче на сън я чувам или като й се пишка или иска сокче крещи все едно сме през три улици а не през 3 м и аз я чувам колкото и уж дълбоко да я чувам.С бабати поради липса на място спи на едно легло с тях-.Свеки спи на края на леглото сгъната на кълбо а тя се шири на цяло легло.При майка спи с нея на спалнята,и все е върху майками кат осе върти..
Сигурна съм че ще го чуваш.Като искат нещо така викат че глухи да сме все ще ги чуеме.
Анджи и ние не знаеме какв ода й вземе на Мемоника-както казва че се казва.От свекърва ми каза ч еще й взем еогромен джипс дистанционно което ние да регулираме ако случайно излезе на улицата,но аз не живея в 300 кв.м а в 60 кв.м и незнам къде ще го държим този джип,та ще се опитам да я убедя да не го купува.Питах я малката какво иска каза че иска Торта,3 подаръка-един от койте е
,и другите два ако можел играчки.Да не си помислиш ч енмаме играчки.Само чакам да почне градина и събирам 1 чувал и им го подарявам играчки .Дано сам од ане почне д аси ги връща.Зарити см еот играчки.Каквото се сетиш това има.Свекърва ми работи по съборите продава играчки и всяка по нов аи модера я има.А плюшени има един огромен гардероб вече.Тайги печатите на всички деца забелязвам че са йм интересни.,но мойта както е сега на вълна да рисува и по стените,нещо не съм им фен.Онзи ден баща й от фантастико в Надежда и взе водни бойчки и сега това ни е най новото занимавие и рисувам ена поразия.Имам си вече нова мушама за масата ,от тези бойчки.По цветна и по модерна-според Вероника.Баща й каза че утрекупува една бака латек и забъркв ацвета й ще й даде да рисува с мечето по стените дето си е изрисувала.

Случайно да сте се чули някой с Пипи 67 как е минала операцията.Не я виждам в скайпа.А скастрянето да пише беше тогава мое.Както и да е.
Относно пъзелите от мойто детстов оима 10 големии и от шоколадови яйце малки поне 20 и редиме ги -предимно аз тя ми подава фигурките.Е писна ми да й ги редя.Сега сме на ваза учене на цветовете и числата от 10 нагоре.Та може би ще й вземеме книжки образователни,ще й направиме рождения ден и ще вземемнещо дребно,но не й пъзел ,че ми омръзна да ги редя.когато я няма и ми е мъчно за нея си ги нареждам на пода в хола и става като килим огромен и мачката ми ги разваля и аз докато ги суртирам по кутий то мине цял ден.
Личи си че е лято .Доста народ липсва,дно сам да са добре.
Ето и снимките мацки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=271001
Много слънчев и весел следобед
уф каква съм овца.ПАРОЛАТА Е 1409
Албумчето ми иска парола ..
В Събота вдигна температура и почна да кашля. В Понеделник го заведох на лекар и се установи, че кашля от дробовете. Реших да не рискувам. Пие Дурацеф.
Ще пиша скоро пак.
И Тео вдигна 40 градуса, че и малко над 40 миналата събота през нощта, точно след като си дойде. Беше с много висока Т 2 дни и му мина.
Бяхме със свеки и с баба му на мъж ми. Те си заминаха за БГ днес сутринта обаче и вече сме си пак в обичайния състав.

Много болести, много нещо... чак косата ми се изправя, като си помисля, че идва есен и пак се почва
) Минахме през една голяма хистерия с детската градина и успяхме да го запишем вчера в някаква градина на Овъргаз. Хубавото е, че се намира на 10тина метра от работното място на мъж ми и ще може да си го води и прибира. Таксата е малко по-ниска от тази на другите частни градини, но пък е с уловка